koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 23

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 07, 2011 with 178 comentarii

de Mihaela N.

Yijin Ahshi se pregătește de război. Dezamăgit că Jeong Kyeon-bi îl subapreciază, a părăsit cetatea și s-a retras însoțit de Armata Divină în satul Jangseogok. Aici își stabilește baza militară, redeschide fierăria și, cu ajutorul meșterului Il-seo, crează exclusiv arme cu care îi înzestrează pe soldați. Judecând după evoluția relațiilor cu Shingwi Ghan și Tal-hae, situația este foarte periculoasă. Yijin Ahshi e conștient că îl așteptă un atac iminent, dar, în ciuda insistențelor lui Soo Ro, nu se reîntoarce în Gaya.

Tal-hae îi atrage atenția lui Ah-hyo și îi spune că îl preocupă ceea ce i se întâmplă și nutrește anumite sentimente pentru ea. Răspunsul prințesei trădează doar răceală și un imens dispreț.
Shingwi Ghan primește sprijinul militar promis de regatul Saro, conform alianței prestabilite, și dorește să-l atace pe Soo Ro care este într-o situație dezavantajoasă și dispune de un număr nesemnificativ de soldați. Se confruntă cu o surpriză de proporții după ce se întâlnește cu Tal-hae. Acesta are o atitudine radical schimbată și stabilește un plan diferit.
Foarte sigur de sine, de o aroganță usturătoare, Tal-hae îi arată lui Shingwi Ghan că nu acceptă să fie tratat cu superioritate, ci din contră, pretinde să i se acorde mai mult respect. El este acum cel care ia deciziile, iar Shingwi Ghan, deși nu se manifestă, e scos din minți de asemenea situație și promite că nu va uita afrontul. Se va răzbuna într-o bună zi pe Tal-hae, dar deocamdată își înghite ura și primește de la acesta lecții de strategie ca un elev neștiutor. Planul lui Tal-hae este să-l anihileze mai întâi pe Yijin Ahshi.

Satul Jangseogok, așezat între munți, se prezintă ca o adevarată fortăreță naturală aproape imposibil de cucerit. Yijin Ahshi ia măsuri care să sporească apărarea, dar rămâne o problemă majoră nerezolvată – aprovizionarea cu hrană este dificilă. Sătenii sunt nemulțumiți și protestează, deoarece alimentele sunt insuficiente, cu atât mai mult cu cât trebuie hrănită în plus o armată întreagă. Cu ajutorul șefului satului și în fața argumentelor, ei trebuie să cedeze și să lupte pentru propria viață.
Beo-deul îi înseninează clipele lui Yijin Ahshi, căruia îi fură un sărut.
Armata lui Tal-hae și Shingwi Ghan poposește în fața porților baricadate ale Jangseogok. Deoarece Yijin Ahshi este hotarât să se apere cu îndârjire, cea mai bună opțiune este să aștepte momentul în care, în lipsa proviziilor și epuizați de foame, locuitorii satului și Armata Divină se vor preda necondiționat.
Soo Ro decide să riște și pleacă înspre Jangseogok pentru a-l ajuta pe fratele său mai mic.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

178 comentarii

There are currently 178 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 23. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Intr-adevar, Ah-hyo ramane cu Tal-haenu cu Yijin!!!
  E f posibil ca Yijin sa ramana cu Bodeul ^_^ ( in sfarsit o pereche adorabila)
  Citisem prost , ma bucur chiar…. oricum nu cred ca sentimentele lui Tal-hae sunt sincere :)))

 2. A-D-O-R-A-B-I-L-I!!!! Ma refer la Yjin Ashi si Bodeul.
  Astazi eram gata-gata sa-l clasific pe Yjin Ashi ca un mitocan “cu diploma” daaaaaaaaaar scena aia a fost pana la urma cea mai draguta din tot episodul.
  Imi place noua freza a lui Suro ^.^ Il prinde foarte bine!
  Ah-hyo…imi pare rau de ea. Au iubit-o doi oameni extraordinari: Ijin Ashi si Suro si pe unul nu a stiut sa-l aprezieze iar pe celalalt….ei bine el nu a fost sa fie.
  Insa daca ramane cu….lasitatea intruchipata (Tal-hae – e dezgustator omul asta) e chiar de plans..
  Of nu-mi vine sa cred ca mai e asa de putin….

