Ana-Maria Ruse [KF]

Vânătorii de sclavi – episodul 6

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Povestea, Vanatorii de sclavi

Tagged: , , ,

Published on martie 13, 2011 with 116 comentarii

de Ana-Maria Ruse

08 흑풍취산 – Black Winds Setting on Fire the Mountain

Asculta mai multe audio soundtrack

Tae-ha e conştient că vor fi prinşi dacă încearcă să fugă călare, aşa că trimite un cal să-i inducă încă odată în eroare pe urmăritorii lor. Împreună cu Eonnyeon pleacă prin munţi ştiind că aşa le va fi greu să le ia urma. Dae-gil ajunge la han şi îşi pune urechea pe pământ, aşa că porneşte pe urmele calului, doar pentru a descoperi că a fost încă odată păcălit.
Image and video hosting by TinyPic
La insistenţele lui Eonnyeon, care dorea să afle de ce este Tae-ha urmărit, acesta îi spune că urmăritorii sunt pe urmele amândurora, şi că e posibil ca el să fie urmărit, dar nu fuge, ci doar se grăbeşte să ajungă undeva. Îi mai spune că urmăritorii sunt vânători de sclavi, şi acest lucru o face să se panicheze uşor.
„Eu nu sunt sclavă, sigur nu sunt pe urmele mele.”
„Nici eu nu sunt sclav.”
Ambii neagă că ar fi sclavi, deşi ambii au fost. Eonnyeon a fost sclavă, în prezent femeie liberă, dar durerea ei încă o înlănţuieşte, Tae-ha a fost liber şi apoi sclav, dar în inima lui niciodată nu s-a simţit ca un sclav. Într-un fel ambii se mint pe sine, dar şi unul pe celălalt.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Eonnyeon decide să nu-l mai urmeze pe Tae-ha, pentru că se teme că acesta e cu adevărat sclav. El nu o poate lăsa să plece de teamă ca ea să nu-i desconspire direcţia. În cele din urmă cad de acord să meargă împreună până în Chungju.
Image and video hosting by TinyPic
Dae-gil vine cu ideea de a merge la o bibliotecă locală unde să afle mai multe despre trecutul lui Song Tae-ha, şi aşa, posibila lui destinaţie. Pozând în oficiali aflaţi în misiune reuşesc să citească documente importante despre trecutul lui Tae-ha.
Image and video hosting by TinyPic
Printr-o serie de flashback-uri aflăm detalii despre trecutul tumultos al lui Tae-ha. După moartea prinţului moştenitor So-hyeon, acesta sfidează decretul regal legat de perioada de doliu, care în mod normal trebuie să dureze 3 ani, şi a durat doar 3 zile. Acest lucru a dus la un complot împotriva sa, acuzat de furtul grânelor statului este torturat şi apoi devine sclav. Însă prada cea mare pe care o urmăreşte Lee Gyeong Shik este consilierul Im Young Ho, şi totodată maestrul lui Tae-ha, care renunţă la funcţia sa şi se retrage în Chungju în schimbul cruţării vieţii lui Tae-ha.
Image and video hosting by TinyPic
Înapoi în Hanyang, Cheol-woong este eliberat din închisoare şi acceptă să facă tot cei îi spune socrul său, asta însemnând asasinarea lui Im Young Ho şi a prinţului Seok-gyeon de pe insula Jeju.
Eonnyeon şi Tae-ha găsesc adăpost în şopronul unui bătrân, dar acesta cheamă gărzile; fiind în prealabil avertizat de Dae-gil să anunţe dacă vede un bărbat cu o femeie în haine de doliu. Gărzile îşi fac apariţia, dar Tae-ha reuşeşte să scape de aceştia şi fug din nou. În piaţă se despart pentru a scăpa mai uşor, dar imaginea ei este bătătoare la ochi pentru gărzi, şi este prinsă. Apare şi asasina Yoon-ji, cea însărcinată cu capturarea lui Eonnyeonn de către soţul nobil al acesteia. Tae-ha revine şi o salvează o dată în plus.
Image and video hosting by TinyPic
Cei doi se despart încă odată, şi Tae-ha porneşte spre casa lui Im Young Ho. Primul care ajunge acolo însă, este Cheol-woong, care îl ucide pe bătrân, apoi ajunge şi Tae-ha şi constată cu stupoare că vechiul său camarad este cel care i-a ucis maestrul. Începe o luptă crâncenă în doi, care se transformă într-o luptă triplă, odată cu apariţia lui Dae-gil. Apare şi generalul Choi, aşa că avem parte de două lupte, Choi cu Cheol-woong şi Dae-gil cu Tae-ha.
Image and video hosting by TinyPic
În piaţă Eonnyeon este urmărită de Baek-ho şi foloseşte fluierul pentru al chema pe Tae-ha în ajutor. Acesta renunţă la luptă şi fuge să o ajute pe aceasta, desigur cu Dae-gil pe urmele sale. Acesta o ia pe scurtătură cu gândul să-i iasă direct acestuia în faţă.
Eonnyeon fuge de Baek-ho, Tae-ha fuge spre Eonnyeon, şi Dae-gil fuge spre Tae-ha, toţi trei pe punctul de a intersecta. Se vor vedea cei doi? Rămâne să vedeţi în următorul episod.
Image and video hosting by TinyPic

