koreafilm

Dong Yi – Episodul 38

Written by koreafilm. Posted in Dong Yi, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on mai 05, 2011 with 50 comentarii

de Ioana V.

Din consideratie pentru printul mostenitor, regina nu a fost trimisa in exil ci i s-a permis sa ramana la palat, dar a fost retrogradata la rangul pe care il avea inainte si anume Consoarta Regala Hui.

Jang Hee-Jae este transportat spre insula unde isi va ispasi pedeapsa, iar cele care i-au tinut companie pe toata durata drumului au fost furia si disperarea, racnind amenintari adresate tuturor celor care i-au stat in cale dar si chemand-o zadarnic pe sora sa.

O multime de oameni cu sangele infierbantat dupa aflarea faradelegilor comise de Jang Hee-Jae dau buzna in casa acestuia distrugand tot ce le statea in cale si netinand cont de urletele disperate ale mamei tradatorului.

I se reda titlul de regina lui Inhyeon, iar revenirea acesteia la palat este plina de emotii, lacrimi si bucurie. Stand de vorba cu doamna Cheon, regina ii spune ca ii va da puterea sa reziste in fata consoartei Hui, care inca mai locuia la palat si puterea de a-si indeplini visele. Aceasta se referea la autoritatea asupra Biroului de Investigatii.

Doamna Cheon reorganizeaza Biroul de Investigatii si o avanseaza pe doamna Jang, devenind astfel doamna anchetator-sef iar Jung-Im devine doamna la Curte de rang 5. Cele doua tinere anchetatoare care se aflau in arest, au fost eliberate si li s-a permis sa se reintoarca la Birou dar in functia de insotitoare de rang 9. O decizie neasteptata este cea legata de doamna Yu care de asemenea este primita inapoi, dar bineinteles primind o functie mai mica si anume doamna la Curte de rang 5. Dong Yi motiveaza alegerea facuta spunand ca, desi stie ca exista posibilitatea ca doamna Yu sa calce stramb din nou, toti oamenii au dreptul la a doua sansa si de acum alegerea drumului pe care o va apuca este in mainile ei.

Marele sambelan are darul de a-i citi gandurile regelui si astfel il face sa se intimideze si sa se fastaceasca atunci cand vorbeste deschis despre ele. De aceasta data a reusit sa intuiasca faptul ca Majestatea sa dorea ca doamna Cheon sa ramana insarcinata. Dupa mimica extrem de simpatica a regelui, ce exprima stanjeneala, ii povesteste marelui sambelan ca avusese un vis in care i s-a aratat un dragon ce zbura. Auzind acestea, marele sambelan se bucura nespus spunandu-i regelui ca un asemenea vis inseamna nastere. Entuziasmat de interpretarea visului, Majestatea sa ii face o vizita doamnei Cheon si incearca, prin metode ocolite, sa afle daca aceasta a avut vreun simptom ce indica o posibila sarcina.

Raspunsurile strengarului Poongsan il dezamagesc, dar isi recapata repede entuziasmul in momentul in care Dong Yi ii spune ca la un moment dat i-a fost pofta de ceva ce mancase in urma cu mult timp. Era vorba despre terciul de ovaz pe care cei de la Biroul de Asistenta Sociala il imparteau saracilor. Cei doi se indreapta spre acel loc, dar cand ajung acolo constata ca resursele Biroului respectiv nu erau gestionate asa cum trebuie motiv pentru care terciul de ovaz nu ajungea niciodata pentru toti sarmanii. Regele, vazand ce se intampla, se infurie ingrozitor si dupa ce ii demite pe cei vinovati decide ca este cazul sa se implice mai mult in astfel de cazuri si sa nu mai creada tot ce ii scriau ministrii in rapoarte.

Vine si ziua numirii doamnei Cheon ca si Consoarta Regala si se pare ca o bucurie nu vine niciodata singura. Visul Regelui s-a dovedit a fi o premonitie deoarece medicul regal le da o veste ce ii bucura pe toti si anume, doamna Cheon este insarcinata.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

50 comentarii

There are currently 50 comentarii on Dong Yi – Episodul 38. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Prima

    • In premiere…..deci sunt singura? OK
      Ma apuc de citi :*

      • Vai ce frumos va fi episodul de maine….pacat ca Jang ramane la palat trebuia sa o alunge

  2. second :X

  3. ador acest episod…abia astept sa il revad:X:X

  4. yupyyyyyyyyyyyyyyyyy se intoarce regina ynhyeon

  5. cata fericire pe dong yi cata fericire pe mine si cred ca si pe voi:X:X:X:Xabia asteptam sa o vad pe regina dandu-i rangul de concubina lui dong yi:X:X
    noapte buna tuturor >:D<

  6. Doamne ce episod abia astept sa-l vad
    Multumim pentru rezumat Koreafilm!!

  7. Ma bucur mult ca se intoarce regina Inhyeon desi imi pare rau si pt dna Jang dar si-a facut-o cu mana ei
    cat de fericita e Dong Yi in ultima poza
    Jal jalseyo modu!!

