Ana-Maria Ruse [KF]

Vânătorii de sclavi – episodul 10

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in K-drama, Povestea, Vanatorii de sclavi

Tagged: , ,

Published on martie 27, 2011 with 117 comentarii


Ung San – Jidokhan Sarang (Burning Love)

Asculta mai multe audio soundtrack

Dae-gil ajunge la casa fostului sclav Kheunom, fratele lui Eonnyeon şi într-un acces de furie dezlănţuită se repede la gâtul acestuia cu cuţitul, întrebându-l furios unde este aceasta. El refuză să-i răspundă şi îi spune să-l omoare pur şi simplu, doar el este cel care i-a ucis tatăl. Dae-gil ezită să-l ucidă, dar îi face o tăietură pe faţă identică cu cea lăsată de fostul sclav din casa sa.
Image and video hosting by TinyPic
Între timp Tae-ha şi Eonnyeon sunt înconjuraţi de gărzi şi par a nu avea nici o şansă de scăpare. Dar Tae-ha îi doboară pe toţi şi apoi este rănit de o săgeată încercând să o protejeze pe Eonnyeon.
Pe insula Jeju, soldatul Hanseom, împreună cu prinţul Seok-gyun în braţe şi cu doamna de la curte fug în continuare. În cele din urmă el îi dă prinţul, şi îi spune că un asasin se află pe urmele lor. De abia acum ea începe să creadă în el şi îl urmează.
Cheol-woong se află pe urmele celor trei, la fel şi Tae-ha şi Eonnyeon. În peşteră cei doi se opresc, iar Eonnyeon îi îngrijeşte rana de la braţ. Acesta îi povesteşte despre prinţul Seok-gyun, că este urmărit pentru a fi ucis, şi că el doreşte să-l facă viitorul rege, după dorinţa fostului prinţ moştenitor Seohyun. Ea îi urează să reuşească să schimbe lumea, şi îi spune să o lase în urmă pentru că nu doreşte să-l încetinească. Dar Tae-ha îi promite că vor merge împreună de acum înainte, şi îi oferă mâna pe care ea o acceptă.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Înapoi la Dae-gil şi Kheunom; apar gărzile acestuia care au prins-o pe Seol-hwa şi o ameninţă cu cuţitul. Dae-gil scapă repede de ei, şi revine la interogatoriul fulger.

Image and video hosting by TinyPic

Kheunom îi povesteşte de ce a făcut ce a făcut acum zece ani. Dae-gil vroia să se însoare cu Eonnyeon, şi îi spune acest lucru tatălui său. Furios, acesta dă ordin ca sclava să fie torturată pentru că a îndrăznit să-i seducă fiul. Kheunom nu poate privi cum sora sa este pe moarte şi îl imploră pe tatăl lui Dae-gil să o lase în viaţă. Văzând că acesta e neînduplecat…ATENŢIE…îl roagă ca de la un fiu către tatăl său. Aflăm astfel că Kheunom este fiul nelegitim al tatălui lui Dae-gil cu o sclavă, iar Eonnyeon este sora vitregă a acestuia. Aşadar, Kheunom şi Dae-gil sunt fraţi vitregi. Kheunom îl ucide atunci pe tatăl său, şi al lui Dae-gil şi îşi salvează astfel sora.
Dae-gil este stupefiat la auzul acestor vorbe, dar bomba cade când Kheunom îi spune să o uite pe sora sa, pentru că aceasta s-a căsătorit cu fostul general Song Tae-ha. Aceasta este lovitura de graţie pentru Dae-gil căruia lacrimile încep să-i curgă pe obraji. Nici nu mai aude ce îi spune Kheunom mai departe, să o lase pe Eonnyeon în pace pentru că este nevinovată. Apoi acesta îşi înfinge singur cuţitul lui Dae-gil în stomac şi, înainte de a-şi da ultima suflare, îi spune „fratele meu…” lui Dae-gil.

Image and video hosting by TinyPic

Dae-gil este dărâmat atât la propriu cât şi la figurat de cele auzite, iar Seol-hwa se află lângă el încercând să-l consoleze, şi luându-i mâna însângerată în ale ei. La kilometri distanţă Tae-ha o ţine de mână pe Eonnyeon.

