koreafilm

Împăratul mării – Episodul 31

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 26, 2011 with 137 comentarii

de Ioana V.

Jang Bogo simte suflul rece venind din partea domnișoarei Jung-hwa, care îi spune să șteargă toate amintirile și sentimentele pe care le are pentru ea. Căpitanul o întreabă cu durere în glas, cum poate să își controleze sentimentele care sunt încă vii în sufletul lui. Răspunsul venit din partea femeii îl lasă fără cuvinte.

Începe o luptă aprigă între cele două forțe armate. Antrenamentele dure la care fuseseră supuși oamenii lui Yeom Moon se pare că au dat roade deoarece aceștia nu numai că au reușit să le țină piept ofițerilor lui Bogo dar i-au și determinat să se retragă înapoi în orașul Chunghae. În timpul luptei, Bogo l-a demascat pe Yeom Moon în fața domnișoarei Jung-hwa căreia nu îi venea să creadă că bărbatul ce i-a mărturisit dragostea de atâtea ori a fost capabil de o asemenea faptă.

Doamna Jami profitând de pe urma luptei, a trimis către orașul imperial propriile nave comerciale încărcate cu mărfuri, astfel provocându-i domnișoarei Jung-hwa o mare pierdere. Dar mai mult decât atât, i-a strâns pe toți cei care făceau afaceri cu Jung-hwa și sub amenințarea sabiei i-a determinat să colaboreze numai cu ea.
Jang Bogo suferă de pe urma înfrângerii dar nu se lasă bătut, adună cei mai buni oameni și pornește către Insula Jinwol pentru a-i captura pe Yeom Moon și maestrul Lee. În timp ce își duce la bun sfârșit misiunea curajoasă află că Yeom Moon, împreună cu oamenii săi au atacat orașul Chunghae luându-l ostatic pe maestrul Sul-pyong.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

137 comentarii

There are currently 137 comentarii on Împăratul mării – Episodul 31. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Au fugit fără să ia toate cadavrele… Piratul chiar a fost rău…i-a nimicit,iar acum disperarea se citeşte pe feţele tuturor…

  2. Acum Junghwa este decepţionată pentru că a cunoscut o altă faţă a piratului. Totuşi,la ce altceva putea să se aştepte?

  3. Piratul i-a spus că nu-l va ierta niciodată şi că tot îl va ucide pe Bo-go…dar tot s-a aliat cu el…..

  4. Of,nu din nou! Iar suferă!

  5. Viaţa sa se ţinea de un singur fir de păr…dar el însuşi l-a tăiat… Spune că se va prăbuşi în focurile iadului…. Cum va fi viaţa sa de acum?:-((

  6. :O :O :O Cât de crudă e tanti Jeni!

  7. Ce situaţie! Yeom Moon l-a capturat pe Maestrul Sul,iar Bo-go,pe Maestrul Lee.:O

  8. De abia aştept episodul de mâine.<:-P

  9. Nu am prins ultimele secvenţe din episod. Îmi puteţi spune ce s-a mai întâmplat?

  10. În acest episod am observat ce păr lung şi superb are Jami Buin :)

Leave a Comment