  8. In sfarsit totul se pune la locul lor!!!!
    Multumim pt rezumat KF!

  9. kamsa kf!ce frumos episod:)

  10. neata multumim kf pentru rezumat, ieri a fost superb episodul cum toti cadeau de pe piedestal iar dreptatea sa instaurat din nou, iar azi o bucurie imensa micul nostru colombo va deveni concubina regala si va danstere unui printisor, va fi emotionant azi.

  11. Neata! Multumim kf pentru rezumat ^ ^! Un episod extrem de frumos!! Ce mult ma bucur ca ca Dong Yi este insarcinata :X:X:X!
    Nu prea imi convine ca Dna Jang a ramas la Palat….
    Sa aveti o zi buna in continuare :D

    • Am uitat sa adaug ceva: MA BUCUR NESPUS DE MULT DE REVENIREA Reginei pe tron :D:D:D

      • crib ţi-aduci aminte când am spus că mi-aş pune pe pereţi numai postere cu actorii mei preferaţi (mai ales KNG)?
        pe pereţi nu mi-am pus dar am început să scot la imprimantă fotografii cu ei, aşa pot să-i văd tot timpul…
        acum urmăresc Princess Ja Myung Go, am terminat de curând Regatul Vânturilor, care mi-a plăcut foarte mult…
        profit cât pot că nu este acasă soţul meu că altfel….

        • =))=))
          păcat că nu pot să le pun pe pereţi sau să le transform în postere…dar cred că am să încerc cât de curând să fac şi treaba asta….îmi doresc un poster cu autograful lui KNG care să arate cam aşa: http://oi55.tinypic.com/168zhqp.jpg ( nu neapărat, doar ca exemplu…hihihi!)

          • este super crib!!! mi l-am salvat şi eu pe calculator….

          • mirela îmi închipui ce faţă a făcut acea persoană…hihihi! eu nu ştiu dacă aş fi avut curajul tău (sau mai ştii :))
            am dat zilele acestea peste un FC KNG japonez şi pot să vă spun că fanele din Japonia au tot felul de minunăţii făcute cu pozele lui KNG…de la brelocuri, căni, calendare, până la postere…tricouri ş.a. iată cum arată un calendar KNG: http://oi56.tinypic.com/fb01w3.jpg

        • am incercatt si eu sa scot la imprimanta dar nu imi ies bine si am renuntat :((

          • eu m-am dus la un xerox, mi le-a scos de pe stik, nu-ţi spun ce privire avea când a văzut ce vreau să printez….au ieşit foarte bine…

  12. SUPERB EPISODUL DE ASTĂZI! ABIA AŞTEPT SĂ-L VĂD!
    VĂ DORESC O ZI MINUNATĂ TUTUROR!

  13. vreau să vă anunţ ceva care m-a bucurat nespus şi care sper să vă intereseze şi pe voi.
    sâmbătă seara pe PRO CINEMA se difuzează filmul SETEA-THE THIRST la ora 22:30. ştiu că s-a discutat mult despre acest film…
    de fapt mai toate programele se întrec să transmită filme asiatice în ultimul timp…

    • mulţumim mirela…sper să nu uit până atunci … e cam târziu la 22,30 :(

  14. Multumesc pentru rezumat Koreafilm! Imi place foarte mult cand Dong Yi este numita Poongsan :=))).

  15. Ma bucur ca regina Inhyeon reintoarce si Dong Yi este ridicata la rangul de concubina, dar mi-e putin mila de doamna Jang. La inceput era altfel, s-a schimbat dupa intoarcerea fratelui sau. Sau numai mie mi-sa parut asa? Daca era astfel de la inceput, numai ca nu a aratat fata adevarata, atunci e si mai rau.

    • Si eu cred ca Dna Jang s-a schimbat asa de mult din cauza fratelui ei :)

  16. un episod foarte frumos.

  17. poţi să-i spui nebunie, curată nebunie, crib….
    de mult mă gândeam la asta dar nu aveam curaj, până când m-am hotărât şi mi-am zis că dacă vreau pot să o fac şi nu trebuie să-mi pese de ce cred alţii…aşa că m-am uitat la aceea persoană(era o fată) cu un zâmbet în colţul gurii,( care e problema ?) şi mi-am văzut de drum foarte fericită….

  18. va fi un episod foarte tare azi si foarte emotionant

  19. multumim koreafilm!!!!!

  20. Un episod mai vesel dupa cate se pare!

  21. Anneyong! In sfasit, Dong Yi a nostra a ajuns Sukwon. Ati auzit ca “Trei Regate “va fi difuzat de tvr 2 pe 16 Martie?