  • atat Suro, cat si Yijin Ahshi si-au gasit niste partenere mult mai potrivite pentru ei, care ii sustin indiferent de imprejurarea in care se afla

 3. angelica_bidam in legatura cu video:))
  mie mi se pare ca ea dansa pe melodie…un fel de breakdance mai lent:|;))…un nou stil:))

 4. tare:))

 5. Eliza nu te cunosc deci buna seara , Bine te-am gasit :)

  1 . Tal Hae nu merita titlul de nenorocit , si ce face e facut din Suflet

  2 . Ce vina are el ca sa indragostit de ea ? ..si asta de inainte sa afle ce statut are Conjunim …o iubea de cand sa intors ea de pe insula si el o astepta , mai in gluma , mai in serios finca a pus sa fie omorata sa indragostit de ea
  Si orcum ve-ti vedea luni sau marti , daca e minciuna si e doar un scut printesa ca el sa dobandeasca tronul ! Lucru neadevarat .

 6. Orcum , cand va intelege si ea ca sunt atat de asemanatori , ambitiosi si ca sau placut dar orgoliul a fost mai puternic pentru Conjunim , va intelege dar nu va mai avea mod saraca de ea sai accepte sentimentele , finca sfarseste foarte crud :(( ..iar el ..el plecat la Saro afla acolo tragedia

  SPOILER
  Cum i e sufletul cand o va vedea pe femeia iubita fara suflare.?.cum ia fost cand a lasato lagata de un stalp ca ceea mai mare criminala ? Mai ales cum se va simtii cand i va readuce trupul fara suflare in Patria natala ! :( :( :(

  • si mie mi se pare ca Ah Hyo are anumite sentimente pentru Tal Hae, dar ea este prea orgolioasa ca sa recunoasca

 7. scuze dar nu am priceput ce zici :(
  Buna seara !
  Tal-hae n-o iubeste, cum sa crezi asa ceva ?:O nu vezi ca mereu o enerva + ca nu a aratat niciodata vreo dovada de iubire, o facea doar sa sufere – din placere .
  Dupa mine merita intr-adevar titlul de neorocit, dar macar este un om destept si descurcaret :)))
  A vazut ca nu a vrut-o Suro si profita ca e slaba si ranita acum, si vrea sa se apropie de ea (:| sunt sigura ca doar pt tron o face :)))
  Daca iti amintesti bine atunci cand l-a folosit ca sa se suie pe cal el a zis : ‘ o s-o fac sa-mi stea in genunchi! ”
  ceea face acum face doar din ORGOLIU! si din cauza ca este felul de om care cand isi propune ceva trece peste orice ca sa obtina.
  Vom mai vedea cum se poarta ……….. cine stie …

 8. mi se pare ca vorbim de filme diferite?! X_X

 9. da. O compatimesc. Totusi nu ma pot abtine sa nu rad cu lacrimi =))))). Cred ca a vuit presa

 10. Bună seara Alex,Eliza.

 11. Bună Angi.

 12. @ Eliza eu vorbesc bazanduma pe ce am vazut ..iar a mea e o supozitie oricum finca nu avem cum sa stim cu certitudine daca Printesa iar fi acceptat sentimentele , daca nu murea

  A murit ca sa poata aparea tot ea in rolul Printesei mai mari Ah Nee sora geamana a lui Ah Hyo :)) care e aceasi persoana :)

 13. Alex,frumoasă poza ai la avatar!

 14. aham, cum zici tu :-?? :)

 15. eu ? Noua. Oricum urmaresc serialele coreene de ceva timp :-?
  Am vazut : Secretele de la palat, furtuna la palat, hur jun,giuvaierul palatului,jumong,Dong Yi si Kim suro :)

  • Daca noua Bine ai venit pe Blog scumpo >:D<

   Iartama daca te-am luat tare de prima data , nu asta mi-a fost intentia :o3

   Ai ratat Damo , frumoasa luptatoare un film scurt dar deosebit cu Lee Seo Jin si Ha Ji Won :X

   Dar la Imparatul Marii pe National Tv te uiti ? E deosebit Serialul , desi si eu recunosc ca nu am cum sa vad doua filme una dupa alta..asa ca prefer Soo Ro ..Imparatul Marii il vad online , macar nu dau nici de atata publicitate XDXD

   • momentan stau la bunici, n-au cablu :)) deci nu ma pot uita :P
    Iar netul meu nu este in stare sa incarce un episod decat in minim 2 sau 3 ore .
    Sunt noutsa, nu noua :-? Bantui pe aici de vreo 2 sapt ^_^
    Nu-i nimic, dar tot n-am inteles despre cine vorbeai in acele comentarii :D
    Conjunim? :-\ Cine e aia care moare? :))
    In fine, nu mai conteaza >:D< Nb all, cu toate ca eu cred ca ati plecat cu totii deja =))

    • Îti raspund imediat .eu Conjunim o chem pe Printesa Ah Hyo si ea moare din pacate..eu mam exprimat cam ciudat iartama :))

 16. NOAPTE BUNĂ FETELE,KOREAFILM!

 17. Se pare ca eu mai calc pragurile prin Gaya :>

 18. Mmmm am sa comentez filmul..acest razboi aduce a comedie..pana si lupta celor doi spadasini cand sau înfruntat a adus a joc de-a vat ascunselea…

  • cred ca este cel mai amuzant razboi pe care l-am vazut vreodata

 19. Shingwi Ghan omul ce taie si spanzura cu un gest de mana..a fost facut de tot rasul..nimeni nu la umilit asa cum a facut Tal Hae care si-a batut joc cum a vrut…a meritat aceasta mica lectie nenea Nu ma tem de nimic :))

 20. Plus ca parca lau redus la un grad de prostime de neimaginat..tot întreba ce sa faca,cum sa faca..parerea mea ca daca Tal hae vroia sai faca felul reusea caci tare nu mai intelegea nimic Shingwi ghan :)) vezi faza cu adresarile

 21. Eu rad nu ma pot deloc abtine cand Shingwi ghan face fetele lui..sau radea azi fortat.:)) bine ca î sta mai bine zambaret nu mereu incordat..apoi si ridicatu unei sprancene mor de ras..cica la masa. O sa tai o vaca !! =)))))))

 22. Ce i pierise lu Senioru Tal hae pofta ,dar ce fata baga atunci cand Shingwi ghan pomeneste de vaca..-Eu te iert ca am fost prieteni in trecut dar vezi sa dai o masa decenta oamenilor astia !

 23. Tal hae intrigant gest catre garda lui Shingwi ghan,Gi-Tae…caradasca,sau muscatul scorpionului :>

 24. Cata decizie la Conjunim adica Printesa Ah Hyo sa i se dea trupe lui Shingwi ghan ca sa scape de Soo Ro :( inima ei a fost zdrobita cand a refuzato ca mireasa

 25. Podul ala din Saro=Shilla cate amintiri frumoase si dureroase..totul aminteste de Secretele..pe acel pod Conjunim Deokman..apoi Regina Seondeok..sarutul censurat cu Bidam..plimbarile cu Yushin off

 26. Cand am vazuto pe Conjunim Ah hyo acolo,parca ne-am reîntors in timp la Conjunim Deokman…doua luptatoare

 27. Eu am înteles un lucru sa fi printesa insemna o viata grea , lipsita de iubire ,insemna sacrificiu pentru tara si anulare ca femeie ce erai in straiele unei Printese .

 28. O printesa nu putea fi fericita ca o femeie oarecare..pe mine chiar ma durut ca sa despartit de Soo ro finca iubirea adevarata nu trece peste toate greutatile.?poate muta un munte si al pune la loc..nimic nu e imposibil cand iubesti

 29. Cum a fost posibila induiosatoarea poveste de dragoste dintre Myul si Yeon..regatul vantului..tot asa iubiti dar nevoiti din jur sa se desparta finca dusmani..ei au dat glas inimii nu ratiunii ! Ar fi fost posibil si la soo ro si ah hyo :(

 30. Dar poate ca Ah hyo cu timpul iar fi îngreunat situatia lui Soo ro si mai mult..ar fi ajuns la un punct cand ar fi ridicat sabile ca dusmani..decisi sa isi taie capurile ….

 31. Ah hyo la iubit pe soo ro cu scopul de-al îndeparta de Gaya,de-al face supusul regatului ei ! Ea in viata nu a primit refuzuri…a obtinut ce si-a dorit

 32. acum ca a pierdut totul e decisa sa il ia pe Soo ro celor din Gaya mort ! Orgoliul ei de luptatoare , setea de ambitie , de-a obtine au schimbato..acum anihileaza ,decisa sa distruga tot..chiar si fericirea lui soo ro cu hwang ok.

