koreafilm

Împăratul mării – Episodul 6

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iunie 13, 2011 with 128 comentarii

de Ioana V.

Jung-hwa ii explică lui Goong-bok motivul pentru care a ales să accepte oferta Inspectorului General și anume pentru a-și ajuta fratele care a avut de suferit foarte mult după moartea părinților lor.

Yeom Moon află că Jung-hwa va deveni concubina Inspectorului General și chiar în noaptea în care trebuia să se oficieze ceremonia îl asasinează pe acesta. Goong-bok aflându-se de pază la reședința unde locuia Inspectorul o aude pe Jung-hwa țipând și năpustește în camera unde se afla femeia. Inspectând cadavrul bărbatului, atenția lui Goong-bok i se îndreaptă către pumnalul înfipt în pieptul oficialului. Desenul gravat pe mâner îi aduce aminte de un băiat pe care l-a cunoscut în Chunghae și care deținea un astfel de pumnal ba chiar mai mult decât atât, era extrem de iscusit în mânuirea lui.
Aude un zgomot ce venea din spatele camerei, îl vede pe asasin și pornește pe urmele lui. Reușește să îl ajungă din urmă și se încinge o luptă strașnică între cei doi. Asasinul se dovedește a fi mai priceput în lupta cu sabia și îl dovedește pe Goong-bok dar nu îl omoară, acest lucru nedumerindu-l pe bărbat după ce își vine în simțiri.
Moartea Inspectorului General creează haos în ”micul imperiu” al doamnei Jami. Când Goong-bok se întoarce, este aruncat în închisoare deoarece s-a presupus că el este criminalul mai ales că nimeni nu credea faptul că un asasin l-ar fi putut lăsa în viață după ce l-a învins în luptă.

Chang Kyeom află că Choi Moo-chang este conducătorul unei grupări secrete, aflate sub comanda Guvernatorului, ce avea drept misiune combaterea contrabandei și corupției, iar acum în vizorul grupării erau activitățile ilegale ale doamnei Jami. Îi dă imediat raportul doamnei Jami care a și născocit un plan de contraatac. Căpitanul gărzilor negustoresei îi propune lui Goong-bok să ducă la bun sfârșit o misiune extrem de importantă, acest lucru absolvindu-l de orice învinuire care i se aducea. Trebuia să îl omoare pe conducătorul grupării secrete dar își dă seama că acesta este chiar omul pe care îl prețuia atât de mult. Moo-chang se lasă ”omorât” tocmai pentru a nu-i creea probleme lui Goong-bok.
Goong-bok și Yeon decid să se alăture cauzei lui Moo-chang, rolul lor fiind să spioneze mișcările doamnei Jami.
Doamna Jami se vede nevoită să accepte oferta de negoț propusă de Căpitanul Yi. Se stabilesc termenii afacerii, locul și ora. Aceste informații îi sunt raportate lui Moo-chang care își mobilizează oamenii. Dar lucrurile nu merg bine deoarece Chang Kyeom află ca de fapt Moo-chang este în viață iar Goong-bok și Yeon sunt trădători.
Yeom Moon se afla deja la locul întâlnirii dar văzând că oamenii doamnei Jami nu mai sosesc decide să plece. Tocmai în acel moment este atacat de Moo-chang și gruparea sa.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

128 comentarii

There are currently 128 comentarii on Împăratul mării – Episodul 6. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Noapte bună prieteni! KOREAFILM AJA AJA!

  2. Pa noapte buna!

  3. SOMN UŞOR ŞI VISE PLĂCUTE! Îngerii să vă sărute!

  4. mai e cineva? :D

  5. Ramonabv, asa este Yeom Moon, o salveaza iar. mereu va fi in urma ei si o va salva si nu numai pe ea.
    Lorena, SIG are niste ochi minunati. Ochii lui frumosi ii vom vedea de multe ori in filmul asta.

  6. Din pacate n-am putut sa tin pasul cu doua seriale deodata…Dupa ce termin Kim Soo Ro ma apuc si de Imparatul Marii (&)_(&)

  7. Ce imi place poza a doua cu SIG :X:X

  8. Thea stai linistita ca nu e mult! eu urmaream si cate 5!

  9. Multumesc livia pentru incurajare :D:D
    Si mie daca-mi place mult un serial si daca am si timp, pot sa-l termin in cateva zile ^_^

  10. Am vazut si eu prima data acest serial,si asta numai de dragul lui SIG,mie imi place vocea lui ,mi-l imaginez recitand poezii …cred ca as fi in extaz…

    ce enervant este cu atata publicitate….

  11. Este foarte enervant cu reclame dar nu avem de ales.
    Numai pentru cine vrea sa asculte vocea lui SIG pentru ca de inteles nu intelegem nimic ne fiind tradus

    http://www.youtube.com/watch?v=pyhQu7EtBc8

    • florimama, linkul acesta e foarte valoros. il recomand tuturor.
      documentarul MBC este foarte recent si face o comparatie intre agricultura traditionala, naturala si cea moderna, intensiva.
      cred ca voi manca mai putina carne, dupa ce am vazut filmul acesta.
      sunt niste scena de cruzime de neimaginat. bietii vitei, cum sunt ucisi, dar nu numai ei. e ingrozitor cat de mult rau poate omenirea sa faca in lacomia si ritmul ei nebun de crestere

  12. Anneyong! E careva pe aici ? Ati vazut ca NationalTv a fost sanctionat?

  13. Si mie imi e cam greu sa tin pasul cu ambele seriale,uneori,desi nu sunt deloc mandra de asta le mai si incurc,bine ca imi aduc aminte repede cum sta treaba in fiecare serial,sper sa nu mi se mai intample asta
    mi-a placut mult episodul,devine din ce in ce mai interesant,abia astept sa-l vad si pe cel de maine
    nici pe mine nu ma prea incanta pauzele astea publicitare atat de dese dar ce putem face? am vazut ca au fost sanctionati poate vor mai reduce din reclame

    • din pacate s-ar putea sa nu reduca durata reclamelor, chiar daca sunt amendati. daca filmul are rating mare, reclamele sunt foarte scumpe, asa ca vor castiga sume mari, din care isi permit sa plateasca sanctiunea si sa aiba profit:(

  14. Yeeeei! Deci, episodul 6 e foarte tare. Am vazut azi la tv…

    Piratul, my hero! A salvat-o pe Jung Hwa…

    • My adorable hero, too! :) A grieving soul…

      • Ahhhh, ce frumos spus!

  15. Si revederea cu Tanti Jeni mi-a produs un sentiment frumos, desi e personaj negativ… Mi-a fost dor de outfiturile ei.

Leave a Comment