koreafilm

Dong Yi – Episodul 14

Written by koreafilm. Posted in Dong Yi, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on aprilie 03, 2011 with 327 comentarii

de Ioana V.

Jang Hee-jae il solicita pe Cheon-soo pentru a duce niste arme de contrabanda intr-un loc secret, ulterior afla ca o doamna anchetatoare de la Biroul de Investigatii intreba de noul sau ajutor si temandu-se pentru afacerile lui ilegale dar si pentru ca ii recunostea abilitatile lui Cheon-soo si isi dorea sa se il aiba in slujba pentru mult timp, ii porunceste adjunctului sau sa afle cine este doamna respectiva si sa se asigure ca aceasta nu va reusi niciodata sa ia legatura cu el.

Cheon-soo afland ca fata pe care o cauta de atata vreme este chiar prietena cu cel de la care inchiriase camera, porneste inspre Palat, dar se intalneste cu Seful Hwang care ii spune ca aceasta a plecat deja pentru a-l cauta pe Young-dal care intarziase destul de mult ingrijorandu-l astfel pe Sef.

Dong Yi este atacata de oamenii trimisi de Jang Hee-jae, dar este salvata Cheon-soo. Scena reantalnirii celor doi este extrem de emotionanta mai ales pentru Dong Yi care il credea mort pe fratele Cheon-soo.

Capitanul Seo a aflat ca printre solii care soseau din China se afla si un contrabandist pe nume Kim Yoon-dal. Acesta plecase in China si acolo primise o functie importanta deoarece ii facuse o favoare emisarului. Datorita faptului ca este un caz foarte delicat, Biroul de Politie, cel al Securitatii Regale si cel de Investigatii vor lucra impreuna la aceasta ancheta. Astfel, au fost alese cateva doamne anchetatoare pentru a se deghiza in insotitoare ale emisarilor chinezi, fiind posibil astfel ca Yoon-dal sa fie supravegheat.

Jang Hee-jae are un plan care va asigura putere financiara Factiunii Namin si doreste sa il prezinte Dregatorului Oh Tae-suk pe Kim Yoon-dal, cel care se ocupa de toti banii care ieseau din tara. Dar acestuia ii sunt urmarite toate miscarile si de aceea fratele Doamnei Jang il cheama pe Cheon-soo sa il scape pe Yoon-dal de urmatori si sa il conduca la casa Dregatorului. Pentru ca acest plan sa fie pus in aplicare pe viitor, trebuia sa fie oprita ancheta intreprinsa de cele trei Birouri si astfel doamnele anchetatoare care lucrau sub acoperire au fost deconspirate. Acest lucru i-a infuriat pe emisarii chinezi care au amenintat ca vor pleca inapoi in China.

Inainte sa fie descoperite doamnele anchetatoare, Dong Yi gasise un bilet ciudat in camera lui Yoon-dal. Ceea ce se afla pe el parea sa nu aiba niciun sens dar tocmai pentru ca era ascuns si pentru ca era scris liniar si coerent ii atrasese atentia tinerei anchetatoare. Fata merge la Cheon-soo pentru a-i cere sfatul iar acesta ii spune ca ceea ce gasise ea era de fapt un cod folosit in trecut de catre tarile din vestul Chinei. Deoarece Dong Yi, prima data considerand neimportant biletul, l-a pus la loc de unde l-a gasit, intelegandu-i acum valoarea a decis sa se intoarca in camera lui Yoon-dal pentru a-l recupera.

Dregatorul Oh Tae-suk organizeaza un banchet in cinstea emisarului chinez, pentru a-l imbuna de pe urma scandalului cu tinerele anchetatoare. Dong Yi profita de acest lucru si il roaga pe Seful Hwang sa o lase sa se dea drept sclava la Biroul de Muzica astfel putand sa isi duca planul la indeplinire. Oh Yo-Yang o vede si fuge intr-un suflet la tatal sau sa ii comunice ca ceva este putred la mijloc din moment ce o doamna anchetatoare se afla acolo. Kim Yoon-dal il aude si impreuna cu oamenii lui pornesc in cautarea fetei. Aceasta reuseste sa fuga, dar nimereste exact in mijlocul intalnirii Regelui cu emisarul chinez.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

327 comentarii

There are currently 327 comentarii on Dong Yi – Episodul 14. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. OOOOFF….NU MERGI!!!

 2. Care Alex ? O_O

  • Buna Alexandra! Nu ne-am intalnit de un timp pe blog. Imi lipsesc foarte mult cronicutele tale. Daca te-am necajit cu ceva, iarta-ma, te rog din suflet!

   • De obicei sunt l Jumong-ultimul episod, in palatul Goguryeo ma simt cel mai bine.

   • Daca vrei poti sa ma gasesti acolo

 3. scuzati, eu dadeam raspunsuri pe cealalta pagina =))))))))
  nu am vaz’t ca deja s-a trecut pe alta =)))))
  m-a apucat melancolia…

 4. Mi-a placut cum s-a terminat episodul de azi…. :))… Sa vedem maine ce o sa se intample…

 5. gata, cre’ ca am terminat de depanat amintiri :D
  buna seara, ramona!

 6. Buna RAMONA!!!

 7. MAI RAMONA, TU PI UNDI UMBLI?
  EU CAM PLEC :(

  • Pleci?:((

   • daaa, ca… ar trebui sa mai cetesc o carte… si nici nu se simte prea bini gatul meu, saracu’ :(

    • inca esti racita?:( off saracuta de tine,stiu si eu cum e,s-ar putea sa racesc si eu…poate ma molipsesc de la sora mea ca si ea e racita,vineri a facut febra 40
     pai atunci lectura placuta daca te apuci de citit,insanatosire grabnica si somnic pufos!!Jal jalseyo!!:X Sa te pupe ciorile! XD

     • multumesc!
      te iubesc nespus!
      sa te pupe si pe tini :X:X:X:X:X:X:X

     • N-ai pentru ce!!:X
      Saranghae!!:X

 8. Eu vbesc cu un coleg pi mess….i am dat temili!!
  PLECI?

 9. va parasesc…
  dar nu pentru totdeauna, sper… XD

 10. buna seara!!!!!

 11. MARIKO SAAN!

 12. mariko san, ce parere ai despre jang hee jae? :>

 13. noapte buna tuturor!
  va iubesc!!!!!!!
  pa!

  • din pacate am intarziat……….nu stiu daca mai esti pe blogggggg,……..?

  • noapte buna!!!!!anita si voua celorlati care mai ramaneti…………..v/am pupacit!!!!!!

 14. Pa Anita….noapte buna!!!
  Sa l visezi pi Jang Hee Jae!!!!!

 15. Trist Episod , dar pe cat de real
  Ce face Puterea si Ambitia dintr-un Om

Leave a Comment