koreafilm

Dong Yi – Episodul 28

Written by koreafilm. Posted in Dong Yi, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on aprilie 21, 2011 with 862 comentarii

de Ioana V.


Dong Yi odata ajunsa inauntrul Palatului, gaseste o oportunitate si reuseste sa se strecoare pana in apropierea gradinii unde obisnuia Regele sa isi petreaca timpul pentru a-si limpezi gandurile. Dar spre ghinionul ei este oprita de garzile Regelui.
Regina isi revine de pe urma „tentativei de asasinat” si ii spune fratelui sau ca acum este pregatita sa faca toate lucrurile pe care inainte le detesta tocmai pentru a-si pastra pozitia sociala si nimic nu o va opri ba mai mult decat atat prefera sa isi piarda viata decat sa piarda dragostea Regelui si statutul de Regina. Emotionat de ceea ce ii spuse sora lui, Jang Hee Jae ii promite ca si el isi va pune viata in joc pentru a o proteja si ca va face tot posibilul pentru a le inlatura pe Dong Yi si Inhyeon din calea Reginei si va face la fel cu oricine va incerca sa ii ia pozitia.

Mama Reginei angajeaza niste mercenari pentru a distruge casa unde locuia Inhyeon.

Dong Yi isi petrece noptile in taverna unde odata a stat la masa cu Regele si cei doi prieteni aiuriti de la Biroul de Muzica, in speranta ca acesta va apare la un moment dat acolo. Sulhee vazand-o trista ii ofera drept cadou instrumentul muzical preferat al fratelui tinerei anchetatoare.

In timp ce isi indeplinea indatoririle de spalatoreasa, Dong Yi afla ca Spalatoria Regala va fi supusa, in acea zi, unei inspectii si decide sa faca in asa fel incat sa le dea de stire prietenelor sale anchetatoare ca se afla in interiorul Palatului. Astfel ascunde un mesaj secret in una din camerele ce aveau sa fie controlate. Are noroc deoarece mesajul sau este gasit de Jung Im care impreuna cu Doamna Jung decid sa o ajute pe fata. Planurile lor sunt intrerupte deoarece Biroul Securitatii Regale le aresteaza pe acestea doua sub acuzatia de conspiratie impotriva Reginei. Este arestat si Dregatorul Jung In-Kuk, conducatorul Factiunii Seoin, cel care o sustinea pe Regina detronata.

Oh Ho-Yang o vede pe Dong Yi la Palat si dupa ce se sfatuieste cu tatal sau merge sa ii dea raportul lui Jang Hee Jae. Acesta da imediat ordin ca fata sa fie gasita vie sau moarta. Dong Yi reuseste sa pacaleasca soldatii si iese din Palat.
Curtezana Geum Hong, cea care le-a adapostit pe Dong Yi si Sulhee, ii spune Capitanului Seo ca cele doua femei intentionau sa ajunga in capitala. Asadar acesta impreuna cu cei doi locotenti ai sai si Cheon-soo pornesc spre capitala in cautarea fetei. Sulhee il vede pe Cheon-soo si recunoscandu-l incepe sa ii povesteasca aventura prin care au trecut cele doua femei.

Regele fiind trist si impovarat de griji decide sa faca o plimbare si ajunge la taverna in care acum ceva timp a fost cel mai fericit om fiind alaturi de Dong Yi si cei doi muzicieni. Aude in apropiere melodia care ii placuse atat de mult in trecut dar nu reusise sa il descopere pe interpret si mergand pe urma muzicii se intalneste cu nimeni alta decat Dong Yi pe care o imbratiseaza cu dor si lacrimi in ochi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

862 comentarii

There are currently 862 comentarii on Dong Yi – Episodul 28. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Maiii valeuuuu da’ma luarati cu vorbaaa am uitat sa va mai zic si cine o mai venit cat eram la gratar XD

 2. Asa..o venit un nene ce il stiam si la adus si pe fratesu si un amic..cred pe invers=)) asa fratele la omu asta cat a stat nu si-a dat o clipa ochelarii de soare de la ochi..

 3. Cum vedea ce mananca nu ma pricep=)) o tras pe gat la tarie=)) si amicu lui la fel,ce a inceput sa ni se destainue=))

 4. Cred ca apucase sa zica prea multe..cum ca au furat,sunt puscariasi O__O =))

 5. =)) =)) ala baa da taci naibii din gura=)))))

 6. Asa o povestit ca a lasat gravida ca bause peste masura o tiganca,si urata ,si cu fusta de tiganca=)) i era femeie..curtezana=))

 7. Sa nascut copila a luato el,si femeia a lasato in voia sortii..si avea asta un accent de tigan=)) si a plecat sa munceasca prin strainatate

 8. Maii de nu ne-a aratat pasaportul,vizele..o numarat pe degete fara numar fara numar=))))) chiar asa zicea prin ce tari a fost.ca e tirist

 9. =)) pana si diplomile ni le-a aratat. A fost super random!

 10. Pe urma cica el vrea sa fie sincer se drogheaza..aspira tigari din alea O____O Asa am ramas,si o zicea fara jena..chiar ranjand=))

 11. Si apai zice ca el are un caracter deosebit=))))))))

 12. Dintr-o data sa enervat si face: vad ca nu va plac oamenii sinceri..eu mai aveam putin si imi faceam cruce..

 13. Iam zis ca nu e un gest de calitate sau ceva special sa te droghezi.rastit la noi: sa nu imi tina nimeni morala despre cum e bine=)) nu vreau sa fiu criticat=))

 14. Vroia sa fie laudat.? Aigooooo ..si ne mai zice mai bine ma-ti lega de un copac sa nu patiti nimic..daca considerati in asa maniera drogatii,si ma dezlegati cand terminati de mancat -_-

 15. Parerea mea e ca era doar un derbedeu prefacut ce vroia sa fie compatimit..ca prea sosotea cu colegul lui apropo de cerceii mei dragi de aur..!!

 16. Naiba il lua…grrr .cat imi iubesc eu cercelusii..!!!

 17. Da mai rau..putea sa fie periculos..daca avea vreun cutit ascuns? Aigooo cu lumile astea dubioase!!! -_-

 18. =))))))))) cica a lucrat si ca cosmonaut daa desigur si eu am 3 picioare ahahahahahah..ca yuri gagarin primu cosmonaut in spatiu=)))

 19. Surioara mea=))ke tare era ala

Leave a Comment