koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 20

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 04, 2011 with 94 comentarii

de Mihaela N.

Ah-ro şi nepoata ei Ah-hyo se întorc în regatul Saro. Îşi reiau identitatea reală şi sunt înconjurate de toată atenţia şi privilegiile pe care le conferă statutul de prinţese. Deşi ar trebui să se bucure că şi-a regăsit familia şi ţinuturile natale, pe chipul lui Ah-hyo se citeşte tristeţea. Se învinovăţeşte pentru că nu a avut curajul să-i dezvăluie lui Soo Ro adevărul şi e convinsă că el nu o va ierta niciodată. Îşi stabileşte singură sentinţa și simte că acesta este sfârsitul poveștii lor de iubire. Nu ştie că, în ciuda frămantărilor, Soo Ro nu vrea să creadă nici una din acuzaţiile aduse împotriva ei.

Yijin Ahshi cere ca fratele său mai mare să fie executat, pedeapsa fiind conform legii drastice din Gaya. Jeong Kyeon-bi pretinde să fie ucisă înaintea lui Soo Ro. Fiind mama lui, consideră că este mai vinovată decât el, şi se impune să fie sancţionată în măsură mai mare. În aceste circumstanţe, Yijin Ahshi se vede silit sa cedeze, iar Soo Ro este eliberat si se întoarce acasă. Doamna Jobang nu îl mai întampină ca altădată, deoarece a plecat definitiv la Shingwi Ghan.
Timpul se scurge, Soo Ro se adânceşte în muncă. Lucrează alături de muncitorii veniţi din insula Neuk-do pentru a construi un nou furnal. Hwang-ok, mereu aproape de el, se transformă într-un ajutor nepreţuit.
Ah-hyo revine în Gaya în secret, motivând că doreşte să observe progresele obtinuţe în noua fierărie. În realitate, tânjeşte să-l revadă pe Soo Ro. Se reîntâlnesc doar pentru a se despărţi pentru totdeauna, desi el o roagă insistent să rămână. Nu îi cere explicaţii, nu o acuză. Sentimentele pe care le are faţă de ea nu s-au schimbat… Ah-hyo decide însă că dragostea lor este imposibilă.

Tal-hae a lucrat iniţial la grajdurile regelui din Saro. A suportat umilinţe şi a ascultat supus toate pretenţiile lui Ah-hyo, dar cu timpul a câştigat influenţă, iar Ah-ro îi apreciază sfaturile.
Planul lui Shingwi Ghan de a-l constrânge pe Soo Ro să realizeze o fierărie pentru el a eşuat. Îl ameninţă că o va face pe doamna Jobang să sufere, apoi hotărăşte că e mai important să-l ucidă şi să scape de îndărătnicul „fiu” Soo Ro. Doamna Jobang descoperă intenţiile sale, dar nu îl poate opri nici măcar încercând să-l omoare. După ce Shingwi Ghan o brutalizează şi îi spune cât de mult o dispreţuieşte pentru că s-a întors din nou la el, mama adoptivă a lui Soo Ro îşi curmă singură viaţa.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

94 comentarii

There are currently 94 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 20. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Buna seara! Multumim pt rezumat KF! Si… PRIMAAA!!!

    • offffffffffffff , Yo-han , mai la si pe altii sa fie primii !

      • Scuze, dar mereu sunt pe faza si adevarul este ca stau cu sufletul la gura sa citesc rezumatul si sa postez primul comentariu :D

  2. Mulţumim Mihaela :)

  3. Multumim pentru rezumat!!

  4. Off,vine momentul crud al sinuciderii doamnei Jobang :((

    • …imi pare atat de rau ca isi pune capat zilelor:(…nu se poate sa moara asa.nu merita o moarte ca asta..si totul din cauza lui Shingwhi Ghan..

  5. Prostul de Shingwi Ghan nu şi-a dat seama ce femeie a avut alături de el.Ar fi trebuit să o iubească,dar în schimb s-a folosit de ea cu neruşinare.

    Un final trist pt o femeie atât de blândă.

    • Asa e… o femeie frumoasa, eleganta, desteapta, blanda… pacat ca si-a tradat fidelitatea pt unul ca Shingwi Ghan. Eu m-as fi sinucis chiar mai devreme avand in vedere aceeasi consecinta, dar amanata. Totusi, a fost cel mai bun lucru pe care ar fi putut sa-l faca si pentru asta, eu, o admir!

      • Categoric a fost o prostie să se sinucidă.Cel mai prost lucru pe care l-a făcut.Ar fi trebuit să şteargă ruşinea pe care i-a provocat-o Shingwi Ghan în alt fel,şi anume rămânând în viaţă,alături de fiul ei,şi râzbunându-se pe Shingwi.

