Ana-Maria Ruse [KF]

Vânătorii de sclavi – episodul 14

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, Vanatorii de sclavi

Tagged: , ,

Published on aprilie 10, 2011 with 129 comentarii

Irheobeorin Nagwon – The Lost Paradise

Asculta mai multe audio soundtrack
Episodul anterior s-a terminat cu scena dureroasă în care Eoonyeon îl vede pe Dae-gil în piaţă şi realizează că este viu. Este fericită că acesta este în viaţă, dar suferinţa ei este enormă. Dae-gil dă impresia că a văzut-o, dar de fapt el a văzut ceva, ce nu se specifică, o umbră a unei persoane, sau o persoană?
Image and video hosting by TinyPic
Eoonyeon este în stare de şoc, întinde mâna spre Dae-gil, dar nu îl poate atinge, nu mai are cum să facă asta acum, e deja căsătorită cu Tae-ha. În schimb îi mulţumeşte în gând că e în viaţă şi pare fericit.
Image and video hosting by TinyPic
Dae-gil a dus-o pe Seol-hwa în piaţă să-i cumpere straie şi mătase, pentru că nu poate să o trimită să plece cu mâna goală. Pentru Seol-hwa este o zi fericită şi profită la maxim de ea.
Eoonyeon se întoarce acasă, dar este într-o stare de şoc, nici nu îl aude pe Tae-ha când vorbeşte cu ea. Îi răspunde cu o minciună şi apoi fuge în bucătărie unde îşi aminteşte de ziua în care, se afla în bucătăria familiei lui Dae-gil şi stătea lângă sobă, iar el a venit lângă ea, a încălţat-o cu pantofi superbi şi i-a spus că vor fi împreună pentru tot restul vieţii. Apoi s-au sărutat. Aceste amintiri îi aduc lacrimi amare pe obraji.
Image and video hosting by TinyPic
Tae-ha şi oamenii săi se pregătesc de plecarea în misiunea de a găsi câţi mai mulţi simpatizanţi ai cauzei lor, aceea de a-l instala pe prinţul Seok-gyun ca moştenitor. În acea noapte, Eoonyeon este tulburată, încearcă să-i spună adevărul despre ea soţului ei, dar nu are puterea.
Sclavii revoluţionari se află în munţi, unde aşteaptă ca un grup de 4-5 nobili să treacă prin zonă, pentru a-i împuşca. Scrisoarea secretă pe care au primit-o de la liderul lor necunoscut preciza că ar fi în jur de 4-5, dar aceştia sunt aproape 10. Chobok fuge repede să-i anunţe pe Eopbok şi ceilalţi de numărul mare de nobili. Misiunea sclavilor nu este tocmai o reuşită, dar reuşesc să scape de nobilii care îi urmăreau.
Image and video hosting by TinyPic
Wangson nu ascultă de sfatul lui Dae-gil de a renunţa să-l mai prindă pe Song tae-ha, şi decide să facă asta de unul singur, cum să piardă 500 nyang. Încearcă să tragă cu arcul spre Tae-ha, dar oamenii acestuia se apropie de el şi nu reuşeşte. Îşi dă seama că nu va reuşi fără Choi şi Dae-gil, şi dă să se întoarcă după ei, când simte o prezenţă în spatele lui. Nu este nimeni altul decât Hwang Cheol Woong, care îi aplică o bătaie soră cu moartea. Nu doar atât, ci îl şi loveşte cu sabia, după care îl târâie după el, lăsând urme de sânge proaspăt.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Generalul Choi îl caută cu disperare pe Wangson, şi urmează toate indiciile lăsate, când vede o lumină puternică pe cerul nopţii, semnal folosit între ei. Ajunge în pădure, dar dă doar de Hwang Cheol Woong cu care se luptă, până când este şi el învins, la fel ca Wangson.
Dae-gil realizează şi el că Wangson a plecat de capul lui să-l prindă pe Tae-ha, şi că Choi probabil îl caută, şi pleacă şi el să-i caute, doar ca să se întoarcă epuizat după căutări fără succes. Întors înapoi este asaltat de Seol-hwa, care îl roagă să nu o alunge, pentru că va găti, va spăla şi va face tot ce trebuie de-acum înainte. Dae-gil îi spune să plece spre muntele Worak şi să îl caute pe un anume Jjakwi, care o va ajuta. Îi va da şi bani, numai să plece, pentru că el va renunţa la meseria de a vâna sclavi.
Seol-hwa îl întreabă dacă face asta din cauza acelei femei pe care o caută, lucru care îl înfurie la maxim şi urlă la ea, lăsând-o din nou în lacrimi.
Image and video hosting by TinyPic
Afară, Dae-gil observă lumini pe cerul nopţii, şi pleacă spre acel loc, pentru a da de Wangson şi Choi. Îi va găsi pe aceştia în viaţă?
Image and video hosting by TinyPic