Image and video hosting by TinyPic

Soldatul Hanseom împreună cu doamna de la curte şi cu micul prinţ se opresc pentru a se odihni. El îi explică că în tot acest timp a trebuit să se prefacă că este un nemernic ca să poată fi aproape de prinţ şi să-l apere. Acesta a fost un ordin primit de la generalul Song Tae-ha, care i-a cerut să-l trădeze pe el şi pe camarazii săi şi să aibă grijă de prinţ până când se v-or reîntâlni. Din păcate, ei sunt zăriţi de Cheol-woong care aruncă un lemn ascuţit care îi străpunge spatele doamnei Jang. Aceasta moare iar Hanseom este în agonie, femeia pe care o iubeşte moare chiar în faţa lui.

Image and video hosting by TinyPic
Nu este însă timp de jelit, pentru că Cheol-woong este pe urmele sale. În cele din urmă este ajuns, iar cei doi pornesc într-o luptă aprigă, Cheol-woong fiind determinat să-l ucidă pe prinţul nevinovat. Apare însă la timp Tae-ha, care îi cere asasinului să înceteze şi să plece, dacă vrea să scape cu viaţă. Lupta este însă inevitabilă, încrâncenarea şi ura lui Cheol-woong pentru Tae-ha fiind atât de evidente. Cel care câştigă lupta este Tae-ha, dar îl cruţă pe fostul său prieten.

Image and video hosting by TinyPic

Între timp îi revedem pe Dae-gil şi Seol-hwa. El este beat şi merge în gol pe o cărare din pădure, cu Seol-hwa în spatele său. Ea încearcă să-l înveselească, cântând şi dansând, dar Dae-gil este impasibil, chiar şi când ea îi spune să trăiască alături de ea:
„Trăieşte cu mine, frate. E mai bine să trăieşti cu o femeie amuzantă decât cu una frumoasă”; o dovadă clară a sentimentelor ei pentru el.
Dintr-o dată în faţa lui apare imaginea lui Eonnyeon, extrem de frumoasă şi cu aspectul unei femei măritate. Pare că îşi ia rămas bun de la el, întorcându-se mereu cu faţa spre el, dar continuând să meargă mai departe cu tristeţe pe chip.

Image and video hosting by TinyPic

Tae-ha îi lasă pe Hanseom şi prinţ la barcă şi se întoarce după Eonnyeon, pe care o lăsase în urmă pentru a nu-l încetini. Ea l-a aşteptat, mai ales pentru că el şi-a lăsat sabia în urmă, semn că se va întoarce. Copleşit de sentimente o trage spre el şi o îmbrăţişează, după care o sărută, iar ea răspunde sărutului. E evident că cei doi şi-au exprimat în sfârşit sentimentele pe care şi le purtau adânc în inimă.

Image and video hosting by TinyPic

Înapoi la Dae-gil; imaginea lui Eonnyeon se îndepărtează şi dispare treptat, iar el rămâne cu mâna întinsă după ea, holbându-se la cărarea goală.

Image and video hosting by TinyPic

Expresia chipului său frânt de suferinţă se transformă dintr-o dată într-una rece şi diabolică care îţi face pielea găină.
CE ARE DE GÂND SĂ FACĂ DAE-GIL?Nu pierdeţi episodul următor.
Image and video hosting by TinyPic

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

117 comentarii

There are currently 117 comentarii on Vânătorii de sclavi – episodul 10. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. robert draga este pe blog in fiecare weekend acest film.Scrie pe google kf vanatorii de sclavi ep 1 si vei gasi episoadele

 2. Robert,ai înţeles unde?Chiar aici :)

 3. cum???? online live?

  • Exact,nu live,serialul e din 2010.

 4. e chiar aici

 5. Robert,te-ai lămurit?

 6. acum ca a aparut si micul printisor este si mai interesant! Doamne cum poti sa vrei sa omori un puiut asa de fain!! numai sa te uiti in ochisorii lui si nu ai potea sa ii faci vreun rau!

