Ana-Maria Ruse [KF]

Vânătorii de sclavi – episodul 4

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Povestea, Vanatorii de sclavi

Tagged: , ,

Published on martie 06, 2011 with 95 comentarii

de Ana-Maria Ruse

07 – Wanted

Asculta mai multe audio soundtrack

Seol-hwa refuză să plece din calea lui Dae-gil, şi îl roagă să o ia cu ei în misiunea de a-l prinde pe Song Tae-ha. Pe când Dae-gil se pregăteşte să-şi întoarcă calul, sclavul Eop-bok îl împuşcă cu o muschetă. Acesta este doar rănit şi Choi împreună cu Wang-son fug pe urmele vinovatului, fără a-l prinde însă.

Image and video hosting by TinyPic
Între timp, într-o peşteră de lângă un templu, Hye-won are grijă de rănile lui Tae-ha. Acesta este inconştient şi visează evenimentele petrecute în timpul războiului Manchu. Amintirile groaznice cu soţia şi fiul care au murit îi revin în minte. Hye-won încearcă să-i desprindă sabia din mână şi îl atinge. Atingerea ei îl trezeşte imediat din starea de visare repezindu-se cu sabia la gâtul acesteia. E nevoie de câteva momente pentru ca el să-şi dea seama că este pe punctul de a o sufoca şi îşi cere scuze. Hye-won îl roagă să mai rămână un timp în peştera de la templu, un loc sigur, iar rănile sale sunt serioase.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
În Hanyang aflăm că Hwang Chul-woong este ginerele consilierului guvernamental de stânga, Lee Gyeong-shik şi că soţia sa este o femeie cu handicap. Chul-woong primeşte ordin de la socrul său să-i asasineze pe mentorul lui Tae-ha, Im Young-ho, şi pe prinţul Seok-gyun înainte ca Tae-ha să ajungă la ei, dar refuză. Refuzul său se datorează faptului că Tae-ha ii salvase viaţa în timpul războiului Manchu. Pentru refuzul său este închis în temniţă.

Image and video hosting by TinyPic
Lee Gyeong-shik îl cheamă pe Dae-gil şi îi dă misiunea de a-l prinde pe Song Tae-ha, viu sau mort, oferindu-i o sumă foarte mare de bani drept recompensă. Pentru asta, Dae-gil are o lună la dispoziţie sau va fi omorât. Împreună cu echipa sa pun la cale planul de bătaie; îi iau urma lui Tae-ha până la mormântul prinţului So-hyun şi bănuiesc că acesta se poate afla la vreun templu prin apropiere.

La templu, Hye-won execută un ritual budist pentru sufletul celor morţi şi îşi taie părul ca o ofrandă pentru sufletul celui pe care l-a iubit. Tae-ha mulţumeşte călugărului budist pentru ajutor şi pleacă. Garda de corp Baek-ho îşi face apariţia la templu gata să o ducă pe Hye-won înapoi la fratele ei. Tae-ha se întoarce şi o salvează pe Hye-won, propunându-i în acelaşi timp să meargă cu el spre Chunju.

Dae-gil şi ai lui ajung la templu, la scurt timp după ce Tae-ha şi Hye-won au părăsisera locul. Seol-hwa simte parfum de femeie în altar şi îl informează pe Dae-gil că probabil fugarul fuge împreună cu o femeie. Cei patru pleacă imediat călare pe urmele celor doi, ajungându-i din urmă lângă un râu. Cei doi se află într-o barcă.
De pe mal, Dae-gil se pregăteşte să tragă cu arcul spre Tae-ha, acesta îl observă şi se postează în faţa lui Hye-won pentru a o proteja. Apoi…exact când Dae-gil e pe cale să tragă, lasă arcul jos şi slăbeşte strânsoarea acestuia, Hye-won protejându-se cu ajutorul lui Tae-ha. A recunoscut-o Dae-gil pe Eonnyeon, sau ea pe el? Rămâne de văzut în episodul următor.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

95 comentarii

There are currently 95 comentarii on Vânătorii de sclavi – episodul 4. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. @Geo_BaeYeonChan, buna, ma bucur ca urmaresti si ca-ti place! :) Doua dintre cele patru personaje mentionate de tine vor avea un final fericit (cat de cat)… :)

 2. dar ma intreb.fata pe care a salvat-o daegil in primul ep va aparea?cea care a zis ca nu il va uita niciodata

 3. Ange,da :)

 4. @Angelica, daa, va aparea din nou spre sfarsitul serialului…si chiar in ultima secventa din film, una foarte frumoasa :)

