koreafilm

Împăratul mării – Episodul 17

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iunie 30, 2011 with 124 comentarii

de Vlad T.

Maestrul Lee încearcă să-l elimine pe Sul-pyeong din Yangzhou câştigând încrederea negustorilor acestuia şi forţându-l să-şi achite datoriile. Sul-pyeong nu reuşeşte să obţină ajutorul nici unui comerciant din cei pe care i-a avut anterior în subordine.

Disperată din cauza veştii că Goong-bok ar fi murit, Jung-hwa încearcă să se sinucidă însă este oprită de Yeom Moon. Doamna Jami, observând relaţia apropiată dintre cei doi propune ca aceştia să se căsătorească. Yeom Moon îi mărturiseşte lui Jung-hwa faptul că ar prefera să rămână străini şi după nuntă, numai ca ea să nu mai încerce să-şi ia viaţa.
Goong-bok se întoarce pe ascuns în Yangzhou, fiind salvat din deşert de către negustorii vestici. Alături de Yeon şi Moo-chang, acesta începe să cerceteze în secret complotul care a nimicit caravana ce se îndrepta spre Tibet. La auzul veştii că Jung-hwa urmează să se mărite cu Yeom Moon, Goong-bok se furişează în incinta reședinței maestrului Lee, unde este văzut de către Neun-chang, garda doamnei Jami.

Pentru a-i verifica pe soldaţii de la graniţă, Goong-bok pleacă în Chuzhou, loc în care aceştia se retrăseseră. Yeom Moon şi oamenii săi îi ucid însă pe toţi, cu excepţia unuia care este capturat de Goong-bok.
Conştientă de faptul că Yeom Moon şi maestrul Lee ar putea fi pedepsiţi pentru atac, doamna Jami decide să-i trădeze înmânând ca probă o pictură rară pe care Goong-bok o transporta în Tibet.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

124 comentarii

There are currently 124 comentarii on Împăratul mării – Episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Livia,ai avut dreptate în legătură cu filmul.

 2. Doamne,câţi oameni a omorât!

  • Dory,să vezi şi până acum câţi a omorât,e nemilos.Brr…
   Dar pe Goong Bok l-a salvat de la moarte.

 3. Ce cântec frumos!

 4. SUPER EPISOD!

 5. Din prima m-a cucerit!

 6. Koreafilm,apare în această seară rezumatul?:-D

Leave a Comment