koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 8

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iunie 16, 2011 with 170 comentarii

de Mihaela N.

Heo Jang-sang este un foarte bogat şi influent negustor originar din India. Graţie relaţiilor de care dispune, el reuşeşte să restabilească aprovizionarea cu minereu a fierăriei. Marele Preot şi Jeong Kyeon-bi sunt încântaţi să aibă alături o astfel de persoană deosebită care le oferă în plus şi perspective comerciale nesperate.

În timp ce se antrenează cu Deuk-sun, Soo Ro îşi dă seama că, undeva în apropiere, se poartă o luptă îndârjită. Caravana lui Heo Jang-sang este atacată, servitorii au fost ucisi, iar negustorul încearcă cu disperare să îşi salveze propria viaţă şi pe cea a fiicei sale Hwang-ok.
Soo Ro si Deuk-sun intervin decisiv şi îi anihilează pe tâlhari. Hwang-ok este foarte impresionată de această întâmplare, dar mai ales nu îl poate uita pe Soo Ro şi faptele lui curajoase.
Ah-hyo a câştigat încrederea doamnei Kyeon-bi. Nimeni nu îi bănuieşte adevăratele intenţii sau apartenenţa la familia regală a statului Saro. Pentru moment aceste chestiuni devin periferice, pentru că neprevăzutul îi oferă surprize. Soo Ro foloseşte orice ocazie ca să o tachineze şi să o pună în încurcătură. La început răspunde strengăriilor lui cu agresivitate, dar… încetişor, în inimile lor se trezeşte glasul iubirii.

Lui Yijin Ahshi îi sunt confirmate suspiciunile odată ce descoperă în locuinţa lui Soo Ro o cantitate mică din lacul galben dispărut de curând. Consideră că este îndreptăţit să îl aresteze şi să-l supună anchetei pentru furt. Kyeon-bi conduce ea însăşi interogatoriul şi îl invinuieşte pe Soo Ro că a încredinţat nepreţuitul lac galben (sevă de gorun) rivalului Shingwi Ghan. Acuzat pe nedrept şi fără dovezi, Soo Ro refuză să mai vorbească. Atitudinea lui o scoate din fire pe Kyeon-bi, care ordonă să i se aplice o corecţie brutală.
Locuitorii oraşului îsi exprimă revolta faţă de această demonstraţie de injustiţie, însă totul are o rezolvare după ce sunt aflaţi făptaşii reali ai furtului şi fiul Marelui Preot recunoaşte că s-a înşelat.
Yibiga şi soţia lui hotărăsc ca e oportun să îl căsătorească pe Yijin Ahshi cu fiica negustorului indian. Tanărul se simte atras de altcineva şi se opune aranjamentului.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

170 comentarii

There are currently 170 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 8. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Lui Soo Ro ii sta asa de bine cu Ah Hyo…Sunt super draguti ^_^
  Ce rau imi pare ca o sa se desparta :-s

  • Thea,să ştii că am terminat Secret Garden azi.E un serial minunta.

   • Eram convinsa ca o sa-ti placa…La mine este number one in topul dramelor contemporane ^_^

    • :X :X :X Ieeii….fighting Secret Garden!! :D :D

     • ^_^

 2. Mie imi place Suro alaturi de printesa ^_^

 3. da este su roo , nu soo roo (app : a treia)

 4. mi se pare ca Soo Ro se potriveste mai bine cu printesa Hwang Ok. sunt frumosi amandoi si mi se pare ca cei doi au aceleasi idealuri, ei doi vor sa-i ajute pe locuitorii din Gaya, spre deosebire de Ah Hyo, care doreste sa o stapaneasca, de aceea cred ca ei se completeaza mai bine. de abia astept ca ei doi sa se intalneasca mai des

 5. NEATZA TUTUROR…EP de ieri a fo’ superb
  SOO RO si AH HYO sunt doi porumbei,le sta ft bine impreuna….dar sa nu uit faptul ca si printesa e deosebit de frumoasa
  cat despre jeong kyeong bi nu pot zice decat ca e o SCORPIE…reaaaaa
  ii face atatea zile fripte fiului sau…pffff
  YijiN Ahshi e un tradator…pe ce ca a fost salvat de la moarte de soo ro il face pe interesantul acum…hmmm
  iar tal hee…e cel mai frumosssssssssss

  XD

 6. nu mai e nimeniiiii?????XD

 7. acum am terminat de văzut episodul, aseară nu am putut…..
  Ah-hyo primeşte daruri, de la Yjin-ashi podoabe şi de la Soo-ro o sabie….dar este “prinsă” tot mai mult de Soo-ro…păcat că nu este în totalitate sinceră aşa cum este el cu ea….
  până şi Yjin-ashi este mirat de răutatea mamei lui faţă de Soo-ro…şi aş fi vrut ca scuzele lui în faţa mulţimii să fi fost sincere dar totul este prefăcătorie…pentru că aşa este în politică…noroc cu planul lui Soo-ro că i-a salvat….
  Soo-ro este aşa de dulce când este îndrăgostit…şi atât de sincer…la fel şi prinţesa Hwang-ok care este constantă în sentimentele ei….

 8. Amandoua fete sant frumoase dar paarca AhOh e mai potrivita pentru SOORO, e la fel de nebunatica si se potrivesc,Indi parca e prea firava si prea cuminte la prima vedere,cu rabdarea treci si marea,asta este atuul ei din maneca!

  • Sunt de acord cu tine, Livia…
   Eu o prefer de o mie de ori pe Ah Hyo ^ ^

  • exaaact!! :X :X

   • Ma bucur ca esti de acord ^_^ …. Hwang Ok mi se pare prea delicata pentru el…Nu au aceasi fire ^ ^..Cel putin asa vad eu :D

 9. si eu o prefer pe noua poongsan, decat pe printesa, momentan.Amandoua sunt superbe, insa spioanca :P este haioasa :D

 10. nu mai e nimeni???
  mah..is ramona ysh dar mi am schimbat putin numele sa vad daca mi apare poza la avatar

 11. :x:x:x:x:x

 12. Super pozele, Ramo :X:X

  • ms, mai!>:D<

 13. Fashion ^_^

Leave a Comment