  22. Annyeong!Ce episod frumos! Ma bucur mult pentru Dong Yi,cat de fericita era,mai intai s-a intors regina Inhyeon apoi a aflat ca e insarcinata si pe urma a fost numita concubina regala,nici pe rege nu cred ca l-am mai vazut atat de fericit cum era in momentul in care a primit vestea ca Dong Yi,de acum dna Sukwon ii va darui un copil
    cred ca fericirea asta nu va dura mult,probabil din episodul urmator dna Jang va pune la cale noi planuri malefice pentru ca sunt convinsa ca nu va sta cu mainile in san privind cum regele ii inconjuara pe Dong Yi si pe micul print cu atata afectiune…si eu cred ca dna Jang era altfel la inceput sau poate era tot atat de rea si de vicleana numai ca trebuia ca cineva sa-i deschida ochii si acel cineva a fost fratele ei,Jang Hee Jae…
    ca sa-ti raspund la intrebare Criss,si eu am vazut reclama la Three Kingdoms dupa ce s-a terminat Dong Yi…ma asteptam sa-l difuzeze mai devreme sau mai tarziu…dar in acelasi timp speram sa continuie cu valul coreean

  23. vreau trei episoade!!!!va implor!ador filmul asta!

  24. acum am citit ca pe tvr 2 va fi difuzat…. asta insemna ca tot fanii Halyu au iesit invingatori

  25. woooooooooooooooooooooooooow cred ca a fost recooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooord episodul asta ,pentru mine a fost cel mai fericit………..dar cand ma gandesc ce o sa se intample in continuare……mai bine tac ….

  26. Buna seara, dragele mele! Imi pare rau ca nu pot sta mult cu voi…am o multime de invatat pentru teza la mate si maine am si olimpiada la bio….
    Sa aveti o seara buna in continoare! va iubesc :x:X

  27. Sunteti Invitate Astazi 8 Mai 2011 la Tripla Nunta – Oh Yoon & Alexandra , Jang Hee Jae & Anita , Hong Tae Yoon & Alexandra Visinuca :>
    Cine nu poate venii , poate sa se bucure de Nunta si tot ce sa petrecut cu cateva minute in urma aici :>
    Ps : Va asteptam insa , sa nu lipsiti la Petrecerea Regala ce se va tine cateva Ore mai tarziu
    Va asteptam ^__^ cu multe comm. si de ce nu pareri XD