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

129 comentarii

There are currently 129 comentarii on Vânătorii de sclavi – episodul 14. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. am disp un pic dar am revenit!

 2. Nu pot să cred,s-au făcut 100 de comentarii.
  Sincer,nu mă mai aşteptam să mai fie lume aici,pt că în ultima vreme au fost extrem de puţini.

 3. :D He he..Daca nu sunt altii, le facem noi, nu i problema :D

 4. daca as putea eu as fi prezenta in fiecare we aici ..dar deh munca..aseara cand am intrat nu mai era nimeni :((

  • Te cred,Andreea :)
   Şi eu am stat până în jur de 22,dar nu era mai nimeni,eu mai mult nu stau :)

 5. :) Wii…am reusit sa redimensionez pozele! :D Sper sa fie ok from now on….

 6. Azi si eu am fost libera, ce -i drept, Andreea…:) Dar si eu sunt full cu facultatea si de curand, muncesc si eu,asa ca te inteleg.Maine si Marti nu voi putea frecventa blog-ul foarte des :(

  • Şi eu sunt la fel,Lorena.
   Sunt în ultimul an şi am licenţa :(
   E ft greu să le faci pe toate.

 7. si mai e o chestie cateodata cand vreau sa zic cate ceva deja e spoiler :( si nu vreau sa stric suspansul…

 8. Eu ies. Ma apuc sa citesc ceva,apoi ma uit online cu ai mei la Dong Yi,ca tata nu -l poate vedea maine.Hugs si keep in touch! :D Fighting,Ana!

 9. I know….sa se termine odata Chuno sa putem vorbi si noi pe larg! :)) Astept cu nerabdare acele dezbateri !

 10. Acest episod si ultimul au fost dupa parerea mea cele mai triste episoade pe care le-am vazut. Numai Yi San cred ca a fost la fel de trist atunci cand a murit Song Yeon. Si eu astept finalul pentru ca am multe de spus despre serialul anului 2010 in Coreea, chiar mai bun decat Dong Yi.
  PS:Sper ca nu am facut spoiler…:)

  • E ok Ştefan :)
   Lorena,Andreea,şi eu abia aştept să putem vorbi n voie :)

 11. jal ja Lorena! AJA AJA!!

 12. jal ja fetelor! ma retrag si eu!

 13. tot ce spun e un lucru.acu trec la ep 19 si va anunt ca veti intalni un personaj drag si mai zic ceva:sa il pretuiti pe cheon jio asa cred ca il cheama pt ca este de fapt un personaj tare bun.Nu degeaba se zice ca aparentele inseala

 14. ep 19 unde il pot gasi?pe playistul lui mishelle nu il gasesc.este acolo?

 15. doamne cat am plans la ep asta.Wangson mort!generalul la fel!Aceste ganduri mi-au tulburat seara cand am vazut ep

 16. mai unde e tpata lumea?

 17. Angelica,episodul 19 nu este urcat încă.

 18. aaa,am inteles.deci trebuie sa astept

  • Da,mai trebuie să aştepţi puţin,lucrează la episoade Michelle.

 19. :)) Angelica, greul de acum incepe….Adica, nu chiar….o sa ti se para,ca totul revine la normal…O sa ai un sentiment de fericire,chiar ti se va parea ca totul se va termina ok :D insa adevaratele surprize vin la final, ca intotdeauna! Uitati-va in continuare! :) Va pup! O seara frumoasa!

 20. Love u, Daegil :X & Bidam :X :X

Leave a Comment