        • de acord cu tine,ana,
          mai ales ca Soo ro o iubeste enorm. va fi distrus cand o va vedea fara suflu
          imi pare asa rau de ea:((

          • Da,el va fi devastat de moartea mamei :(

          • …finalul filmului in care Suro este deja rege :)

        • Pentru o femeie care este defapt singura (sa ne amintim ca abia a aflat ca defapt nu are nicun fiu pe care credea ca l-ar fi nascut, iar sotul a murit), cel mai razbunator lucru, contra rautatilor vietii, este de a-si curma viata. Singurul regret pe care-l am este acela ca ea a incercat sa-l salveze pe Suro intr-un mod atat de umilitor!

          • Adică dacă a încercat să-şi salveze fiul omorându-şi aşa zisul soţ,nu e bine şi e umilitor,dar că s-a sinucis e cel mai bun lucru pe care l-a făcut?Nu pot fi de acord cu viziunea ta.

            Aş fi preferat să reuşească să-l înjunghie pe Shingwi decât să se sinucidă.

          • Cu siguranta ca bietul Suro va fi devastat de moartea mamei sale, singura mama pe care a iubit-o.

          • Parca tocmai am admis ca era o persoana blanda… sa fim realisti! Ea era absolut singura, in colivia lui Shingwi Ghan! Nu ar fi avut curajul sa fac un asemena act de bravura!

          • Yo-han,o mamă se transformă într-o leoaică gata să-şi apere puii,când copilul ei e în pericol.La fel şi doamna Jobang.

            Tocmai că are acest curaj,dar Shingwi o împiedică.

          • Sunt convinsă că dacă el nu se trezea din somn(probabil că nici nu dormea),ea l-ar fi ucis.

          • Eu inteleg ce vrei sa spui, Ana. Sunt de acord, dar, eu, incerc sa privesc lucrurile punandu-ma in locul doamnei Jobang, exact asa cum se vede in situatia de fata: sa zicem ca eu am trait 20 de ani cu un fiu, pe care-l cred cu totul al meu (nascut de mine, cu martori – Yijinn Eisun, dl Jobang). Cand Suro avea 15 ani, sotul meu a murit, ucis intr-un mod ingrozitor. Mai tarziu, aflu ca defapt eu eram singura ” fraiera” care nu am stiut ca Suro este fiul lui Jeon Kyong-bi. Insa, sunt obligata sa devin sotie pt a doua oara, de aceasta data, cu gandul de a imi salva fiul, sa fiu batjocorita… dar ce pot face? Trebuie sa indur cat pot. Tristetea si razbunarea imi patrund in suflet. Vreu sa-l omor pe Shingwi Ghan, dar nu pot. Imi iubesc fiul enorm, dar ”sangele apa nu se face”. Am trait prea multe rautati si dezamagiri!

          • Nu putem avea un happy-end total! Dar doamna Jobang chiar merita finalul!

          • …finalul filmului in care Suro este deja rege :)

    • Shingwi Ghan e un mascarici rautacios:(((
      ma intreb cum va reactiona cand va vedea ce s-a intamplat din cauza lui..dar presupun ca a inghitit el multe broaste raioase pana acum, asa ca nu-i va mai pasa de inca una..e un mizerabil

      • Asa este… Shingwi Ghan ne este prezentat intocmai ca un ”mascarici rautacios”. Doamna Jobang nu era decat un obiect pentru el, de care s-a folosit fara niciun regret pentru a ajunge la Suro. Sunt de acord… nu cred ca ii va parea ”foarte” rau pentru sotia sa, de care nici nu si-a dat seama ce comoara ar fi putut avea.

  6. Deci…. in sfarsit s-a hotarat ca Ah-hyo si Suro sa fie despartiti, dar, se formeaza un nou incept… cel cu Hwang-ok! Imi pare rau pentru doamna Jobang care chiar nu merita sa moara asa…

  7. am venit si eu

  8. doamneee!!! Nu vreau sa moaaraaaaaaaa

    • nici eu:((

  9. Bună seara. Mulţumim pentru rezumat.

  10. Eu mă retrag la băiţă :)
    Ne mai auzim. Noapte bună.

    • Noapte buna! Si scuze ca te-am tinut cu comentariile mele… dar eu imi apar in continuare idea.

      • Yo-han,fiecare percepe lucrurile în felul lui :)
        Doar ne-am exprimat părerile,nu e nici o problemă.