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

116 comentarii

There are currently 116 comentarii on Vânătorii de sclavi – episodul 6. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. :))ok ana stay calm:P

 2. oho ce de lume pe aici…..
  tot mai frumos este episodul vizionat decat rezumatul (scuze) asteptam cand vei pune piesa cea mai tare de pe coloana sonora a filmului

 3. Care e aceea,Nikky?Pt tine?

 4. Poate a fost deja pusă la rezumatele anterioare.

 5. @Livia, datorita mie ai inceput sa urmaresti Chuno? Nu prea cred…:)) Din cate imi amintesc eu, nikky a fost cea care te-a convins sa te uiti, pe mine nu ma bagai in seama…:)
  Nu esti deloc in plus, mai sunt persoane care l-au urmarit si care lasa comentarii la recenzii, una dintre ele fiind Cecilia. Stiu ca tie iti place mult mai mult Jumong si ca preferi sa scrii acolo, dar o poti face si la Chuno oricand, sa ne spui si noua ce ti-a placut sau nu la un anumit episod, daca iti mai aduci aminte…:)
  Foarte tare comentariul de pe profilul meu? La mesajul ala te referi? :)

 6. Marcy, bine ai venit! :) Muzica e de nota 1000+! :)

 7. OSt -ul, da, aveti dreptate, genial.eu sunt la ep 9 :X

 8. I’m totally in love with Daegil :X Joaca demential!

 9. M-ati innebunit toate cu Daegil!! =))

 10. =))daegil in sus daegil in jos:)) mie imi place mai mult felul de-a fi decat cum arata,dar ambele impletite iese acel demential:))

 11. Geo,arată şi bine,şi este şi un caracter interesant şi captivant.Mai multe detalii legate de Dae-gil,fac din el un personaj atât de iubit.

 12. Lorena,mi-ai luat-o înainte.Eu am văzut 8 episoade,dar mă uit numai în weekend.Desigur,e a doua oară când îl văd,aşa că o pot lua mai încet,că ştiu ce se întâmplă.Pot să descopăr detalii pe care nu le-am observat la prima vizionare,şi parcă în fiecare episod văd ceva ce nu văzusem prima oară.
  E ft interesant.

 13. Misu,da la ala si nudatorita lui Niki am vazut filmul ci datorita tie ,ca ai inceput ,l-am vazut si nu-l mai terminai !Eu te bagam in seama dar ma repezeai de fiecare data cand intrebam de urmatoarea traducere,asa ca am renuntat sa te mai sacai si bine am facut!

 14. @Livia, in niciun caz nu te repezeam cand intrebai de subtitrari. Te repezeam la inceput, cand intrebai unde poti viziona filmul, iar el era disponibil pe toate site-urile. :)) Ai uitat…

 15. @ Ana….waa…a2a oara deja :)) eu am aj la ep 12 :X :)) Din serial serialelor din 2010, Secret Garden & Chuno le voi revedea si eu cat mai curand! :X :X :))

 16. seria*

Leave a Comment