koreafilm

Împăratul mării – Episodul 15

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iunie 28, 2011 with 25 comentarii

de Vlad T.

După plecarea lui Goong-bok, Yeom Moon se îmbată şi se încaieră cu ceilalţi clienţi.
Jung-hwa îl găseşte inconştient în stradă şi îl duce acasă peste noapte. Când se trezeşte, Yeom Moon îi cere acesteia iertare pentru răul pe care i l-a pricinuit, deşi aceasta nu ştia la ce se referea.

Sul-pyeong este tras la răspundere deoarece corabia sa ce transporta tributul sub formă de grâne care trebuia să ajungă în Chang’an s-a scufundat. Maestrul Lee şi doamna Jami încearcă să profite de pe urma acestei situaţii, cerându-i guvernatorului ca drepturile de trecere prin Marele Canal între râurile Galben şi Yangtze să fie disputate printr-o întrecere între ei şi grupul lui Sul-pyeong (drepturi pe care acesta din urmă le deţinea) până în Chang’an.
Goong-bok îşi dovedeşte cunoştinţele în domeniul corăbiilor şi este însărcinat de maestrul Sul-pyeong să conducă transportul respectiv.

Maestrul Jo află faptul că vasele de comerţ sunt oprite în Marele Canal de către guvernatorul militar din provincia respectivă. Dorind să obţină un câştig, Jo vinde această informaţie doamnei Jami. Yeom Moon este cedat acesteia de către maestrul Lee şi porneşte la drum conducând tributul spre Chang’an pe uscat.
Goong-bok şi Yeon află despre canalul blocat datorită lui Moo-chang. Deşi ceilalţi negustori i se opun, Goong-bok ajustează corabia pentru a naviga împotriva curentului de-a lungul coastei, plan care dă roade spre satisfacţia lui Sul-pyeong şi mânia doamnei Jami.
În drumul spre destinaţie însă, Chae-ryeong se îmbolnăveşte iar Goong-bok se vede nevoit să ancoreze de urgenţă.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

25 comentarii

There are currently 25 comentarii on Împăratul mării – Episodul 15. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Primaaa :X :X

 2. Bună seara.Mulţumim pentru rezumat.

 3. Piratule, sunt doar eu cu tine? :( O sa ti se cam ingreuneze situatia, of, si mi-e tare mila pentru tine…

 4. Nu stiu mai SIG ce sa spun…Dupa mine, ar fi mai prudent sa nu o iubesti pe acea aggassi, caci nu te vei alege decat cu sentimente ranite, si o furie tot mai adanca, o frustrare, o neputinta…:(
  - de o corabie, si noi doi, ce spui? :)) Muuch better asa :D

 5. Si mergem pana la KNG, da,da?
  - privirile voastre ma omoara, efectiv… :D :*

  • ce faci Lorena? ii tii de urat lui SIG piratul cel teribil?…hihihi!

 6. :)) pai, daca toata lumea sta pe la Soo Ro in ultimul timp, am o reputatie in sange de pirat adevarat totusi ( sunt fan pirati de mica ) si nu pot sa-i las la greu!

 7. Aja Aja, oppa! :*

 8. Nu inteleg de ce Chae-Ryong a mai pornit in drumul asta lung pe mare daca stia ca are rau de mare si nu voia sa-l incurce pe Goong-Bok. Oricum trebuia sa se intample si ceva ca Goong-Bok sa nu castige detasat in fata lui Yeom Moon.

 9. ce ma enerveaza tipa asta de ce nul iubeste ea pe SIG:(((nesimtita naibii:((((

 10. salutare. eu am cam lipsit in ultima perioada. interesant episod! imi place din ce in ce mai mult!

 11. si mie…din ce in ce mai mult

 12. Multumim pentru rezumat!!

 13. Si greul abia incepe ce mai are de tras si de suferit bietul Yeom Moon. A avut o soarta foarte trista si a avut ghinionul sa fie un pirat cu suflet nobil.

 14. mie nici nu-mi vine sa ma ami uit la serial cand vad cat sufera Yeom Moon…

  • Ba sa te uiti ca nu sti ce pierzi.

 15. Buna ziulica pirati! Loricica ma bucur ca ai stat alaturi de pirat si i-ai indulcit singuratatea! Ai mare dreptate Floricel cat de mult mai are de tras piratul nostru! Mimoza vrea si cu painea unsa dar si cu slanina intreaga!

 16. bună seara. mă alătur vouă, celor care urmăriţi “emperor” si-l îndrăgiţi pe SIG – asta dacă-mi permite-ţi. eu tocmai am terminat de vizionat serialul pe net. nu am avut răbdare.merită totul, până la sfârşit. din punctul meu de vedere, o adevărată lecţie de viaţă. Yeom Moon suferă pentru că are un suflet bun, dar nu are tărie de caracter, dar chiar şi aşa, l-am susţinut pe tot parcursul serialului. cred că este pentru prima dată când sunt de partea personajului negativ – şi asta datorită lui SIG, un actor excelent şi o frumuseţe de bărbat. nu cred că vreun regizor va mai face curând greşeala de a-l distribui într-un rol negativ, pentru că aşa cum se întâmplă şi aici, îl eclipsează total pe cel care ar trebui să fie eroul serialului. oricum de dragul lui SIG, voi revedea serialul pe tvr1

 17. Devine din ce in ce mai interesant serialul asta…

  • stiu ana mie imi pare rau ca am pierdut cateva episoade dar astazi am stat si m-am uitat la reluare si nu mai vreau sa pierd nimic>:D<

 18. Piratul nostru sufera iar Goong-Bok ma enerveaza la culme. A inceput sa fie si mai nesuferit decat deja era :((

 19. Of,acum înţeleg.

 20. Îi Înţeleg comportamentul.:-(

Leave a Comment