  11. Multumim pentru rezumat! Doamne, cat de frumoasa e mama lui Suro, deci ultima poza e super, chiar de e trista in ea! Are o frumusete care izvoraste din bunatate si blandete! Pacat ca o sa ne paraseasca :((

    Suro and Hwang-Ok days are coming!!!! Prepare your souls! :X:X:X:X

    V-am pupat, noapte buna!

    • Suro & Hwang-ok Fighting!!

  12. Ok… noapte buna tuturor! :)

    • noapte buna..

  13. Noapte bună celor care ies!

    • noapte buna, tuturor! felicitari dragelor noastre care s-au descurcat minunat la examene!
      sa visati frumos si sa va odihniti

  14. Mulţumim Midori.

  15. off..am incercat sa nu mai citesc rezumatele si sa pastrez suspansul, dar se pare ca nu am reusit sa rezist tentatiei:)) ce vointa slaba am! :))anyway.. Ce rau imi pare ca se sinucide mama lui Suro. Si se pare ca a sosit si momentul care stiam ca se va intampla, dar imi doream sa nu o faca: povestea de dragoste dintre suro si ah-hyo se termina. soo sad. Multumim pt. rezumat kf si noapte buna tuturor1 va pup si sa visati frumos! ^_^

  16. Noapte bună Deea.

  17. Sunt in soc. in soc, in soc, in soc!!!!!!!!! Moare mama lui Soo Ro!!!!!!?!!!! :(((((( NU!

  18. Asta 1, 2 : Ah Hyo decide sa puna capat relatiei, fara ca Soo Ro sa o acuze or something?!!!!!! Ce este in capul ei….Girl – aveai o a2a sansaaaa :((( !!!!! Of, cat ma superi…

  19. Ma reintorc la mama lui Soo Ro : de ce a ales sa vina la Swinghi azi? :| Chiar nu i -am inteles gestul..pff… :(((((((((
    -sunt de a dreptul intristata….

    • A venit cu gandul de a-si apara inca fiul, gata sa incaseze orice din partea lui Shingwi Ghan, si chiar sa se omoare incercand! :(((((

  20. Eu chiar am crezut, nu vroiam sa cred de fapt, ce spuneati voi fetelor, pe blog. Speram ca d na Jobang sa l faca mai bun pe Swinghi si sa se indragosteasca in final, sa si petreaca batranetile impreuna!!! :( SHIROOOO!!!! :((

  21. Ah, si de ce nu mai este nimeni pe aici? este frustrant sa vorbesc singura! :)))

  22. Lore,mai stau un pic pentru tine.:-D

  23. Ai plecat?

  24. Noapte bună!:-x

  25. somn usor tuturorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  26. Aj, iesisem Jumog ule, caci nu raspundea nimeni. Mianheyo! :(

  27. Neata, multumim kf pentru rezumat, o ce pacat personajul cel mai bland si placut isi ia viata, nu trebuia pe e soo ro o iubea el mai mult si neconditionat, acum el va suferii dublu pierderea mamei lui si perderea iubirii , sper ca prentesa noastra din india va sti sa il consoleze.

    • Asa este, nu va ramane singur, ci, poate chiar daca nu va mai avea pe cineva care sa-i ia locul ramas gol din inima, va avea pe cineva cu adevarat capabil sa-l insoteasca in drumul catre glorie, acela cand va fi rege!

  28. Moartea doamnei Jobang este foarte trista pentru noi deoarece am ajuns sa indragim personajul acesteia si de aceea nu vrem sa admitem ca nu trebuia sa recurga la actul extrem, cel al sinuciderii, ci vrem sa ne mintim in continuare ca ea era foarte fericita in momentele acelea, ca tocmai se casatorise cu capetenia Shingwi… insa, nu era deloc asa. Intoarcerea acesteia catre satul Shingwi este motivul de a incerca sa-si ascunda fiul, de a-l proteja cat va putea, indurand toate umilintele, uimindu-ne si pe noi, si pe Shingwi Ghan. Ea si-a iubit mult copilul, chiar daca ulterior a aflat ca nu a fost nascut de ea. In consecinta, sinuciderea i-a fost singura alternativa, chiar daca noi nu vrem sa credem, ea s-a sinucis. Daca a fost bine sau rau, numai ea poate sti.

