koreafilm

Jumong – Episodul 78

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

Hyeop Bo

Published on martie 09, 2011 with 275 comentarii

Yu Ri nu intelege de ce el si mama sa au fost abandonati si-i cere socoteala lui Ju Mong care este coplesit de emotie si nu-i poate oferi un raspuns. Hyeop Bo, care asista la discutie, intervine si-i explica ca in tot acest timp Ju Mong a crezut ca fiul si sotia sa nu mai sunt in viata.

Comandantul decide sa plece personal la Puyeo pentru a o intalni pe Ye So Ya care, intre timp, isi parasise locuinta. Yu Ri este convins ca mama sa i-a lasat un mesaj acasa, il gaseste, dar cand se pregateste sa plece este intampinat de Na Ro care vrea sa-l ia cu forta la palat. Yu Ri reuseste sa scape, ajutat fiind de oamenii de incredere ai Comandantului.

Ju Mong si Yu Ri pleaca pe urmele lui Ye So Ya si, in cele din urma, o gasesc intr-o pestera zbatandu-se intre viata si moarte. Adusa la palat, Ye So Ya este ingrijita cu mare atentie , desi i se dau mici sanse de supravietuire.

Afland ca guvernatorul Yadong a mobilizat armata la granita cu Puyeo, Dae So ii trimite pe Primul –Ministru si Generalul-Sef sa negocieze eliberarea lui Young Po si obtinerea de provizii in schimbul promisiunii ca Puyeo va sprijini Han intr-o viitoare lupta cu Koguryo.

Yu Ri este prezentat celor frati vitregi, printii Piryu si Onju. Inca marcat de schimbarile recente din viata lui, Yu Ri se refugiaza la fierarie pentru a-l ajuta pe Mo Pal Mo si se dedica zi si noapte fabricarii sabiilor.
Intr-o noapte fieraria este atacata si incediata de asasini platiti de guvernatorul Yadong care vroia sa dea o lovitura grea Koguryo in a mai fabrica arme.
In timp ce fieraria era in flacari, Mo Pal Mo il anunta pe Ju Mong ca Yu Ri se afla inauntru si ca nu l-au putut salva.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

275 comentarii

There are currently 275 comentarii on Jumong – Episodul 78. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. VĂ IUBESC! CE M-AŞ FACE FĂRĂ VOI?

 2. noapte buna lovy!pe maine!

 3. Ma bucur mult ca am citit-o ca am aflat lucruri interesante despre acea perioada din acele locuri, dar sigur nu o voi mai reciti.Nici nu am reusit sa-i citesc ultimile capitole.O am la capul patului si mai am cateva capitole.O sa o termin pana la urma ca nu las lucrurile neterminate dar imi este greu sa o citesc.Este foarte deprimanta prin stilul implacabil si soarta grea a oamenilor fara aparare.

 4. Lovely,noapte buna si nu lasa inimioara ta sa fie trista.Pune-i muzica buna, linistitoare si optimista,scrie poezii si sa sti ca te asteptam mereu!

 5. Va spun noapte buna si ne intalnim maine!Vise placute!

 6. Alexandra,nu-ti fie frica ,va apara Maica Domnului pe toti!Noapte buna!

 7. sanda…la istorie..mi-am luat de la biblioteca manualul de clasa a5a,am manualul meu si inca un manual de la dna prof…le voi citi in week-end si voi incerca saptamana viitoare sa dau tot ce i mai bun din mine…ca sa nu va dezamagesc..e prima data cand merg la faza pe judet,,ca eu in celelalte nu am participat la olimpiade..ca nu mi trebuiau :D

 8. buna dani ^_^
  scuzati lipsa imi povestea o colega ca dupa ce am plecat eu de la scoala l-au batut niste baieti pe un baiat de la noi de la scoala…
  mai bine ca am plecat…nu as fi vrut sa fiu acolo cand il bateau…

 9. NB Sanda,ies si eu :)

 10. of..sanda ti am rasp..dar zice ca :your comment is awaiting moderation..

 11. deci…am olimpiada la istorie..faza pe judet..si tre sa invat ff mult ca sa nu va dezamagesc pe voi si pe ceilalti de la mn …

 12. noapte buna ana ^_^

 13. a si alea care au astea cu your comment… bla bla nu se vad?
  ca si mie imi mai apar..

 14. da..nu se vede commu…alex..deci tie commu asta ce nrr are?

 15. mie 266

 16. deci asta care l-ai scris tu e 265

 17. poi da..ca ti apare cu un comm minus

 18. eu ies..nb!

 19. noapte buna ^_^

 20. eu abia astept dong yi……….
  va fi pe locul 2 in topul meu:)))

 21. da unde e toata lumea?

 22. se pare ca nu mai e nimeni…

 23. buna alex

 24. mie mi-e mila de soso.atat de buna.Eu daca as fi in locul lui soya nu as accepta tronul deoarece ea nu poate lupta pt mareata cauza asa cum poate lupta soso

 25. nu e nimeni?atunci plec.paaaa

Leave a Comment