    SIMBOLUL IUBIRII

    Intr-un locsor pitoresc, dar cam pustiu, destinat aducerii oamenilor exilati sau venirii turistilor la iarba verde, o aparitie stranie contrasteaza cu natura neatinsa. Pe varful unui delusor verde, sta intinsa o masa bogata cu bunatati nemaivazute, iar direct cu fundul pe fata de masa, un om ciudat ce nu pare a fi din partea locului. Gatit cu straie pompoase de catifea si cu ghiuluri stralucind mai intens ca soarele pe degetele sale lungi si osoase, omul este nimeni altcineva decat Hajong. Are o sticla cu bautura in mana stanga, iar mana dreapta planeaza deasupra unui bol cu biscuiti.
    -Aigooooooo, ce soarta nefericita am! Nimeni, niciodata, nu m-a iubit cu adevarat! Toti ma dispretuiesc si ma vorbesc pe la spate! Ce idioti… ce soarta cruda… va urasc pe toti!! Mi se rupe sufletuuulll…
    Jelitul rezoneaza sumbru in pustietatea din jur, acompaniat uneori de un sunet de rontait, asemanator cu sunetul pe care il face soarecele cand roade piciorul mesei. Sau cate un sughit inabusit, care cutremura sticlele de bautura de sub masa.
    Nimeni nu s-ar gandi ca e pe cale sa aiba loc cel mai important eveniment din vietile unor oameni.
    Deodata, oamenii in cauza isi fac aparitia pe poteca ce duce spre masa. Acestia fiind Oh Yoon, Jang Hee Jae si subordonatul lu’ Yoon, imbracati cu hainele albe de exil. Cand ochesc masa bogata, mai sa le pice ochii, nu alta. Ii apuca o pofta nebuna sa se indoape pana la refuz, avand in vedere ca n-au mai mancat ceva bun demult. O iau la fuga ca nehalitii in directia respectiva, dar se opresc, timpanele fiindu-le strapunse de tanguiala boierului care troneaza pe masa ca cocosul pe dambul de gunoi.
    Jang Meow, repezindu-se pentru a-l lua de guler:
    -MAI scarba gatita ce esti!! TU stii de cand n-am mai mancat nimic consistent??? Piei de-aci si jos labele de pe biscuiti!!
    Hajong, cu ochii iesiti din orbite:
    -CE??? PROSTULE, CINE TE CREZI??? Stii cine sunt eu??? Cum indraznesti sa te iei de mine??? Eu sunt POPA HAJONG si ni-meni nu are voie sa se atinga de mine! TE RUP!!
    Insa cei trei infometati se reped asupa lui si il iau la suturi pana cand ramane intins ca o broasca calcata de masina. Apoi, se arunca asupra mesei si incep sa se indoape cu ce le cade in mana. Strecoara mainile si sub masa, unde dau de sticlele ascunse de popa. Deodata, apar si viitoarele sotii, Alex, Anita si Visinuca… si se reped direct sa mai mance ce a ramas, in afara de Anita, care incearca sa ridice maldarul rupt si nefericit de sub masa.
    -Nepoateeeee… hai ca iti dam si tie, da? Da’ sa fii cuminte, da? Uite, vrei un cartof prajit?
    Hajong, isterizat:
    -NU! Nu vreau nimic de la voi, ma dispretuiti! Va urasc! Mi-am pierdut ghiulurileeeeee!! Va blestem!!!!
    Si incepe sa isi caute disperat ghiulurile sub masa, bocind de mama focului. Masa insa o ia rostogolindu-se la vale ca mingea de ping pong, iar viitorii soti alearga si ei ca disperatii pe pajiste-n jos, molfaind fiecare cat de repede poate. In timp ce Anita, Alex si Visinuca trag fiecare de cate-o parte a carcasei de curcan, apare din neant o doamna insotitoare si striga la Anita:
    -Mamanim!! Mamanim!!
    Anita, incercand sa raspunda cu aceeasi moneda:
    -Museun il-ieyo? (nu stiu ce am zis, da’ trecem peste) Ce se intampla???
    -…Au sosit invitatii, mamanim.
    -Ye, deja? Fetelor, haideti sa ii calmam pe soti.
    Sotii, insa, ia-i de unde nu-s, fiecare cu ocupatia sa, fug in continuare dupa masa cu bunatati, care intr-un tarziu, se izbeste de pietroiul de la baza vaii si se farama in mii de bucatele.
    Sosesc si invitatii. Fete luminate precum Seju Mishil, Generalul Seolwon, Doamna Hee Bin cumnata lui Anita, Factiunea Sudista aduc mii de felicitari cuplurilor si teancuri de bani…
    Intr-un palanchin soseste si Doctorul Hur Jun cu inseparabila sa trusa minunata de ace de Acupuntura si le ia la intrebare pe toate doamnele:
    -Va simtiti bine? Nu aveti arsuri la stomac? Nu ati dori sa mancati acrituri?
    Anita si Alex:
    -Baii Doctore, pe mine ma doare burta ca am facut abuz de carcasa asta XD se pune?
    -Si eu am mancat iute si ma simt mai bine ca niciodata… aaa si am avut greturi.
    Ochii lui Jun incep sa sclipureasca viclean:
    -E clar, sunteti gravide! Veniti icea puisoarelor, la batranu’ sa va doftoreasca…
    Anita si Alex dau din cap…
    -Asta-i dus XD… mai mult ca sigur…
    Visinuca cand vede tipa cat o tine gura:
    -Nu vreau puradeiiii!!!!!
    Si il strange de zor de gat pe Doctor care saracu’ sa dea ortu popii.
    Alex catre Anita:
    -Tu draga mea, ai anuntat croitoreasa regala sa ne aduca hainele de zombalai pentru sotii?
    -Daaa, tre’ sa soseasca… tuuuuuu, tipa Anita, prinzandu-i mainele lui Alex.
    Alex:
    -Tuuuuu =)) Tuuuuuu, nu pot sa cred!
    -Nici euuuu, ma insorrr… ma leg pe vesniciee, adio libertatee!!!
    -Tuuuuu haidem sa facem ceva, prima ca sa depunem juramintele vietii.
    O iau si pe Visinuca si o tulesc in colibele unde isi au bagajele.
    Rascolesc toate 3 in geamantanele, scot scrisori, fituici, postere si, intr-o privire de intelegere, o tau in inima padurii celei intunecate.