  29. Dar, vom vedea mai exact ce se va intampla in episodul de astazi.

  30. =(((( iar ma intristez. gata. nu mai comentez nimic la acest episod. :(

  31. ce trist va fi episodul asta! Totusi, cred ca viitorul va fi si mai trist

  32. am stat treaza pana la 5 dim dar am adormit si nu am vazut filmul de pe euforia

  33. Cică regele SURO moare la 158 de ani.Poate la 58 dar 158 nu cred.

  34. Nu vi se pare ca KSR a inceput sa semene un pic cu Jumong?
    Asa cum Soseono i-a fost alaturi lui Jumong in a realiza cauza mareata asa si printesa Hwang-ok i sta alaturi li Soo Ro in misiunea sa.
    Si o alta paralela ar fi intre Yesoya care l-a iubit neconditionat pe Jumong si l-a asteptat si Hwang-ok care il iubeste de la distanta pe Soo Ro.

    • Da, Hwang-Ok e o combinatie de Soseono si Yesoya :D

      • Sunt de acord. Chiar am spus la un moment dat asta. Si de asemenea, si Soseono e o combinatie de Hwang Ok si Ah Hyo (din ceea ce e mai bun din fiecare).

  35. pentru fanii care il iubesc pe kim nam gil si mai ales adora personajul bidam va arat un videoclip care m-a facut sa plang http://www.youtube.com/watch?v=xOGY10QDxc4&feature=related

  36. Oleacă seamănă.

  37. melodia din clip este bestiala :((

  38. Am început să plâng.Ce trist!

  39. lprdul seon-do chiar arata a nobil. Demn si inteligent

  40. lordul*

  41. ce bine imi pare ca moare
    ….saraca femeie fara nume :))=))

    • De ce ti-ar parea bine? :|

      • What? Îţi pare bine că moare… :(

        • Tu vorbeşti serios??? Cum să-ţi pară bine de moartea ei?

          • Vorbește serios.A ta zisă e putredă.De ce îți pare bine?

  42. Eu cred ca a fost o prostie sa se intoarca la Shingwi Gahn si mai ales sa se sinucida. :(( Bietul Suro… O fi avand el trei tati, doua mame si doua iubite dar ii pierde pe multi… :-<

    • =)) Da, saracul, cu greu se lipeste ceva de el :))

      • A avut vreo 4 tati,cel natural,cel adoptiv-Jobang,si doi tati vitregi:Shingwi Ghan si marele preot..
        pe tatal natural si pe Jobang i-a pierdut…acum a pierdut-o pe mama care l-a crescut si pe Ah-hyo…

        • Corect. M-am incurcat la numarat :P
          Bietul Suro :((

  43. dar de ce s-a intors? Poate pentru a-l proteja pe suro? Forma un cuplu adorabil cu shingwi, sincer. Si nu era un plan rau. Shinghwi sa fie rege iar mama lui suro regina dupa care suro sa urmeze la tron. Ca shinghwi ar fi fost un mare rege. Stie sa conduca numai ca era crud cu poporul, dar daca ajuta si suro ar fi facut o echipa buna. Parerea mea

  44. Angiiiii….imi place clipul cu bidam :((
    - ieri i am dat unei prietene ultimul episod, caci vroia sa stie de ce a murit Bidam si ce m-a impresionat atat la el…Am trait acele momente, pe care le stiu pe derost – atat expresiile fetei, cat si replicile- ca si cand as fi vazut pentru prima data… Mi-e dor de tine, KNG!! In fiecare zi din ce in ce mai mult! :(

  45. Tal-Hae azi: :Ma place, de-aia se comporta asa”, referindu-se la Ah-Hyo :)) Am crezut ca mor de ras :)))

  46. Si saracul Suro, mi se rupea sufletul pentru el :(( cand s-a despartit de Ah-Hyo. Chiar daca trebuia sa-i dea de inteles ca relatia lor nu poate avea un sfarsit fericit, cred ca totusi, nu trebuia sa fie asa rece, sa-i mai spuna si ca nu l-a iubit :(( Cum sa nu te doara sufletul pentru el? :((

  47. imi pare atat de rau ca moare mama lui Suro :(( era printre personajele mele preferate
    oricum ea a considerat ca doar asa isi mai poate ajuta fiul…….dar tot regret ca s-a ajuns la asta.
    inca n-a aratat tot , sunt curioasa ce fatza o sa faca Shinghi cand o sa vada :|
    Nu stie ce-a pierdut :-j ce om crud ……..
    p.s.: ma scuzati dar nu eu stau sa pun diacriticele acum :)

  48. Off,biata femeie,ticălos de Shingwi Ghan,cum a împins-o la actul acesta.Îmi pare rău că a ales această cale :((

    • Da, mai ales cand i-a spus ca de ce s-a pangarit traind alaturi de omul care i- ucis sotul? :((( Biata de ea :((

  49. imi pare rau ca a murit asa:(..

  50. ma bucur ca iti place lorena

Leave a Comment