koreafilm

Dong Yi – Episodul 32

Written by koreafilm. Posted in Dong Yi, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on aprilie 27, 2011 with 98 comentarii

de Ioana V.


Dong Yi, acum avand rangul de doamna de onoare la curte, este instiintata de marele Sambelan ca va trebui sa inceapa sa isi aleaga insotitoarele si este de preferat sa aduca persoane in care are incredere. Doamna Jung impreuna cu Jung-Im se ofera sa vina in suita de insotitoare a doamnei Dong Yi, dar aceasta le refuza spunandu-le ca este mai important sa ramana inspectoare, iar daca va trebui sa gaseasca persoane de incredere o va face prin propriile puteri. In cele din urma doamna Bong si anchetatoarea „luptatoare” Ae-Jong se „sacrifica”, dupa cum s-au exprimat chiar ele, si vin in serviciul doamnei Dong Yi.

La Palat este zarva mare deoarece doua insotitoare din suita doamnei Dong Yi se imbolnavesc de o boala pe care medicii regali nu o recunosc, dar atunci cand boala se raspandeste si in Palatul Estic unde se aflau apartamentele tanarului print mostenitor, Regina se infurie ingrozitor si vede in acest lucru o metoda de a incerca sa scape de fata. Aceasta problema este lasata in grija Curtii Interne a carei conducatoare era chiar regina. Pasul imediat urmator este de a trimite Biroul Securitatii Regale la resedinta provizorie a Doamnei Dong Yi pentru a efectua o perchezitie amanuntita. Dupa acest lucru, doamna Dong Yi decide sa ii faca o vizita reginei. Dong Yi ii cere putin timp pentru a afla ce se intampla, dar regina ii spune cu ura in glas ca daca ea va trebui sa se joace cu viata printului mostenitor atunci si Dong Yi va trebui sa ofere ceva in schimb.
Jang Hee Jae este retrogradat si trimis la Biroul de Protocol unde provoaca un mic scandal chiar din prima zi, dar sora sa il sfatuieste sa mai rabde un pic deoarece aceasta situatie nu va dura la nesfarsit.

Regele, gandindu-se ca Dong Yi se putea simti sufocata de atmosfera protocolara de la palat, organizeaza o intalnire la taverna din oras unde ii chemat si pe cei doi nazdravani muzicieni. Discutia lor este presarata cu mult umor, iar pentru putin timp toata lumea uita de probleme.

Pe inserate se lasa furtuna ceea ce face imposibila intoarcerea regelui si a doamnei Dong Yi la palat. Astfel iau decizia sa innopteze la han. Bineinteles ca impart aceeasi camera, iar stangacia si puternicele emotii ale tinerilor indragostiti fac din momentul premergator sarutului un deliciu vizual.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

98 comentarii

There are currently 98 comentarii on Dong Yi – Episodul 32. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Eu ies ca sa invat la chimie…Jal jalseyo modu!!:X Vise placute!!

  • ana succes maine la test :X:X:X:X

  • noapte buna sa il visezi pe hjl^^
   si mult succes maine^^

   • Multumesc mult fetelor!:X:X Succes si voua maine la scoala!
    Sa visati si voi pe cine vreti,Alex pe GD si Elena pe PJM
    gata am terminat de invatat acum cred ca ma retrag de tot,noapte buna tuturor!!!

 2. :))… Ce figura mai este si regele…. :))…. Cum ii intoarce vorba sambelanului :))

Leave a Comment