 7. nu ai mai venit de mult timp pe la noi robert

 8. ador printisorul

 9. Prinţul e superb :)
  L-aş păpa :))

 10. si nu a plans deloc.e cuminte

 11. Are o mimică grozavă piciul,vorba ta Andreea,ce oameni sunt aceia care vor să omoare un suflet pur ca el.

 12. Da,grozav de cuminte a fost.

 13. si ce puternic e soldatul ala.Cu o mana se lupta si cu una tinea micutul

 14. Puternic,la cât e de mare :)
  Mai ţii minte cum i-a spus doamnei că e grăsuţ,dar are muşchii puternici :))
  Ea îi spusese că trebuie să slăbească.

 15. da a fost un moment dragut

 16. Despre personajul Cheon Ji Ho ce părere aveţi.Pe cât de respingător este pe atât este de interesant.Deşi un om al străzii are simţul loialităţii.

 17. mie imi este mila de el!!

 18. Într-un fel şi mie,deşi pare un om dur şi rău,în adâncul său are sentimente umane pentru cei pe care îi consideră confraţii săi.

 19. serios am plans si cand si-a inmormantat camaradul.tinea la el

 20. si el duce o viata grea dar a ales sa mearga pe cale cea intunecata!

 21. Ţinea la oamenii săi,şi ţine şi la Dae-gil.Angelica,ai să vezi.Nu ai ajuns acolo încă.

  • acum la cine te referi? la song tae ha?

   • Nu,tot la Cheon Ji HO.

 22. nu la celalalt vanator de sclavi.cred ca e ranit ca afost parasit de daegil

 23. dar ce ziceti de nevasta lui cheon ji ho?

 24. Ahh,joacă excepţional.Cred că i-a fost ft greu să se prefacă aşa.
  De ea mi-e milă,pt că soţul ei o dispreţuieşte :(, iar tatăl ei e un om ft rău-.

 25. imi place seol -hwa.mereu infometata

  • Va înceta cu foamea,Angi,şi va deveni mai matură.

 26. Dar de comportamentul copilăresc nu prea scapă,la urma urmei are doar 16 ani.

 27. doamnee e micaa si cat a suferit

 28. vb cu voi si nu stiu ce sa mai zic ca sa nu fac vreun spoiler :))

 29. Da,dacă a fost târâtă în aceea trupă de dans,şi trebuia să se culce cu tot felul de bărbaţi.Când a fost luată în trupa lui Dae-gil cred că a fost ft bucuroasă.

 30. Andreea,şi eu mă chinui să nu dezvălui ceva :))
  Din greşeală.

 31. si eu am vazut un ep in avans

 32. Eu din păcate trebuie să mă retrag.Nici nu am păpat în seara asta,şi nu vreau să mănânc aşa târziu.
  Mersi că aţi stat şi cu mine aici la Chuno :)
  Vă pup şi ne mai auzim,noapte bună somn uşor.

 33. jal ja ana!

 34. pa aaaanaaaa

 35. annyeong! :*

 36. Ce dezbateti? :)

 37. Haha….ce departe mi se pare ep 10…si l-am vazut sapt trecuta :)) Uuu….aici se pretrece kiss-ul dintre hye won si Tae Ha :X

 38. Ce mila mi-a fost pt Hanseom :(((….inca un destin tragic :(

 39. buna Lorena! ce mai faci?

 40. Salut.Uite ascultam o melodie de la ss501 pe grup, pe facebook, si incercam sa caut pe Hyun Joong, actorul din Playfull Kiss…. :X:X noua mea pasiune dupa KNg si Daegil, zilele astea :))

 41. Oricum, intra la catgoria actorilor tineri :D Kng si Daegil sunt 30+

 42. KFFFF, ati uitat sa dati ceasul cu o ora inainte ;)

 43. eu ma uit la hwang jin yi si stau si pe aici! urmaresti chuno?

 44. Am terminat aseara chuno.dar il reiau :)) Eu asa fac cu un serial care mi-a placut la superlativ.Trebuie sa l consum pana nu mai misca nimic in mine, pana ii stiu pe derost replicile.QSD am vazut de 3 ori, Bad Guy de vreo 3-4….:)) Deci, Chuno, care trece pe 1, dupa QSD la seriale istorice sigur se va incadra in acelasi tratament ;P

 45. noapte buna tuturor!

 46. fetelor,acum am vazut si eu cele doua ep chuno.ce scumpic e ala mic!

Leave a Comment