koreafilm

Serialul coreean “Concubina regelui”, un nou succes

Written by koreafilm. Posted in Aparitii in presa, Coreea mea

Tagged: ,

dong yi

Published on aprilie 19, 2011 with 18 comentarii

Concubina regelui bate Observatorul şi Acces direct


Episoadele 47 şi 48 ale serialului coreean au plasat TVR 1 pe locul 2 în topul audienţelor la nivel urban şi naţional

Cele două episoade (47 şi 48) ale serialului coreean Legendele palatului: Concubina regelui, difuzate luni, 18 aprilie, între orele 18.27 şi 19.38, au plasat postul TVR 1 pe locul 2 în topul audienţelor la nivel urban şi naţional, înaintea Antenei 1 şi după ProTv. Cu o audienţă medie de 3,6% şi o cotă de piaţă medie de 13,9% (722.000 de telespectatori) la nivel naţional, respectiv cu o medie de 3,9% rating şi 13,4% cotă de piaţă medie la nivel urban, TVR 1 a întrecut pe intervalul menţionat Antena 1 (672.000 de telespectatori, ceea ce corespunde unui rating mediu de 3,3% şi unei cote de piaţă de 13% la nivel naţional şi 404.000 de telespectatori la nivel urban, adică 3,5% rating mediu şi 12% cotă de piaţă medie) care difuza, emisiunea Acces direct, iar apoi Observatorul.

Faţă de săptămâna trecută, când serialul coreean se impunea în faţa principalei emisiuni informative a postului Antena 1 la nivel urban, în această săptămână, Legendele palatului: Concubina regelui mai adaugă un succes: bate Observatorul şi la nivel naţional.

Pe intervalul de difuzare a episodului 48 al serialului (19.05 – 19.38), TVR 1 a fost urmărit de o medie de 760.000 de telespectatori la nivel naţional (3,8% rating mediu şi 13,4% cotă de piaţă medie), în timp ce Observatorul Antenei 1 aduna în faţa micilor ecrane 713.000 de telespectatori (3,5% rating mediu şi 12,6% cotă de piaţă medie). Şi la nivel urban, Legendele palatului: Concubina regelui a întrecut clar Observatorul: 469.000 de telespectatori (rating mediu au preferat, în medie, serialul coreean de la TVR 1, faţă de 415.000 de telespectatori (3,6% rating mediu şi 11,5%) care urmăreau Observatorul Antenei 1.

Minutul cel mai urmărit al serialului Legendele palatului: Concubina regelui s-a înregsitrat la ora 18.57, când 507.000 de telespectatori din mediul urban aveau televizoarele deschise pe TVR 1 (rating 4,4%, share 15,7%), principalul post al televiziunii publice devansând toate celelalte televiziuni la capitolul audienţă. Antena 1 înregistra la acel moment 404.000 de telespectatori (3,5% rating şi 12,5% share), iar ProTv era urmărit de 504.000 de telespectatori (4,4% rating şi 15,6% share).

 

Sursa: TVR

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

18 comentarii

There are currently 18 comentarii on Serialul coreean “Concubina regelui”, un nou succes. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Wow,722.000 de spectatori,impresionant.Bravo Dong Yi,bravo Tvr.
  Fithing! :D

  • *Fighting*
   Scuzaţi :P

 2. Aja, Aja, Fighting!!!!

  Daca dupa Daong yi tvr nu mai difuzeaza seriale coreene si dau serialul chinezesc sunt cei mai fraieri!!!

  • Eu cred ca si cultura chineza merita toata atentia noastra. Mai ales ca ei au fost sursa de inspiratie a coreenilor pana cand acestia s-au descris spre occident. Chiar si coreenii recunosc asta (cel putin in trecut o recunosteau – vezi dinastia choson atat de puternic confucianizata). Asa ca oricat de tare ii admir eu pe coreeni trebuie sa privesc cu rezerve afirmatiile lor cu privire la anumite aspecte. Adevarul e ca le place mult sa se laude. Si tin foarte mult la mandria lor.
   Insa daca TVR nu va mai difuza seriale coreeni, probabil va pierde multi, foarte multi telespectatori.

   • Nu ma intelege gresit eu nu resping cu totul cultura chineza, am urmarit cu mare interes documentare difuzate de tvr cultural despre medicina traditionala chineza, despre Opera din Beijing, despre Marele Zid.si altele, dar nu ma incanta ideea difuzarii serialului chinezesc Three Kingdoms in locul celor coreene, consider ca inca mai sunt multe drame istorice bune care merita difuzate si care ar avea un mare succes. Daca ar fi difuzat la alta ora nu as avea nimic impotriva.

 3. cred ca in sfarsit ,prin calitatea lor,aceste seriale au inceput sa ocupe locul meritat!

  noi,nu putem decat sa aplaudam!!

 4. Oau..acum cred ca si dau toti seama ca serialele Sud~Coreene chiar merita vizionate!!!
  Multumim koreafilm ca ne informati mereu!!!*

 5. E atat de bine sa te aflii in “tabara” castigatore. ;))
  Ma bucur ca romanii mai apreciaza si ei si ce e cu adevarat de valoare.
  Mersi de instiintare kf! :)

 6. wow..bravo Dong Yi si tvr ..sa speram la mai mare…fighting!

 7. :) extraordinar, excelent, minunat !!!!!!!!! :D Romania, pentru asta, te iubesc! :)))

 8. Fighting everyone^^
  we can do it^^

 9. Excelent foarte multi telespectatori, ma bucur enorm ca ma aflu si eu printre cei 760 000 de telespecatori, bravo dong yi,

 10. Bravo Dong Yi! Fighting! Sa ne tinem tot asa!!!!!!

 11. wow!! ce mult ma bucur :X:X:X
  sper sa tina tot asa :D:D

 12. Mă bucur mult pt. serialele coreene. Bravo Dong Yi!

 13. sper ca TVR să nu se oprească din difuzarea acestor minunate seriale. Fighting!

 14. imi place super mult serialul defapt toate miau placut si toti actori sunt super draguti…cel mai mult mia placut episodul in care regele o readuce pe dong yi la palat…imi puteti spune ce va urma dupa domg yi?va multumesc si va pup pe toti……………..

 15. super serial.mi-a placut foarte tare. multa actiune si multa pasiune.tineti-o tot asa! bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment