koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 20

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 04, 2011 with 94 comentarii

de Mihaela N.

Ah-ro şi nepoata ei Ah-hyo se întorc în regatul Saro. Îşi reiau identitatea reală şi sunt înconjurate de toată atenţia şi privilegiile pe care le conferă statutul de prinţese. Deşi ar trebui să se bucure că şi-a regăsit familia şi ţinuturile natale, pe chipul lui Ah-hyo se citeşte tristeţea. Se învinovăţeşte pentru că nu a avut curajul să-i dezvăluie lui Soo Ro adevărul şi e convinsă că el nu o va ierta niciodată. Îşi stabileşte singură sentinţa și simte că acesta este sfârsitul poveștii lor de iubire. Nu ştie că, în ciuda frămantărilor, Soo Ro nu vrea să creadă nici una din acuzaţiile aduse împotriva ei.

Yijin Ahshi cere ca fratele său mai mare să fie executat, pedeapsa fiind conform legii drastice din Gaya. Jeong Kyeon-bi pretinde să fie ucisă înaintea lui Soo Ro. Fiind mama lui, consideră că este mai vinovată decât el, şi se impune să fie sancţionată în măsură mai mare. În aceste circumstanţe, Yijin Ahshi se vede silit sa cedeze, iar Soo Ro este eliberat si se întoarce acasă. Doamna Jobang nu îl mai întampină ca altădată, deoarece a plecat definitiv la Shingwi Ghan.
Timpul se scurge, Soo Ro se adânceşte în muncă. Lucrează alături de muncitorii veniţi din insula Neuk-do pentru a construi un nou furnal. Hwang-ok, mereu aproape de el, se transformă într-un ajutor nepreţuit.
Ah-hyo revine în Gaya în secret, motivând că doreşte să observe progresele obtinuţe în noua fierărie. În realitate, tânjeşte să-l revadă pe Soo Ro. Se reîntâlnesc doar pentru a se despărţi pentru totdeauna, desi el o roagă insistent să rămână. Nu îi cere explicaţii, nu o acuză. Sentimentele pe care le are faţă de ea nu s-au schimbat… Ah-hyo decide însă că dragostea lor este imposibilă.

Tal-hae a lucrat iniţial la grajdurile regelui din Saro. A suportat umilinţe şi a ascultat supus toate pretenţiile lui Ah-hyo, dar cu timpul a câştigat influenţă, iar Ah-ro îi apreciază sfaturile.
Planul lui Shingwi Ghan de a-l constrânge pe Soo Ro să realizeze o fierărie pentru el a eşuat. Îl ameninţă că o va face pe doamna Jobang să sufere, apoi hotărăşte că e mai important să-l ucidă şi să scape de îndărătnicul „fiu” Soo Ro. Doamna Jobang descoperă intenţiile sale, dar nu îl poate opri nici măcar încercând să-l omoare. După ce Shingwi Ghan o brutalizează şi îi spune cât de mult o dispreţuieşte pentru că s-a întors din nou la el, mama adoptivă a lui Soo Ro îşi curmă singură viaţa.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

94 comentarii

There are currently 94 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 20. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. acesta este forumul meu. Sper sa va placa. Mi-as dori tare mult sa deveniti membrii. Este la inceput insa voi continuua sa muncesc la el http://korea.forumgratuit.ro/

 2. annyeong!
  a fost foarte dura Ah-hyo cu Soo Ro..cred ca daca ii reprosa el ca l-a mintit, s-ar fi comportat altfel, pe cand atitudinea lui (i-as zice cristica) a facut-o sa se simta si mai vinovata. cert e ca m-am convins ca le va fi mai bine despartiti..

  • Lui SooRo da,îi va fi mai bine,dar ei nu.

   • oh, saraca, o compatimesc..de fapt, ma asez in pantofii ei si imi dau seama ce greu ii va fi sa-l vada evoluand, devenind o personalitate a lumii lor, iar ea va trei cu regretul ca nu ii e alaturi..

 3. E trist,foarte trist episod.

  • Da….Foarte trist :(

Leave a Comment