 5. nu stiu de ce dar nu as vrea sa apara.Am impresia ca se va indragosti de el.as vrea ca daegil sa fie sau cu eonnyeon sau cu seol-hwa

 6. Mă pun la ep 6.Vb după

 7. ok.si eu mai stau un pic si merg la baie si voi intra si mai deseara

 8. @michelle,ma bucur k macar doi dintre ei vor avea un final fericit.dar oare impreuna?am impresia k si fata care va reaparea pe final va face parte din acel final fericit:)
  si puteti sa imi spuneti doar geo,asa cum obisnuiati pana acum(geo sau geo-bidam),doar k eu acum m-am hotarat sa folosesc acest nume.

 9. Aaa, tu esti @geo care a lasat comentarii frumoase si la episoadele trecute! :)
  Doi dintre ei vor avea un final fericit impreuna, da. Fata salvata de Daegil va avea un final fericit separat de al celor doi…:)

 10. multumesc@michelle:)ma bucur pt cei doi,cu toate k sunt foarte curioasa sa stiu care sunt fericitii.imi pare bine si pt acea fata careia nu i-am retinut numele(oare cu cine va fi ea fericita?),si un trio-u nu cred k ar fi fost la fel de fericit:))

 11. Am revenit şi eu,mai sunteţi?

 12. @Geo, fata aia are doar 13 ani, nu se poate vorbi de o relatie a ei cu cineva, desi il place pe Daegil…Ea e fericita pentru ca e libera :)

 13. Se pare că nu…

 14. Ahh,Michelle,ce bine că eşti :)

 15. Aşteptăm şi pe alţii…

  Dany,unde eşti,că erai destul de activ la Chuno.

 16. @michelle,oops,credeam k a mai crescut si ea intre timp:D

 17. Geo,nu trec anii peste acţiune.

 18. aa ok ana ms:)

 19. Dar de la ep 6 mai ales,încolo,se complică situaţia şi devine al naibii de interesant :))

 20. tu stii,k tocmai ai vizionat ep 6,nu?:P

 21. Cu plăcere,Geo :)

 22. Da,tocmai l-am vizonat,şi am mai văzut o dată serialul.

 23. Dar dacă tot lucrez la rezumate împreună cu Claudia,şi sunt episoadele traduse de Michelle,nu am ratat ocazia să mă mai uit.

 24. Având în vedere că l-am văzut prima oară în englezăa,acum îl înţeleg şi mai bine.

 25. ok ana,merg si eu sa pap:)

 26. poftă mare

 27. multumesc

 28. Mai, mai ,dar ce grijulie este Koreuta cu noi ,ne rasfata in WE cu serial ca sa ducem dorul lui Jumong mai usor!Multumesc Koreuta!

 29. Cu plăcere Livia :D

 30. Am scris un com si nu am putut sa-l postez,mai incerc.

 31. Azi m-am rasfatat cu Chuno!Am inceput si ep.4 si sunt incantata de subiect.Personajele au o dinamica remarcabila si dialogurile sunt spumoase.Imi plac peisajele si muzica.

 32. Sanda,mersi de comentariu :)
  Ce bine că îţi place.

 33. Eşti o răsfăţată :D

 34. Chiar m-am rasfatat azi sa sti,am facut putin curat dimineata,apoi am avut ceva de tradus si dupa aceea m-am asezat la Chuno!Cand am vazut ce frumos este nu am rezistat si am chemat si pe sotul meu si ne-am uitat amandoi.

 35. Bravo :)

 36. Buna ziua tuturor!Va pot servi cu mucenici care sunt foarte buni dar ingrasa teribil!Va doresc o seara placuta si sa ne intalnim diseara daca va fi posibil!

 37. incepe chuno, ce bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 38. vai michelle, acum stiu despre cine e vorba. Dar dae-gil. saracullllllll

 39. he he, uite si commurile mele.

 40. Bravo Angelica, mă bucur că nu ai părăsit Chuno, eu una nu am reuşit să-l prind la tv, dar am să-l văd eu din nou cândva, pe net.

  • nu iti face griji ana. Il vei vedea pana la urma,

   • la tv ma refer.

 41. ma pregatesc sa vizionez urmatorul episod… vizionare placuta tuturor!!!

 42. Sper Angi, dar nu stiu daca voi mai reusi, nici Negustorul nu l-am mai vazut.

 43. S-a nimerit intr-o perioada mai grea pt mine, nici timp liber nu mai am ca inainte :(

Leave a Comment