    Aprind numaidecat un foc si incep sa arda ce au.
    Visinuca arde posterele cu baietii despuiati, Alex toate declaratiile la fostii iubiti si Anita pozele cu fostul sot, declaratia de divort, dar nu in ultimul rand chitanta cu banii toti a lui Jang Hee Jae pe care i-a sustras ilegal.
    -Tre’ sa ducem secretele in mormant!
    -Da, incepem o viata noua!
    Jang Hee Jae, Oh Yoon si Hong Tae Yoon vad comportarea ciudata a mireselor si se chinuiesc sa inteleaga mai mult.
    Popa Hajong, care a regasit ghiulurile si si-a comandat haine noi de matase, le deschide biblia la cei trei si rosteste o avertizare:
    -Noo iata-va ca vi s-au inchis drumurile de petrecareti inraiti ce sunteti… s-a zis si cu umblatu’ la curtezane, domnilor, puneti capu’ pe umeri si invatati ce e supunerea si fidelitatea… cu ele veti imparti tot restul vietii.
    Jang Meow:
    -Noo afurisit de Popa ce esti, ma crezi ca nu stiu sa pretuiesc ce mi se da? Desi recunosc, imi era mai bine cand faceam unele chestii ilegale, da’ na, vorba sotioarei, ne adecvam…
    Yoon fericit:
    -Mie imi este bine, mai bine decat atat nu se putea!
    Subordonatul da din cap aprobator.
    In timpul acesta, miresele Anita, Alex si Visinuca fac pe nebunele cat pot.
    Sunt ultimele lor momente de fiinte necasatorite si exagereaza din plin… insa ceea ce fac este secret.
    Momentul mult asteptat a tripelor casatorii va ramane in istorie.
    Miresele si mirii pasesc brat la brat, tinand in mana stanga fiecare buchetul.
    Jang stranuta la fiecare pas pe care il face. Anita il priveste ingrijorata.
    -Motanelul meu, ai racit cumva? Iubire!
    -Nu stiu, fir-ar naibii de treaba… o fi scarbele astea de flori… afurisitele naibii…
    In spate, cum se uita, il vede pe Yoon cu Alex si mai observa ca Yoon nu are buchet… Alex a fost categorica apropo de buchet, este evident de ce.
    Jang, viclean si mieunand meowwwwwwwbhvbhvbhvbhv, se apropie de al doilea cuplu si ii inmaneaza in fuga cea mare buchetul lui Yoon, facandu-se apoi nevazut cu Anita.
    Se produce inevitabilul. Yoon incepe sa bucataluiasca petalele si sa le calce in picioare. Alex incearca sa il opreasca dar fara rezultat… cand insa el vrea sa le si manance de ciuda ca nu poate sa le cioparteasca, Alex ii daruieste numaidecat sabia si acesta le face bucati, petalele facandu-se ploaie peste invitati, care il aplauda.
    Ceremonia continua fara probleme, cuplurile avand obrajii trandafirii de emotie si inima ce face bum bum bum bum… pierduti cum sunt in ochii celuilalt, ca o vraja de nedezlegat.
    Nici nu aud preotul ce ii indeamna sa isi promita juramintele, de fata cu lumea intreaga, drept dovada a legaturii lor vesnice.
    Seolwon apare pe covorul rosu, tinand in trei cufere bine inchise pretioasele verighete.
    Jang deschide cu mainele tremurand cufarul si scoate minunatul ghiul, negru, cu decoratii aurii, verzi si roz si o piatra grasa si roz in mijloc… si tot emotionat ii prinde cu delicatete mana frumoasei sale Anita si ii insereaza incetul cu incetul ghiulul, rostind:
    -Sentimentele mele pentru tine sunt mai presus de cuvinte… insa totusi le voi rosti… ceea ce insemni tu pentru mine… nu vei insemna pentru nimeni pe lumea asta… suntem alfa si omega… in ale noastre sentimente. Inima mea iti apartine pentru vesnicie!
    Acestea fiind zise, ii strange mana puternic si ii jura ca ii va fi alaturi toata viata, privind-o intens in ochi.
    Anita, emotionata, ia celalalt ghiul pereche si rosteste si ea:
    -Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine, mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace, legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine spune-mi ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.
    Familiile de fata au lacrimi de fericire in ochi, dar reusesc cu usurinta sa isi indrepte privirea spre al doilea cuplu ce paseste emotionat.
    Alex lacrimeaza de parca ar fi taiat o ceapa, iar Yoon se fastaceste, nereusind de emotie sa deschida cufarul inmanat. Insa nu se lasa si, intr-o secunda, cu clasa si o rara eleganta, face tandari cufarul si cele doua verighete stralucesc pe varful sabiei… Il ia pe cel mai mic si zice si el, tinandu-i mana Alexandrei:
    -Luminile se vor stinge, orchestra va amuti, dar dragostea mea pentru tine va dainui pe veci… Asta e legamantul meu fata de tine, jumatatea mea!
    Alex la randul ei, privindul intens spune:
    -Iti inchin tie viata… ti-o ofer tie ca sa fii de doua ori mai in siguranta… iti ofer tie zambetul meu ca sa fii de doua ori mai fericit… iti ofer tie ochii mei ca sa te vezi cel mai frumos barbat… iti ofer tie gura mea ca atunci cand nu sunt cu tine sa-ti pot spune te iubesc… iti ofer urechile mele ca sa-mi poti raspunde… iti ofer trupul meu ca sa ai in bratele cui sta… iti ofer dragostea mea pentru ca lacrimile tale sa fie doar de bucurie… iti ofer gandul meu ca sa stii ca te iubesc… pastrez la mine tot ce e rau… pentru ca stiu ca atunci cand sunt cu tine pot invinge orice rau… totusi iti ofer lacrima mea ca sa stii cat as suferi daca te-as pierde… iti ofer tot ce pot. Iti ofer mainile mele ca sa te pot mangaia tot timpul… si mai presus de toate… iti ofer locul meu in Rai! Te iubesc!
