Ramona J. [KF]

Baby Alone (movie,2002)

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Film, Recenzii / cronici, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , ,

she5

Published on aprilie 16, 2011 with 9 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Cunoscut şi sub denumirea de She Brings Us Danger, filmul ne prezintă povestea a trei bărbaţi şi a unui bebeluş. Filmul este presărat cu multe momente comice, însă nu lipsesc şi scenele de acţiune.
Dojo-ul Bi Ryong este un loc unde poţi învăţa arte marţiale. Cei care îl conduc sunt trei prieteni foarte buni, dar provin din medii diferite: Man-su, Poong-ho şi Jae-Sup. Man-su(Park Sang-myeon)în vârstă de 35 de ani a lucrat ca livrator la un restaurant chinezesc, intrând mai tot timpul în tot felul de încurcături. Poong-ho (Lee Won-jong) în vârstă de 30 de ani a fost un poliţist respectat însă s-a retras din cauza unui eşec (într-o acţiune întreprinsă de către poliţişti, Poong-ho nu reuşeşte să salveze un ostatic care moare sub ochii lui, iar răufăcătorul scapă). Jae-sup (Ahn Jae-mo) de 30 de ani a fost actor în filme de arte marţiale. Însă le este foarte greu să administreze o astfel de sală de antrenament pentru că nu prea au cursanţi, fiind nevoiţi să accepte tot felul de slujbe în urma cărora sunt plătiţi şi astfel reuşesc să plătească chiria pentru dojo-ul lor.

Image and video hosting by TinyPic

Dar într-o zi, Man-su intră iarăşi în tot felul de necazuri şi aduce cu el pe Eun-ji,o fetiţă de un an. Bineînţeles că ceilalţi doi prieteni îl vor apostrofa numindu-l în fel şi chip, spunându-i pe un ton categoric că va trebui să predea fetiţa la poliţie. Ei nu sunt in stare să aibă grijă de ei înşişi darămite să aibă grijă de un copilaş. Ajunşi la secţia de poliţie, autorităţile hotărăsc să o trimită Eun-ji la orfelinat. Însă inimile celor trei se înmoaie când află că va fi dată la acelaşi orfelinat unde au crescut ei, loc pe care nu vor să şi-l mai amintească.

Image and video hosting by TinyPic

Trio-ul decide să-şi unească forţele şi să câştige mai mulţi bani pentru a o putea creşte pe micuţă până vor fi găsite rudele ei, în acest mod ea nu va fi abandonată într-un orfelinat. Ceea ce nu ştiu cei trei este faptul că Eun-ji este moştenitoarea unei companii puternice (tatăl ei lăsându-i prin testament 95% din acţiunile firmei), însă sunt multe persoane care doresc ca acest copil să dispară.
Este destul de greu să ai grijă de un copil, iar când nu ştii chiar nimic, este de-a dreptul înfricoşător: să schimbi scutece, să sterilizezi şi să pregăteşti biberonul, să-l duci la vaccinare, să fii nevoit să suporţi plânsul neîntrerupt al acestuia. Toate acestea adunate le cam slăbeşte entuziasmul celor “trei muşchetari”.

Image and video hosting by TinyPic

Dar se pare că totuşi de când a venit Eun-ji în viaţa lor le-a surâs şi norocul: le vin cursanţi la sala de antrenament, spectacolele de divertisment pe care le ţin pentru a-şi rotunji veniturile au succes, chiar au câştigat şi 500 de dolari datorită ei (Eun-ji a ales la întâmplare un loz, acesta dovedindu-se ulterior ca fiind câştigător). Toate bune şi frumoase însă apar în scenă şi cei care vor ca Eun-ji să dispară. Ei le propun o afacere profitabilă celor trei prieteni, le vor da o sumă mare de bani în schimbul lui Eun-ji.

Image and video hosting by TinyPic

Ehehe, grea decizie, banii le-ar prinde bine acum, le-ar acoperi toate datoriile, ba încă ar mai rămâne şi cu bani de buzunar, dar totuşi cum să vinzi o scumpete de fetiţă?
Vorba ceea: “Drumul spre iad este pavat cu intenţii bune”. Cei trei prieteni vor trebui să ia o decizie cât mai repede posibil.

Sursă : MyAsianCinema, koreapop

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Baby Alone (movie,2002). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Un film foarte bun cu multe momente comice.Multumim pt. recomandare!

 2. Interesant.Sper sa am ocazia sa-l vad.
  Mersi de recomandare. :)

 3. Ramo ,o dulceata de fetita ,cum crezi ca vo-or renunta muschetarii la asa ceva? Vreau sa-l vad este tradus cumva?

  • Nu este tradus in limba romana. Il vei putea vedea cu subtitrare in engleza.

 4. ooo cat de frumos “trei muschetari”sa aiba grija de o fetita frumos.nu cred ca vor renunta la ea caci orice om are suflet in el…..sa piarda un copil asa de frumos si scump….FELICITA FRUMOASA RECINZIA….sper sa am ocazia sa il vad

 5. Pare ft interesant :)
  Doi dintre actori îmi par cunoscuţi,unul sigur a jucat în Kim Soo Ro,şi l-am mai văzut într-un film,iar altul joacă în King Geunchogo.
  Mulţumim Ramo ;)

 6. Ce ingeras de fetita!!!Un film superb…as vrea sa l vad!!!!!
  MULTUMIM,RAMONA….FOARTE MULT!!!

 7. multumim pentru recomandare !

 8. cred ca stim cu totii cum se va sfarsi filmul :)) pare foarte funny, numai bun pentru sfarsit de weekend! :)

Leave a Comment