koreafilm

Împăratul mării – Episodul 7

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iunie 14, 2011 with 20 comentarii

de Ioana V.

Goong-bok și Yeon sunt torturați și întemnițați de către doamna Jami pentru actul lor de trădare.
Jung-hwa văzând că Goong-bok nu apare la locul de întâlnire pe care îl stabiliseră, se întoarce la doamna Jami unde află ce s-a întâmplat.

Negustoreasa dându-și seama că acum este momentul propice pentru ca Guvernatorul să pornească un atac împotriva ei, începe să ia măsuri de protecție. Poruncește ca toate registrele contabile secrete să fie distruse și îi ordonă domnișoarei Jung-hwa să scrie altele noi. Apoi îl mituiește pe Comandantul trupelor Guvernatorului pentru a o ține la curent cu toate mișcările acestuia, în cele din urmă ajungând să îl aresteze pe Guvernator sub acuzația de complot și trădare. Jung-hwa obține permisiunea Căpitanului Neung-chang de a-l vedea pe Goong-bok și văzându-l în ce stare se află și mai ales tulburând-o cuvintele acestuia, cade în genunchi în fața doamnei Jami pledând pentru viața bărbatului pe care îl iubea.

În timp ce privirile celor doi îndrăgostiți rosteau cuvinte de adio, apare Neung-chang care îi spune drei Jung-hwa că viața lui Goong-bok a fost cruțată și că va fi trimis în China, ca sclav.
Doamna Jami îl trimite pe Căpitan să îi transmită lui Yeom Moon că îl va despăgubi pentru pierderile suferite de pe urma afacerii ratate și mai mult decât atât își dorește să facă în continuare negoț cu el.
Cei doi camarazi îl descoperă pe corabia ce îi transporta în China, pe maestrul lor care fusese rănit în lupta cu pirații. Ajunși în Yangzhou, soarta lui Goong-bak și a lui Yeon este pecetluită de către Joong-dal, aceștia urmând să fie trimiși la frontieră pentru a lucra cot la cot cu cei mai aprigi criminali, la construirea unei cetăți. Dar profitând de un moment de neatenție a gărzilor chineze, cei doi reușesc să își scoată lanțurile și să fugă. În ultimul moment sunt văzuți de către soldații ce pornesc în urmărirea lor. Goong-bok îi spune lui Yeon că ar fi o idee bună să se despartă și stabilesc să se reîntâlnească la Chuzhou, acolo unde se afla o comunitate de oameni din Silla.
În timp ce încerca să scape de soldați, Goong-bok este rănit și găsește refugiu în trăsura drei Chae-ryung, fiica negustorului Sul-pyong. Numai că încercând să treacă de un punct de control al chinezilor, Goong-bok este capturat. Aceeași soarta o are si prietenul său Yeon.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

20 comentarii

There are currently 20 comentarii on Împăratul mării – Episodul 7. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Bună!

 2. Mulţumim SWEET KOREAFILM.

 3. O seară minunată vă doresc.

 4. A treia!!

 5. Şi mult noroc în continuare.

 6. ce bafta mai au si eroii nostri.. nimeresc din lac in put….

  • da Ramona, chiar asa… :(

 7. Buna LOVELY ONE JUMONG!
  Abia astept episodul de maine…

 8. Multumim pentru rezumat,Koreafilm!!!

 9. neata, multumim pt rezumat kf, interesant un triunghi amoros in care unul iubeste din taina celalat dezvaluie iubirea dar amandoi lupa ca iubita lor sa fie salvata. Interesant conturat perosnajul domanei jami imi place idea de demon cu chip de inger. frumos serial mai alse ca descoperi actori indragiti din alte seriale.

 10. Multumim pentru rezumat Koreafilm!

 11. Unde-i bine ,nu-i de mine ,unde-i rau hop si eu! Cred ca acest proverb se poate aplica eroilor nostrii. Saracii baieti atrag necazurile mai ceva ca un magnet!

 12. Mai fetelor dar a-ti lasat piratul singur?

 13. Ah, ma supara de-a dreptul viata celor doi sclavi…Chiar i-au nenorocit de tot scenaristii :(( si a fost prea putin SIG in seara asta :)) Oh, in schimb am remarcat o melodie superba, cred ca este vocea tipului care canta si Sorrow in Damo – asa sa fie?! O sa caut acum. Superba!!! :D

 14. http://www.youtube.com/watch?v=8s1jGjRVqgQ&feature=related

  -aceasta este melodia, insa nu o gasesc cu un titlu corespunzator. Ma poate ajuta cineva ? :D

 15. Ce episod trist,off cat sufera Goong-bok si Yeon,ce soarta cruda pot sa aiba,parca ghinionul ii urmareste peste tot,oare cand se va termina suferinta lor?abia ajunsesera soldati in armata lui Madame Jami(apropo de ea,m-a uimit faptul ca le-a crutat viata la cat de pornita e impotriva celor ce o tradeaza) si acum au devenit din nou sclavi..chiar mai rau ca inainte si de parca n-ar fi fost de ajuns au dat iar de Joong-dal,le-a facut viata un calvar la santierul naval si uite ca nici in China nu scapa de el…cand am vazut ca au evadat speram sa reuseasca sa ajunga in orasul in care se afla comunitatea de oameni din Shilla,oare ce se va mai intampla acum cu ei? nici n-am citit rezumatul episodului de maine desi mor de curiozitate sa aflu ce le mai rezerva soarta
  @Lorena,melodia e Kim Bum Soo- Kim Bum Soo – ni ga nal dduh na, e superba intr-adevar,eu una o ador:X, e si in playlist-ul de pe blog

  • Kim Bum Soo – ni ga nal dduh na*

 16. Da,E SUPERBĂ MELODIA!

 17. Are ceva aparte… 8->

Leave a Comment