    Invitatii raman amutiti de profunditatea juramintelor rostite pana acum, dar atentia se muta pe ultimul cuplu, sigur de el si fericit din cale afara, Yoon si Visinuca.
    Yoon fara ezitare scoate ghiulul si, zambindu-i cu blandete lui Visinuca, ii declara:
    -Nu am cascade cristaline… Nici jungle pline cu fiare… Nu am campii de diamante… Dar am pasari ca sa-mi cante… Nu am bijuterii si nici daruri… Nu am paduri de argint… Nu am averi si nici nestemate… am cuvinte fermecate… si in special am o iubire… pe care azi ti-o daruiesc. Te iubesc!
    Visinuca, emotionata, ia cu rapiditate verigheta si da sa o puna pe degetul vitorului sau sot dar, surpriza! Nu intra… incearca ea, odata, inca odata, dar nici vorba sa intre. Biata tanara incepe sa se framante, din cauza verighetei ce se pare ca e prea stramta.
    Jang, viclean, sopteste la urechile Visinucii:
    -Mai taiem din degetu’ domnului, meowwwwwbhvbhvbhvbhvbhv…
    Dar Anita il trage in timp din campul vizual al Visinucii, care l-ar fi palmuit.
    Yoon:
    -Nu e nevoie de asemenea metoda, dragul meu prieten.
    Prinzand degetul subordonatului sau cu indicatoru’ si mijlociu’, trage jos cu usurinta ghiulul si il studiaza cateva secunde, dupa care ia sabia si, cu grija, il largeste… apoi, multumit de reusita, il reda subordonatului.
    Jang priveste cu ochii holbandu-se de parca ar fi vazut un extraterestru…
    Yoon ii flutura mana in fata ochilor:
    -Ce este?… aa, te intrebi cum de sunt asa de priceput, ee asta e un hobby de-al meu, in afara florilor, ahahahahah >:)
    Jang, lingusitor:
    -Pe bune ca esti! Nu degeaba suntem best friends noi doi… :> Alex:
    -Taceti mai! Un alt cuplu mai are ceva de spus unei lumi intregi…
    Visinuca, odata trecuta spaima, prinde curaj si rosteste fericita aceste cuvinte, in timp ce ghiulul aluneca cu rapiditate pe degetul jumatatii ei:
    -Daruieste-mi macar pentru un minut sufletul tau… si promit ca nu vei regreta… promit ca nu vei uita… promit ca nu te voi uita… vei fi Scaiul inimii mele… vei fi simbolul dragostei mele… vei fi floarea vietii mele… si vei fi cerul planetei mele.
    Aplauzele se declanseaza in momentul urmator si cele trei cupluri, in perfecta sincronie si cu stiluri diferite, se saruta cu foc si patima, spre deliciul invitatilor.
    Jang si Anita se strang puternic si se saruta fara ca sa mai respire pentru minute bune.
    Yoon si Alex lasa la o parte emotile si ea in bratele lui se lasa sarutata fara retineri.
    Yoon si Visinuca se saruta foarte frumos, ea cuprinzandu-l pe el de gat si el ridicand-o usor in aer.
    Atmosfera e atat de intensa incat si Seju Mishil il saruta pe Seolwon, care a asteptat de o viata un moment unic ca asta.
    Versul incantator de motan inflacarat (meowwwwwbhvbhvbhv), zambetele celorlati si urletele de fericire rasuna… dar ca totul sa se termine in stil cu adevarat unic… proaspetii casatoriti pozeaza, care mai de care… ba miresele tinand o bucata din stofa mirilor ce creiau o mica iluzie ca scapau, ba in varfurile picioarelor, timid, atingandu-si buzele, dar cu o fata senina, ba ei tinandu-si miresele in brate asezati pe un leagan, ori mirii putin mai departe, privind inapoi spre mirese care isi duc mana la gura, transmitand un sarut spre ei, care prind in zbor si drept iubire isi duc mana la inima.
    Alex, Anita si Visinuca insa au pregatite niste haine speciale de ceremonie pentru sotii lor, care pana in clipa de fata au purtat doar hainele albe.
    Cei trei, Yoon, Jang in mijloc si Yoon fac, pasind spre camerele de luat vederi, niste mutrisoare de toata izbanda, iar sotiile alaturea, ii prezinta intr-un glas:
    -Iata Zombalaii! =))
    Totul continua asa, dar apropierea unor garzi de Potera ce pazesc locul ii alerteaza pe insuratei, care, insa, zambind marsav, zic simplu si concis:
    -Acum dragii nostri, ne vom indrepta spre Palatul Regal, unde vom petrece fara ca Scarbe XD Nemernici XD Afurisiti XD sa ne distruga planurile!
    Alex, Anita si Visinuca:
    -Nu lasam pe nimeni sa ne umbreasca fericirea, diavolilor rai ce sunteti…
    Jang Meow mustaceste diabolic, semn ca nu fara motiv s-a obosit zilele trecute sa mineze terenul.
    Cand toti au parasit locul si sunt deja in siguranta… Anita si Jang , Alex si Yoon, Visinuca & Yoon se saruta pentru a doua oara sub adierea vantului si soarelui, ce le-a fost martor, dar acum apune, apoi, privind in urma fiecare coltisor, isi duc mainile la inima si in gandurile lor rasuna aceste cuvinte:
    „Vei ramane un loc special pentru toata viata, dar esti si un loc ce a adus suferinta oamenilor, dar si bucurie… nu te vom uita niciodata, fiin’ca faci parte din noi dar noi trebuie sa renastem! Multumim pentru tot ce ne-ai oferit!”
    In aceeasi clipa, cuplurile, cu ochii inlacrimati dar si in sfarsit liberi, apasa declansatoarele si totul se intuneca, facandu-se foc si scrum!
    TO BE CONTINUED

