koreafilm

Dong Yi – Episodul 43

Written by koreafilm. Posted in Dong Yi, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on mai 12, 2011 with 150 comentarii

de Ioana V.


Regele ramane uluit atunci cand o surprinde pe mult iubita lui consoarta incercand sa il ajute sa fuga pe conducatorul Fratiei Sabiei. Jang Mu-Yeol o aduce pe Dong Yi la sediul Biroului Prefecturii pentru a o interoga. Comandantul Seo si Cheon-soo nu sunt lasati sa o vada pe Dong Yi acest lucru reusind sa il infurie pe „fratele” Consoartei care scoate sabia amenintator catre garzi. Spre norocul lui, nu era singur astfel Comandantul il readuce cu picioarele pe pamant.

Regele a ramas tintuit locului pentru o buna bucata de vreme fiind inca in stare de soc pana cand Marele Sambelan il informeaza ca Dong Yi a fost dusa la Biroul Prefecturii. De abia in acel moment reactioneaza si ii porunceste Sambelanului sa il aduca fie pe Cheon-soo, fie pe Comandantul Seo, fie pe oricine numai sa ii spuna cineva ce s-a intamplat.

Jang Hee-Jae, avand un zambet larg si satisfacut pe fata, da fuga catre apartamentele surorii lui pentru a-i prezenta raportul evenimentelor. Pe cand Hee-Jae ii povestea cu sufletul la gura tot ce se intamplase, Consoarta Hui isi aduce aminte de o conversatie pe care o avusese cu Jang Mu-Yeol. Acesta ii spusese ca informatia pe care o detineau in legatura cu originea Consoartei Sukwon este suficienta pentru a o elimina insa Consoarta Hui avea alte planuri. Ii ordona lui Mu-Yeol sa faca tot posibilul ca Dong Yi sa paraseasca Palatul chiar atunci cand Majestatea Sa se afla in inspectia secreta prin capitala tocmai pentru ca acesta sa o vada cu ochii lui. Cu o privire rece si un glas aspru ii destainuie ca si-ar dori ca acel moment de tradare sa i se intipareasca Regelui in minte pe vecie.


Comandantul Seo doreste sa mearga la Palat pentru a-i povesti Regelui despre tot ce se intamplase, dar este oprit de Cheon-soo care il implora in genunchi sa nu uite de rugamintea pe care a avut-o Consoarta Sukwon si sa indure toata suferinta pe care aceste evenimente i-o provoaca.

Consoarta Sukwon isi da seama ca ceea ce se intamplase a fost un plan pus la punct de catre Consoarta Hui si Jang Mu-Yeol si il „linisteste” pe acesta spunandu-i ca le va da tot ce vor dar prima data va vorbi cu Majestatea Sa.
Dong Yi ajunge la Marele Palat chiar in momentul in care Cheon-soo se pregatise sa ii povesteasca tot Regelui. Marturisirea Consoartei Sukwon este abrupt intrerupta de racnetul Regelui ce rasuna ca vajaiala unei bariere ce cu foarte mare repeziciune se lasa in jos interzicand astfel accesul tuturor. Il cheama pe Marele Sambelan si ii urla frenetic sa o duca la palatul ei pe Dong Yi. Consoarta Sukwon incearca din rasputeri sa para rece si dura si le ordona insotitoarelor sa isi adune lucrurile si sa paraseasca palatul sau, iar celor doua doamne anchetatoare sa se intoarca la Biroul de Investigatii si sa nu mai vina niciodata la resedinta sa.

Ministrii se aduna in fata Marelui Palat si ii cer Regelui sa o pedepseasca pe Consoarta Sukwon pentru faradelegile pe care le-a comis.

Regina Inhyeon ii face o vizita Consoartei Hui. Avem ocazia sa o vedem intr-o ipostaza noua si anume tinandu-i Consoartei Hui un discurs plin de curaj aducandu-i la cunostinta faptul ca de acum nu mai este o marioneta si ca nu ii va permite sa o faca sa sufere pe Dong Yi.

Regele merge la inchisoarea unde este incarcerat Ge Dwo Ra si afla de la acesta tot adevarul despre incidentul din trecut si anume aruncarea vinei pe umerii Fratiei Sabiei iar mai tarziu, Shim Woon-Taek ii spune si faptul ca a fost un complot pus la cale de Dregatorul Oh Tae-Suk.


