Claudia B. [KF]

La Multi Ani, Lee Jung-jin!

Written by Claudia B. [KF]. Posted in Actori, Stiri

Tagged: , ,

abkm8j

Published on mai 25, 2011 with 4 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Cei care au vizionat serialul “The Fugitive Plan B” (2010) cu siguranta isi vor aduce aminte (bineinteles, in afara de Rain) de actorul Lee Jung-jin (이정진) care a interpretat rolul detectivului Do-soo.

Astazi, 25 mai, cu ocazia implinirii varstei de 33 ani ii uram “La Multi Ani” (생일 축하합니다) si mult succes in cariera sa.

Actorul s-a facut remarcat in filmul “Once upon a time in highschool” (2004), dar as aminti si serialul “Love Story in Harvard” (SBS, 2004), productie in care a jucat si frumoasa actrita Kim Tae-hee.

De curand, canalul de televiziune Y-star a anuntat, in urma voturilor oferite de telespectatori, “Topul 50” al celor mai frumosi actori sud-coreeni din 2011, iar Lee Jung-jin s-a pozitionat pe locul 27.

Image and video hosting by TinyPic

La aniversarea de 20 de ani, a “Comitetului pentru relatii prietenesti”, actorul a fost premiat pentru contributia sa exemplara in pastrarea relatiilor internationale dintre Coreea de Sud si tarile vecine.

De asemenea, a fost ales ca imagine pentru prezentarea parfumului barbatesc L’Eau au Masculin marca Lolita Lempicka, parfum care doreste sa reprezinte acel gen de barbat puternic, cu inima pura.

Image and video hosting by TinyPic

Lee Jung-jin, in casa sa, a acumulat o colectie impresionanta de peste 1300 de DVD-uri, fiind un mare pasional de filme.Ii place sa invete cum se fac filmele, iar o parte din acestea l-au ajutat in interpretarea anumitor roluri.
Cele mai recente aparitii ale sale au fost in thrillerul “No doubt”(2010) si in filmul de actiune “Troubleshooter”(2010).
Image and video hosting by TinyPic

La sfarsitul lunii iunie va termina filmarile pentru filmul “Wonderful Radio”, in care a fost recent distribuit, in rol principal, alaturi de actrita Lee Min Jung (Midas-2011, Boys over Flowers)
Cei care au conturi de twitter si doresc sa-i transmita mesaje, o pot face accesand contul sau personal de twitter: https://twitter.com/#!/runjungjin

Sursa: Leejungjin.org, Hancinema.net

Despre Claudia B. [KF]

Claudia B. [KF]

Claudia B. s-a născut în 1980, în oraşul Constanta. Licenţiată în Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”, Bucureşti, a participat la diferite workshopuri şi seminarii formative în acest domeniu. Pasiunea pentru Coreea, ca ţară şi tot ceea ce reprezintă aceasta ca un întreg a venit odată cu serialele difuzate la televizor.

Browse Archived Articles by Claudia B. [KF]

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on La Multi Ani, Lee Jung-jin!. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Nu-l ştiu,dar e simpatic.Îi doresc la mulţi ani şi toate cele bune.
    Ce norocos,va juca alături de Lee Min Jung :)

  2. wooow ce colectie de DVD-uri… Pot imprumuta si eu cateva filme de la dvs., d-le Lee Jung-jin? :))… Ii urez si eu La Multi Ani! si sa aiba parte numai de lucruri bune in viata

  3. LA MULŢI ANI, LEE JUNG JIN!!!!
    Am început filmul The fugitive plan B dar nu l-am terminat…….

  4. HAPPY BIRTHDAY,Lee Jung Jin!

Leave a Comment