    • Alex m-ai lasat fara cuvinte :)))! Felicitari pentru inspiratie :X:X! Casa de piatra proaspetilor casatoriti :X…Va iubim mult !!!

  28. Fetele,felicitări!

  29. ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼….alexxxxx….o sa l cetesc cu placere!
    multumim!ღღღ

  30. Inca putine minute si incepe Petrecerea de Cununie XD

  31. PETRECEREA LA PALAT

    Fiecare sot isi procura un Cal si isi iau alaturea sotiile care sunt super fericite sa petreaca ore indelungate atat de aproape de alesul lor.
    Anita lasa capusorul pe spatele frumosului ei sot, inspirand adanc cu ochii inchisi parfumul acestuia, care goneste ca nebunu’ in jungla.
    -Iubireeeee, vrei sa mergem cu 200 la ora?
    -Da, zapacitu’ meu, vreauuuu…
    Trec pe langa celelalte doua cupluri ca Intercity in gara, Anita sare chiuind de zor pe spatele calului care saracu’ tace si rabda.
    Cei doi Yonni, Alexandra si Visinuca merg mai incetul… cineva se lamenteaza si Yoon se intoarce spre Sotia lui:
    -Dragostea mea, ti-e fomica, nu-i asa?
    Alex, cu un zambet inocent:
    -Daa taree, insa vreau ceva Acru.
    -Acru zici? Dar… dar staiii, tu urasti tot ce e Acru………………………………
    …………………… nu, nu e posibil…
    Trec pe langa un camp plin de trandafiri… si Alex culege un trandafir si il pune in palaria Sotului, langa penita.
    -Urasc Acriturile, asa cum tu urasti Florile XD eu doar glumeam sa vad ce reactie ai!
    Visinuca si Yoon canta prin padure si fugaresc cu calul animalele ce le zaresc.
    Asa toti distrandu-se nici nu baga de seama ca Portile Palatului sunt la putini metri de ei…
    Toti curtenii fac plecaciuni la vederea lor si toti radiaza de fericire.
    Palatul Regal e impodobit cu minunate decoratii, tablouri… in curte sunt fantani arteziene iar muzica de la Biroul de Muzica rasuna fara incetare, la fel ca dansul frumoaselor Curtezane.
    Mesele sunt pline de delicatese si tinerele fete de la Bucataria Regala fug cu Bolurile de Mancaruri fine pe Scarile Palatului, neincetat. Securitatea e maxima.
    Nuntasii si Invitatii sosesc si toate multimile ocupa posturile de cuviinta.
    Manca, beau, danseaza, dar Jang incepe sa se plictiseasca si ii susoteste ceva la ureche Sotiei.
    Anita, timid atragand atentia:
    -Eu si sotu’ ne cam retragem… ca avem ceva important de facut…
    -Ceva ce nu poate sa astepte :>
    Toti incep sa rada… Alex devine imbujorata la chip si spune, sireata:
    -Pastrati linistea, sa nu ne facem de bacanie… Succes! :>
    Yoon:
    -Jang maii, sa te chemam cand vine momentu’ taierii tortului? Ahahahahah…
    -Daca nu vrei sa te fac bucatele, ai face bine sa nu ne deranjezi, meowwwwwwbhvbhvbhvbhvbhv…
    Hajong, Misaeng ,Bojong, Bidam, Seolwon, Sejong, Munno, Chilsuk, Chan Soo, Seo , Hur Jun , Daeso, Jumong , Oyi, Mary, Hyeobbo, Mopalmo, Young Dal, Hwang Do, San, Daeso si altii s-au pus pe jucat poker si se distreaza de minune.
    Hajong, rascolind cartile:
    -Chinezule!! Esti ratat!!!
    Daeso, perfid:
    -Nuu te-am putut dovedi niciodata pe campul de lupta dar te bat la acest Joc, Jumong!
    Jumong, ciudos:
    -Ai fost doar norocos.
    Bidam:
    -Va taii pe toti cu Sabia asta, baaa, daca mi-o furati pe Deokman!!!
    Apoi se intoarce catre tac-su’ adoptiv, care nu i-a facut nimic:
    -Nu te mai recunosc ca Tata, ia-ti gandul de la mine!!
    Seolwon, impingandu-l mai incolo pe Hajong, ca sa nu-i respire in ureche:
    -Eu tre’ sa o omor inca pe aia, asta e ordinul sfant a lui Seju Mishil.
    Sejong, neutru:
