Puterea unei regine

Written by angelicadeokmanbidamsan. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Puterea unei regine

Published on aprilie 29, 2011 with 17 comentarii

Toti oamenii cunosc gustul lacrimilor dar si a fericirii. Am ales sa vorbesc despre o regina minunata, demna care in ciuda tuturor a a avut puterea sa mearga mai departe. Ea este regina Hyo-eui, sotia printului San din Furtuna la palat.
Image and video hosting by TinyPic
Aparitia ei a fost una subtila, gingasa, la fel ca ea. O figura misterioasa deghizata intr-o simpla nobila dar care de fapt era viitoarea regina si stapana a natiunii. Ea a fost cea care cu bunatate privea asupra supusilor ei, cea care plangea pentru suferintele indurate de printul San. A fost cea care l-a privit in tacere cum suferea si care de multe ori s-a sacrificat pentru a-i fi lui bine. Aceasta regina a fost cea care cu demnitate nu permitea sa fie calcata in picioare si care cunostea caracterul fiecarui om. A fost singura care a fost capabila sa sprijine o tanara pictorita pentru a ajunge concubina regala.
Image and video hosting by TinyPic
O regina devotata, blanda care a iubit cu adevarat si a stiut cand trebuia sa se retraga in favoarea fericirii omului iubit. Desi nu a avut copii, in ciuda eforturilor inima ei nu si-a pierdut din gingasie, ci in fiecare zi ea inflorea. O regina aparata de Providenta, o copila sacra de care cine indraznea sa se atinga sfarsea in cel mai rau mod posibil.
Image and video hosting by TinyPic
Ea a fost singura intr-un palat in care domneau comploturile si ura insa a supravietuit. A plans, s-a imbolnavit, a luptat, a invins pe cei care doreau sa o alunge si a trait. A supravietuit. Regina care parea o floare plapanda a invins.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

17 comentarii

There are currently 17 comentarii on Puterea unei regine. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. a aprutttttt

 2. aparut*. am terminat my princesss

 3. foarte frumoasa recenzie angelica felicitari

 4. Regina Hyo-eui din Furtuna la Palat, asemeni celei de acum din Dong Yi, regina Inhyeon, a fost un adevarat exemplu de decenta, devotament, prietenie si noblete sufleteasca. Cea mai mare durere a ei, asa cum ai incercat si tu Angelica sa spui, a fost faptul ca nu i-a putut darui sotului sau un fiu. Pentru aceasta s-a bucurat sincer in momentul in care Song Yeon i-a daruit un baiat lui Yi San, si a plans cu durere ca si cum ar fi fost mama lui, cand bietul copil a murit. Felicitari, Angelica, ai vorbit foarte frumos despre regina Hyo-eui si ai caracterizat-o foarte bine ^_^

 5. multumesc crina.

 6. Foarte frumoasa recenzia ta! Desi eu nu am vazut Furtuna la palat din descrierea ta m-a impresionat foarte mult aceasta regina.Cum spunea si Crina chiar seamana cu regina Inhyeon.Vot!^_^

 7. multumesc frumos

 8. pentru cei care nu stiu desi pun pariu ca stiu cu totii ea a jucat si in giuvaerul palatului in rolul lui yeonsaeng prietena devotata a lui janggeum.Se vede diferenta.Acolo o concubina sfioasa aici o regina puternica

 9. O regină care se aseamănă mult cu regina Inhyeon din Dong Yi.Ambele nu au primit iubirea pe care o meritau din partea regilor,Hyo-eui pt că Yi San o iubea pe Song-yeon,iar Inhyeon pt că Sukjong o iubise pe Hee Bin,iar apoi pe Dong Yi.Nici una nu a fost binecuvântată cu un copil,şi nici una din ele nu le-au urât pe Song-yeon,respectiv pe Dong Yi,ba din contră,le-au sprijinit pt că ştiau că ele îi fac fericiţi pe soţii lor.
  Bravo Angelica,ft frumos :)

  • Yi San cel putin tinea la sotia lui, O RESPECTA si nu a lasat sa i se intample nimic rau. Am putea spune chiar ca a iubit-o.

 10. Angiii……..ma intrebam cine putea sa faca o recenzie despre aceaste frumoasa si blanda regina
  da…ana…avui dreptate….se aseamana muuult cu regina Innhyeon….amandoua niste firi blande….care inauntrul lor anticipeaza cu usurinta miscarile celor care le vor raul
  bravo!:X:X:X:X
  vooot

 11. Desi nu am vazut serialul “Furtuna la palat”, recenzia ta este minunata! Felicitari!Vot!

 12. Iar m-ai lasat fara cuvinte,Angi,superba recenzie,am admirat-o mult pe regina Hyo-eui pentru gingasia ei,dar mai ales pentru blandatea,devotamentul,dragostea adevarata cu care l-a inconjurat pe rege,nu i-a putut darui un copil dar cand cel pe care i-l daruise Song Yeon a murit atat de tragic a plans ca si cum ar fi fost propriul ei copil,ca si regina Inhyeon,alt exemplu de bunatatea si devotament, ea nu i-a purtat niciodata pica lui Song Yeon ba dinpotriva a sustinut-o,pe rege l-a iubit sincer si de multe ori,asa cum ai spus si tu,s-a sacrificat pentru binele lui,a luptat si a supravietuit in ciuda tuturor greutatilor pe care le-a intampinat,desi palatul e un loc ingrozitor ea a luptat si a invins.
  ai caracterizat-o foarte bine,felicitari,vot!!

 13. multumesc ana mea.

 14. Foarte frumoasa recenzia felicitari si in alta ordine de idei cate similitudini intre cele doua filme.

 15. O luptatoare adevarata! ! Regina mereu s-a sacrificat pentru rege, fara sa ceara nimic in schimb…Chiar daca il iubea enorm pe San a ajutat-o pe Song Yeon sa devina consoarta doar pentru fericirea lui!
  Superba recenzia, angelica! Felicitari! Vot

 16. sincer imi pac mult asemenea femei!daca erau toate reginele asemenea femei cred ca si regii erau mult mai castigati!

Leave a Comment