Majestatea sa ii spune lui Dong Yi ca acum stie si intelege de ce a trebuit sa moara tatal ei, iar toata vina este in totalitate a lui pentru faptul ca oamenii de conditie umila au avut atat de mult de suferit si pentru ca a oprit-o sa ii spuna adevarul atunci cand a vrut sa o faca. Apoi ii promite ca va avea grija sa nu mai sufere niciodata si o implora sa minta atunci cand va fi interogata, dar ea refuza pe motiv ca nu doreste sa ii intineze numele doar pentru a-si salva viata. Aceste vorbe l-au facut pe Rege sa isi iasa din minti replicandu-i ca nu ii pasa de faptul ca este Rege sau daca va fi considerat cel mai mare prostanac din lume atata vreme cat va reusi sa o protejeze ba mai mult decat atat, nu poate renunta la ea, nu o poate pierde.


Regele ii interzice lui Jang Mu-Yeol sa o investigheze pe Dong Yi, dar acesta refuza spunand ca stie ca risca sa fie demis sau pedepsit dar este un supus loial si isi va face datoria.
Un alt plan este nascocit pentru a profita de bunatatea si simtul dreptatii pe care le poseda Consoarta Sukwon. Insotitoarele sale, cele doua doamne anchetatoare si Cheon-soo sunt arestati acest lucru obligand-o pe Dong Yi sa mearga la Biroul Prefecturii asa cum dorea Jang Mu-Yeol.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

150 comentarii

There are currently 150 comentarii on Dong Yi – Episodul 43. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. 1?

  2. 2?

  3. Ce rezumat amplu.Mulţumim Ioana V.

    • :) Cu placere!
      A fost un episod plin de evenimente si m-am lasat dusa de valul emotiilor personajelor.

  4. Foarte trist episodul, dar imi pare bine ca Regele a aflat adevarul!!!! Foarte frumos :X:X

    • Multumim ioana pentru rezumat ^ ^

      • :) Cu placere! :)

  5. 3? Felicitari, Ana, Thea!

  6. Multumim pentru rezumat Koreafilm! Ma apuc imediat de citit.

  7. Anita, te rog frumos, intoarce-te din exil! Si tu, Alexandra!

  8. Ati observat ca cel din rolul lui Gaedoola a fost Sanghwa, discipolul doctorului Hur Jun?

  9. Ce repede se misca koreuta cu rezumatele in ultima vreme.Stefan,am observat .. :)

    • Da ai dreptate Cris! Multumim koreuta pentru efortul pe care-l depuneti pentru publicarea rezumatelor mai devreme :) :D

  10. prima

  11. Un episod plin de evenimente.Regele o obliga sa minta? :)Uhhhhmmmmm …Mai vorbim maine.Noapte buna!

  12. kamsa de rezumat kf(ioana)..k de obicei,de la jumatate devine mai interesant filmul,si din ce in ce se apropie de final…

  13. MULŢUMIM PENTRU REZUMAT KOREAFILM(IOANA).

  14. Multumim kf pt rezumat…Noapte buna…Jal jalseyo

  15. kamsahamnida KF de rezumat am ramas fara cuvinte…………………….
    noapte buna somn usor vise placute:X:X

  16. neata, mu v-am mai vizitat de mult, ii era dor sa citesc rezumatele, ce intorsatura neasteptata, dar e mai bine ca s-a aflat adevarul, orice decizie va lua regele va sère binele consoarete lui.

  17. saracutul rege cat poate sa sufere! si doama jang chiar credea ca regele o va ura pe dong yi! s-o creada ea ca asa ceva se va intampla! devine serialul prea plin de suferinta parca sa echilibreze balanta, ca prea au fost niste secvente prea haioase si frumoase intre dong yi si regele, acum mai trebuie si din cele triste! dar acestea din urma nu imi plac!

  18. He he! Teapa madam Hai Hui,regele nu mai e un fraier pe care-l manuiesti cum vrei!

  19. DY se pregateste pentru aceasta confruntare de mica ,nu are ce pierde,deja spiritul ei este educat in acest sens!

  20. oooooooooooof pare trist episodul de azi..
    adica din ce am vazut in secvente asa pare…rezumatul il citesc dupa film^^
    sa nu stric vreo surpriza :D

  21. Astăzi s-a văzut cât de mult o iubeşte regele pe Dong Yi,încât ar face orice pt ea.Pe Hee Bin a durut-o faptul că regele ar fi capabil să ascundă adevărul despre Dong Yi,pt a proteja.Va fi trist de acum încolo,dar se va vedea iubirea puternică dintre cei doi,şi până la urmă totul va fi bine :)

    • daaaaa si am vazut ca maine moare ala mic…:((((((((((((

    • asa este. dar si doamna jang a avut sansa sa fie sincera si sa-i spuna adevarul regelui si acesta o ierta, dar nu a facut asta si a continuat cu tot felul de minciuni!normal ca regelui nu i-a placut asta si asfel si-a scoso din suflet!pe cand dong yi tot timpul a fost sincera si nu a incercat niciodata sa-i puna iubirea regelui la incercare, cum de asfel a facut doamna jang! asa ca era normal ca iubirea sa nu scada si din contra sa creasca!

  22. ce imi place mie de secretarul regal e un om cinstit, de partea regelui si a dreptatii cand a fost sa dovedeasca nevinovatia dnei Jang l-a ajutat pe rege cand a fost sa o detroneze la fel…
    el nu facea nici parte din vreo factiune, tinea doar cu regele…bravo lui:))

  23. sau imi place ca dna Yoo care era super scorpie si asculta numai comenzile scorpiei supreme de cand a salvat-o Dong Yi si i-a dat o a doua sansa nu si-a repetat greselilie..

  24. si de Dong Yi nu mai zic ca eu in locul ei nu as fi tinut-o una si buna sa zic adevarul adevarul mai ales ca stiam ca puteam sa fiu executata asa cum stia ea..

  25. Am plans la episodul asta….iar episodul urmator va fi si mai trist,din cate am vazut micul print moare de pojar:((boala asta necutratoare la vremea aceea l-a ucis si pe Hyang,fiul lui Song Yeon si a regelui Jeongjo din Furtuna
    Dong Yi m-a uimit iar,tinea mortis sa spuna adevarul desi stia cel mai bine ca risca sa fie executata…mi-a placut la nebunie scena in care dnele Bong si Jeong,Jeong-im si Ae-jong au ingenuncheat in fata ei si i-au spus ca o sa-i fie alaturi pana la capat…cat devotament,mi-au dat lacrimile la scena aia…
    mi-a placut de dna Yoo ca a facut si ea o fapta buna dupa toate relele savarsite din ordinul dnei Jang
    regele se vede ca o iubeste enorm de mult,cate ar fi in stare sa sacrifice ca sa o protejeze pe ea…

  26. eu nu am plans..
    adica nu stiu nu e ca nu m-a emotionat pe mine da eu nu prea plang decat cand ma enervez sau cand la comanda:)))))

    • Eu de obicei plang mult la serial, mai ales in momente ca acestea ^ ^

    • sau la comanda*
      sorry am vrut sa scriu altceva si am uitat sa sterg..X_X

  27. Thea iti place Ft Island?

  28. Da ^ ^, mult de tot :D!!

  29. Tie ce formatie iti place?

  30. http://www.youtube.com/watch?v=IKZEmLvYVF0
    asta e cea mai noua melodie a lor:X:X:X:X:X:X

  31. http://www.youtube.com/watch?v=MzCbEdtNbJ0
    aici e cam trist mv-ul dar melodia e tare misto:X

  32. Pana sa-mi zici tu n-am auzit ^ ^… Momentan nu pot sa le ascult,dar voi intra maine :)…. Eu va las … Noapte buna! ^ ^

  33. Ana mai esti aici?

  34. sincer imi plac atat de mult cuvintele regelui spuse lui dong yi incat de abia asteptat sa le aud!acele cuvinte care ii spun cat de mult o iubeste incat ar putea sa sacrifice totul pt ea! ce frumos! si in urmatorul episod cand il aduc pe rege bolnav la ea! ce frumos…

  35. cred ca in urmatorul episod vor trece anii…
    caci l-am vazut pe baietelul lui Dong Yi in secvente :P
    e asa de cute^^

    • e un baietel tare scump

  36. chiar ma intreb ce film o sa fie upa Dong Yi:-?

  37. http://i55.tinypic.com/2z7fpz8.jpg
    asta e din ep de maine cred…

    • Da Alex, ai dreptate… Poza e din episodul viitor… ^ ^

  38. Anyong!!! Ce faceti? ^ ^

    • hey
      eu credeam ca nu mai e nimeni…
      si ma cert cu un coleg…e atat de enervant

      • Eu acum am venit ^ ^… Am ascultat si eu melodia pe care mi-ai dat-o aseara BIGBANG Love e foarte draguta ^ ^

  39. ufffff am doua comentarii la care scrie “in asteptare”

  40. probabil pt ca sunt mai multe linkuri in ele…

  41. oare sa le pun cate una in post ca sa apara?

    • cred ca da…incearca ^ ^

  42. thea mai esti?

  43. Ti-a placut de Daenambo in Q.S.D? Ca am vazut la numele tau de utilizator alexndra_daenambo ^ ^

  44. http://i52.tinypic.com/nd7vk4.jpg
    mai e una care se aseamana cu asta din yi san
    o pun in alt post…

  45. App Alex, ai idee cate episoade are Dong Yi ?

  46. thea tu ai vazut yi san?

  47. ce crezi de pauza dintre episoade?
    mie a inceput sa imi placa…

    • Sincer, eu n-am vazut pana acum Dong Yi la tv, ma uit mai mult pe net, ca la 18:30 abia vin de la scoala si nu prea am timp ^ ^

Leave a Comment