    -Auzi Seolwon, ce-ar fi sa nu ne mai luptam cu sabiile, ci cu inteligenta si cine castiga sa detina inima lui Mishil?
    -Tot prost ramai, ai sa vezi…
    Hur Jun:
    -Nimeni nu-i mai taree si priceput ca mine, eu o sa v-o iau pe Seju!
    Hyeobbo:
    -Doamnee esti tu Sayong ? Doamnee *___*
    -Ce Sayong, baii ciufulici ? Eu sunt Chan Soo marele Sef a Poterei… si Tribunalului
    Seo:
    -Nuu esti sefu’ nimanui baii, eu sunt Capitanu’ Poterei!
    Yoon, aratandu-i sabia:
    -Iar eu sunt Seful Tribunalui.
    Hajong, razand si turnandu-si paharele peste paharele:
    -Baaaii nu va certati, ca e loc de fiecareee, faina e viata cand bei, mananci, fara numar, fara numar!! Vreau femei stiti, baaa, din alea… cum se zice… aaaaa Buricareala…
    -Hajong, Dansatoare din Buric.
    -Asaaaaaa yeeee, de alea, sa pui banii la balconase, Duduilee…
    Misaeng, fluturand evantaiul la viteza turbo:
    -Eu vreau din alea Geishe daaaa, Dansatoare la Bara… fara numar fara numar
    -Faraaaaa numarrrrrrrrrrrrrrrr, ne placeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…
    Banii de ore bune zboara prin aer, iar slujnicele cele mai sirete pun mana pe bani fara sa fie vazute si o tau…
    Vine si ora taiatului Tortului cu 10 etaje, fiecare cu diferite straturi de crema, in toate culorile curcubeului… in varf e Poza cu cei sase in Haine Zombalaistice.
    Alex, Yoon, Visinuca si Yoon au in mana ditai iataganul de cutit si dau sa taie, cand un ciufulit Jang cu hainele nelalocul lor, plin de ruj pe fata si o Anita cu parul desprins si in toate directile, cu funda la rochie prinsa rau, isi fac intrarea.
    -Suntem si noi!
    Toata lumea se opreste, cu iataganul in mana.
    Jang:
    -Ce mamaa naibii va holbatiii, amaratii lu’ papuc? Meowwwwwwwbhvbhvbhvbhv, faina e viata de insurat :>
    Alex si Visinuca:
    -Ahahahahahahahhahahahahah acuma treaca, da’ pareti iesiti ori din filmele de groazaa de parca va gonea vreun Diavol, ori de la Circ ati scapat?
    -Noo gata, stiuu, v-ati luptat cu fiarele.
    -Daaaaaa? Esti tu convins?
    Jang ii tuleste lui Scaiete o portie de tort in fata.
    -Ahahahahah, uite Scaiul alb >:)
    Hajong, nimerindu-l pe Jang:
    -Dar si tu esti un Motan cam Alb :>…
    Atinsul se pune pe urlat ca un dezlantuit:
    -Vaaaa spanzurrrrrrr, scarbele focului… va dau foc, va rup!!!!!!!!
    Intre timp, mireasa Alexandra a fost luata de cateva Doamne si dusa in curtea din spate a Palatului.
    -Noooo, daca Yoon nu ma gasesteee??? Morr fara Sotu’…
    -Taci naibii din gura Alex, sa vedem cat e de descurcaret Yoon.
    Jang:
    -Euu vreau sa vad cum ii sare tandura, ma duc sa il ajut!
    Si se furiseaza intr-o clipita langa Ion.
    -Ehy Yoon, unde ti-e superba ta Floricica? Meowwwbhv…
    -O fi cu Superba ta Sotie!!
    -Nuu nu este, meowwwbhvbhvbhv…
    -Ok, atunci cred ca vorbeste cu vreun Invitat de seama.
    -Nuuuuu, ca am controlat si nu este! :> Poate ca te-a parasit, printisorule, meowwbhvbhvbhv…
    -Nu!
    -Meowwwwww, ba cred ca da, Fat Frumos :>
    -Baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii te previn, sa nu ma provoci, grrr…
    Jang Meow, lingusitor:
    -Haiiii maa ca suntem Best Friends… Hai pe afara, Come On…
    Yoon ajunge sa fie disperat de-a dreptul… cand totul e mai crunt, Alex apare din neant si il imbratiseaza cu lacrimi in ochi.
    -Sa nu mai faci asta niciodata, nu pot trai fara tine o clipa!!
    Toti invitatii glasuiesc, iesind din ascunzatori:
    -Iata obiceiul furatului Miresei.

  32. Alex, draga mea, esti mortala, zau =)))))…. nu mai pot de ras :)))! 10 +++ din partea mea!

Leave a Comment