2 personaje feminine mai aparte…

Written by laura_scumpika07. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on aprilie 04, 2011 with 15 comentarii

Eu, personal, am fost uimita in toate kdrama pe care le-am vazut de doua pesonaje speciale. Altii le numesc personaje negative, eu insa le numesc pesonaje care vor sa-si inplineasca un scop in viata….

Image and video hosting by TinyPic

Primul astfel de pesonaj, probabil ca toti fara dar cu poate il cumosteti din kdrama QSD….este vorba despre Seju Mi-Shil. Toti stim cate ceva despre ea, dar putini stiu ca a fost prima femeie din guvernul coreean, intr-o vreme cand femeile erau discriminate in cel mai rau hal. Singura greseala majora a vietii ei a fost ca , fara sa fie os sacru, a ravnit la tronul regatului Silla.

Image and video hosting by TinyPic

Acum sa fim putin seriaosi, v-ati pus vreodata in locul ei, a lui MiShil? Ea avea totul la picioare dar , totusi dorea ceva imposibil de realizat…..cine poate intelege ce-a fost in mintea ei ?

Al doilea personaj pe care nu multi dintre noi il cunosc este Wang Ja Shi, un personaj superb din kdrama Ja Myung .Este vorba despre mama printesei Ra Hee, Wang Ja shi, a doua regina a Nangnag-ului.

Image and video hosting by TinyPic

Cu aceasta ocazie vreau sa fac cunoscut faptul ca Ja Shi a fost in stare sa-si omoare propriul sau frate, de fata cu fiica sa, pe atunci de doar 10 ani  si ajutata de doamna ei de onoare…poate ca toti va intrebati ce-a fost in mintea ei sa faca o asemenea fapta, ei bine, iata doua motive: unul a fost acele de-al face pe sotul ei rege, iar al doilea a fost faptul ca vroia sa-si vada fiica , pe Ra Hee regina…

Sper ca recenzia sa placa si sa ma votati.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on 2 personaje feminine mai aparte…. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. primul personaj, Mishil, îl cunosc, dar pe al doilea, Ja Shi, nu. poate în viitorul apropiat am să urmăresc şi acest serial.
  oricum pentru început este bine. vot

 2. Despre Mishil s-a vorbit mult,dar despre cel de al doilea personaj…….. Controversata parere,trece peste ori ce numai sa-si indeplineasca dorintele meschine.a fost in stare nu numai de crima ci a sedus pana si un lider al spiritualitatii in cel mai josnic mod! Pe alta parte o admir pentru curajul,nonsalanta,tupeul si taria de caracter!

 3. De ce viseaza unii oamenii sa realizeze lucruri imposibile? Vot!

 4. mi shil a fost o parvenită care și a dorit ceva ce divinitatea nu a lăsat să se întâmple!…dacă ar fi fost mai umilă și modestă poate ar fi câștigat mai mult.

 5. MISHIL MI-A PLĂCUT LA NEBUNIE!

 6. decat pe mishil o stiu si o admir foarte mult! PeJa Shi inca nu am avut ocazia s-o vad, dar mi-ar placea…oricum VOT

 7. Decat pe Seju o stiu.Acest personaj mi-a placut enorm de mult.Fara Bidam si Mishil,serialul nu ar mai fi avut atat succes.
  Vot si felicitari!

 8. msmsmsmsmsmsms ca va place :) …cu ocazia asta am incercat sa fac mai cunoscut serialul Ja Myung …ms ca ma votati :):x

 9. eu nnu o cunosc pe regina asta a doua ,o cunosc doar pe mishil

 10. I love Mishil. este un personaj genial creat! Minunata interpretare! :) De cealalta printesa nu am auzit inca. Ma voi documenta :D

 11. Mi-a plăcut Mishil,a fost un personaj interesant.Personajele negative sunt mereu controversate şi frumos de urmărit.
  Vot

  • dap….tot timpul ..mai ales personajele feminine

 12. Mishil .. asa este , nimeni nu poate sti ce a fost in capul ei .. in fond si-a urmat doar visul .. pacat ca a vrut sa reuseasca asta cu varsare de sange .
  Imi place recenzia , vot. :X

 13. Apropos, stiti care este ce-a mai mare ispita? Este ispita puterii, odata ce te prinde nu scapi niciodata de ea, indiferent de varsta , sex sau situatie sociala.

 14. Zifi , cred ca aici ai dreptate .

Leave a Comment