Ha Ji Won in filmul Closer to heaven (2009)

Written by deea_96. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Ha Ji Won in filmul Closer to heaven (2009)

Published on aprilie 21, 2011 with 7 comentarii

Photobucket
Filmul spune povestea cutremuratoare a lui Jong-woo (Kim Myeong Min),un pacient ce sufera de de boala Lou-Gherig, care o intalneste intamplator pe fosta lui amica Ji Soo (Ha Ji Won). Aceasta lucreaza la firma de pompe funebre a tatalui ei, pregatind cadavrele celor decedati pentru plecarea pe lumea cealalta. Odata cu moartea mamei sale Jong-woo ramane singur pe lume cu boala sa, imobilizat intr-un carucior cu rotile. Incearca sa-si poarte singur de grija si doreste sa lupte pentru a invinge cumplita boala,care de la o zi la alta ii atrofiaza muschii.Se indragosteste de Ji Soo iar aceasta la randu-I se indragosteste de el. Intre cei doi se infiripa o frumoasa poveste de iubire, iar dupa o operatie reusita cu celule sterm, in China, starea de sanatate a lui Jong-woo pare a se ameliora. Insa lucrurile se schimba brusc pentru ca nimeni nu s-a vindecat inca de aceasta boala. Va reusi iubirea sa invinga suferinta celor doi etern indragostiti?
Photobucket
Filmul mi s-a parut extraordinar mai ales datorita povestii cutremuratoare. Reprezinta un exemplu pentru toti cei care sufera de o boala, dar care reusesc cu ajutorul iubirii primite sa aprinda flacara sperantei din inimile lor. Este de asemenea un simbol al iubirii eterne care invinge orice obstacol si care te face sa nu regreti nimic, chiar daca s-ar putea sa nu mai stai mult alaturi de persoana iubita deoarece ea te va pastra mereu in inima, iar acest lucru te face sa traiesti.
Sursa: hancinema

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Ha Ji Won in filmul Closer to heaven (2009). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Foarte interesant, Deea! Multumim pentru informatii! VOT

 2. Se pare ca Ha Ji Won este foarte populara zilele acestea pe blog. Bravo ei. :) F Frumoasa recenzia. Nu stiam de acest film. Multumim, Deea :*

 3. kamsahamnida!!!!^_^

 4. un film emoţionant, la care sigur nu vom putea să ne oprim din plâns (cel puţin eu, deja mi-au dat câteva lacrimi) Mulţumim Deea de prezentare:)

 5. O…vreau sa-l vad.Imi plac mult dramele care ma emotioneaza pana la lacrimi.
  Mersi de recomandare. :)

 6. Este evident pe lista de must-see din filmografia lui Ha Ji Won.Abia aştept să am timp să văd cât mai multe din filmele actriţei mele preferate.
  Mulţumim pt prezentare.

 7. Ha Ji Won – iubita si respectata din plin din cate se vede, multe recenzii ii sunt dedicate ei si talentului ei actoricesc deosebit. Nu stiam de film dar din prezentarea ta Deea pare unul la care sigur o sa plang si in urma caruia o sa raman marcata mult timp dupa vizionare iar pentru asta IMI PLACEEE :)) Felicitari pentru recenzie draga Deea si vot! ^_^

Leave a Comment