 33. Singurul gand..capul lui soo ro pe tava..asta iar readuce linistea si pacea..e si egoista finca se gandeste doar la ea..dar la soo ro ? Ca il pune in situatii grele.iar el inca o iubeste.cum va zice tal hae.destinul ce te leaga de soo ro poate fi dezlegat doar daca el moare

 34. Moare ea finca a fost nechibzuita …murind ea ,soo ro poate sa scape..dar cu greu de legatura lor…a iubito extrem de mult iar amintirile sunt inca vii in el.orce loc striga numele ei..zambetul ei rana adanca in sufletul lui.ochi limpezi ce nu stiu sa minta..chip de inger

 35. As vorbii de acest film o noapte intreaga si nu ma-s plictisi dar ma retrag finca e foarte tarziu. Va pupacesc de noapte buna :* :* pe maine..>:D<

 36. ce frumos ai vorbit Alexandra

 37. o zi splendida tuturor…. acum trebuie sa ies…

 38. de unde stii ca moare Ah hyo?:| cum moare? :((

  • Eliza cred ca as strica Suspansul , si ma bat fetele :))

   Orcum , saptamana vitoare vei afla cum moare ..:(

   SPOILER :

   Moare , de mana lui Shingwi Ghan , care sa vazut amenintat cu ceva anume
   si o omoara , mai rau ca pe un animal :(( :(( :(( un om cu sange rece
   e prea dureros totul !

 39. Cine îl sustine în seara asta pe Lucian Bute mandria boxului romanesc ? :>

 40. Bună Alex! EU,NOI TOŢI!

 41. Si eu si eu direct din Italia ! Sa învinca si sa avem cu ce ne lauda ! :)

 42. Daaa!FORTZA BUTE!

 43. in legatura cu primul comentariu ah hyo in vecii vecilor nu ramane cu tal hee ci sora ei geamana ,dar yijin ashi ramane cu bodeul si fac o familie fericita.

 44. O Dumnica cat de frumoasa si plina de realizari va doresc ^__^

 45. mersi alex scumpa mea

  • Cu placere >:D<

   Nu mai este nimeni ? Vroiam sa postez o mica Povestioara ce-am facuto impreuna cu Anita Jang Hee Jae , dar daca nu e nimeni :( astept maine

 46. Bună Alex.

 47. O povestioara despre Kim Suro? Waaaw, astept cu nerabdare!

  • Lily e mai mult o Poveste Random cu Nebunii din Secretele , dar mai sunt personaje din toate cele 6 Seriale coreene vizionate pana acum

   povestea se invarte in jurul lui Seju Mishil si a Printesei Deokman :>

 48. ma gandeam eu. Anita nu se uita la suro.Cum ar putea sa creeze o poveste cu ea?

 49. cu el*

 50. Presimt ca este prezent si Shingwi Ghan :)) Este destul de nebun:))

  • Nu nu , finca ar fi vrut Tronul Shilei , si era un dusman in plus de eliminat :)) XD

   • Vrea el totdeauna cate ceva, dar nu ajunge sa primeasca nimic :))

    • La cat e de crud , isi va primi pedeapsa pentru faptele sale

     SPOILER :

     Marele Shingwi Ghan , Marele duce ajunge un Hot fugar dupa ce a omorato pe Conjunim Ah Hyo
     evadeaza din temnita regatului Saro

     • Pacat ca evadeaza, merita o pedeapsa mult mai mare decat intemnitarea!

     • O va primi Lily mai mult de la Yijin Ashi decat Soo Ro care e mai emotiv si nu ar vrea sa il vada cum moare..cum e condamnat
      Acest pasaj eu nu lam inteles , de ce sa plang eu pentru un Om josnic care a luat vietile Oamenilor celor mai dragi mie ? De ce sa am mila de el ?!

     • Nu inteleg Alex, Suro va avea mila de el?!! Atunci de ce a certat-o pe biata Ah-hyo in episodul trecut ca traieste in casa ucigasului mamei??!!

     • Daaa Lily vei vedea si tu , ca Soo Ro nu are puterea sa i curme viata
      si nul inteleg finca e contraditoriu..cand a omorato pe Conjunim zicea ca ar sa il omoare cand i va venii vremea , si va face in asa fel incat el sa isi doreasca sa-si ia viata
      si apoi ..nul inteleg nici eu . Soo Ro e un Suflet prea bland asta ar fi logica

Leave a Comment