koreafilm

Împăratul mării – Episodul 27

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 19, 2011 with 60 comentarii

de Ioana V.

Jang Bogo nu primește permisiunea guvernatorului din Mujinju pentru a debarca așa că se vede nevoit să îi ceară ajutorul doamnei Jami. Aceasta îi promite că va interveni pe lângă guvernator pentru a-l convinge să le ofere acceptul. Dar bineânțeles că femeia își urmărește propriul interes și alianța sa cu maestrul Lee nu avea niciun câștig de cauză dacă își ținea promisiunea față de Bogo.
Maestrul Lee, pentru a-și consolida puterea, atacă celelalte bande de pirați și le ordonă să treacă sub comanda sa astfel mărindu-și numărul soldaților-pirați.

Doamna Jami primește o veste nu tocmai plăcută. Un nou grup de negustori a reușit să îi fure câteva segmente din piața pe care o conducea. Acest grup era învăluit în mister, nimeni nu cunoștea conducătorul lui, așadar doamna Jami a tras concluzia că cineva puternic și cu influență îi ajută deoarece altfel nu ar fi putut avansa atât de rapid.
Persoana care conducea acest nou grup de comercianți era nimeni alta decât domnișoara Jung-hwa. Aceasta dorea să o facă pe Jami să își piardă drepturile de comerț cu cei din China iar pentru ca acest lucru să se îndeplinească avea nevoie să obțină controlul pieței din Mujinju.
Cel care o ajuta era fostul regent, Kim Woo-jing. El avea relații de rudenie cu familia imperială iar din cauza faptului că regele nu avea moștenitori legali exista posibilitatea ca fostul regent să urce pe tron într-o bună zi. Doamna Jami adulmecând o nouă sanșă pentru a avea și mai multă putere stabilește o întâlnire cu acesta. Însă planurile sale dau greș deoarece Woo-jing aflase de faima negustoresei și neavând nici cel mai mic interes de a se alia cu ea în vederea consolidării poziției în cadrul familiei imperiale o refuză ținându-i un mic discurs umilitor.

Yeon demisionează din cadrul armatei chineze, în urma unui incident cu un superior și se alătură, împreună cu domnișoara Chae-ryung, lui Jang Bogo.
După ce au stat la bordul navelor mai bine de o lună de zile, oamenii lui Bogo încep să își piardă răbdarea așadar căpitanul ia decizia să debarce chiar dacă nu are permisiunea guvernatorului. Armata din Mujinju formează o baricadă nelăsandu-i să iasă din port. Kim Woo-jing aflând de acest conflict dorește să meargă la fața locului pentru a vedea ce se întâmplă. După ce Bogo îi explică, cu pasiune, emoție și determinare în glas, motivul pentru care dorește să se lupte cu pirații, primește permisiunea să debarce.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

60 comentarii

There are currently 60 comentarii on Împăratul mării – Episodul 27. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Florimama,îmi cer scuze dacă te deranjez.:-(

  2. Mâine le downloadez.:-D

  3. MULŢUMESC!:-x

  4. Dory poti downloada “A MAN CALLED GOD”

  5. Nu gasesc Yi San dar mai caut

Leave a Comment