koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 23

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 07, 2011 with 178 comentarii

de Mihaela N.

Yijin Ahshi se pregătește de război. Dezamăgit că Jeong Kyeon-bi îl subapreciază, a părăsit cetatea și s-a retras însoțit de Armata Divină în satul Jangseogok. Aici își stabilește baza militară, redeschide fierăria și, cu ajutorul meșterului Il-seo, crează exclusiv arme cu care îi înzestrează pe soldați. Judecând după evoluția relațiilor cu Shingwi Ghan și Tal-hae, situația este foarte periculoasă. Yijin Ahshi e conștient că îl așteptă un atac iminent, dar, în ciuda insistențelor lui Soo Ro, nu se reîntoarce în Gaya.

Tal-hae îi atrage atenția lui Ah-hyo și îi spune că îl preocupă ceea ce i se întâmplă și nutrește anumite sentimente pentru ea. Răspunsul prințesei trădează doar răceală și un imens dispreț.
Shingwi Ghan primește sprijinul militar promis de regatul Saro, conform alianței prestabilite, și dorește să-l atace pe Soo Ro care este într-o situație dezavantajoasă și dispune de un număr nesemnificativ de soldați. Se confruntă cu o surpriză de proporții după ce se întâlnește cu Tal-hae. Acesta are o atitudine radical schimbată și stabilește un plan diferit.
Foarte sigur de sine, de o aroganță usturătoare, Tal-hae îi arată lui Shingwi Ghan că nu acceptă să fie tratat cu superioritate, ci din contră, pretinde să i se acorde mai mult respect. El este acum cel care ia deciziile, iar Shingwi Ghan, deși nu se manifestă, e scos din minți de asemenea situație și promite că nu va uita afrontul. Se va răzbuna într-o bună zi pe Tal-hae, dar deocamdată își înghite ura și primește de la acesta lecții de strategie ca un elev neștiutor. Planul lui Tal-hae este să-l anihileze mai întâi pe Yijin Ahshi.

Satul Jangseogok, așezat între munți, se prezintă ca o adevarată fortăreță naturală aproape imposibil de cucerit. Yijin Ahshi ia măsuri care să sporească apărarea, dar rămâne o problemă majoră nerezolvată – aprovizionarea cu hrană este dificilă. Sătenii sunt nemulțumiți și protestează, deoarece alimentele sunt insuficiente, cu atât mai mult cu cât trebuie hrănită în plus o armată întreagă. Cu ajutorul șefului satului și în fața argumentelor, ei trebuie să cedeze și să lupte pentru propria viață.
Beo-deul îi înseninează clipele lui Yijin Ahshi, căruia îi fură un sărut.
Armata lui Tal-hae și Shingwi Ghan poposește în fața porților baricadate ale Jangseogok. Deoarece Yijin Ahshi este hotarât să se apere cu îndârjire, cea mai bună opțiune este să aștepte momentul în care, în lipsa proviziilor și epuizați de foame, locuitorii satului și Armata Divină se vor preda necondiționat.
Soo Ro decide să riște și pleacă înspre Jangseogok pentru a-l ajuta pe fratele său mai mic.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

178 comentarii

There are currently 178 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 23. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. pun pariu ca e si tal hee

  • el da desigur ..are rolul de Animal de companie :))
   glumesc mai ! XD de Garda personala

   Atata va pot zice ca Soo Ro si Ah Hyo formeaza un cuplu in poveste , dar caracterul ei e tot de femeie geloasa si sa zicem ca isi intoarce privirile catre alt Barbat , Alcheon :))
   tocmai finca e Random totul , deci fara o logica precisa =))

 2. LA MULŢI ANI ANA DIN BACĂU!
  SĂ FII SĂNĂTOASĂ ŞI IUBITĂ DE TOATĂ LUMEA!

  http://oi51.tinypic.com/241jxc8.jpg

  • Bunaaa Criby :X :X :X :X

   Ai grija de sufletul tau si …picteaza-ti viitorul doar in culori trandafirii!!!!

   Un Sincer la Multi Ani Anutza mea dulce >:D< :* :* :* Yi Sanule XD

   • Bună Alexutza! ce mai faci tu?

    • Sunt bine Criby ..astept sa o gasesc pe Anita , dar se pare ca nu a mai intrat :(

     • Multumesc din suflet,Alex!:X:*

  • Multumesc din suflet,Crib! e superba poza

 3. Am si eu ceva pentru Anutza de ziua ei :

  Un Trandafir , iar in petalele lui un Suflet bland

  http://i55.tinypic.com/2psndk0.jpg

Leave a Comment