koreafilm

“Jeonha” intr-un nou serial coreean, Dong Yi

Written by koreafilm. Posted in Noutati

Tagged: , , , , ,

foto1

Published on martie 03, 2011 with 154 comentarii

Din 16 Martie, un nou serial coreean istoric va fi difuzat de TVR!

Desi multi dintre spectatori poate nu se mai asteptau, iata ca surpriza vine la putin timp inainte de finalizarea serialului Jumong, care s-a bucurat de o audienta considerabila, conform celor mai recente rapoarte media.

Surpriza este reprezentata de faptul ca vorbim despre un serial recent de referinta, Dong Yi, despre care scriam in urma cu exact un an aici, si ne gandeam cat de frumos ar fi fost sa il putem vedea pe micile noastre ecrane! Articolul a inregistrat peste 1 000 de comentarii, surprinzator pentru un anunt care nu privea o difuzare locala!

Povestea, asa cum va spuneam…
…urmareste firul vietii doamnei Choi, care avea sa devina mama celui de-al 21-lea rege al dinastiei Chosun, regele Youngjo (bunicul lui Lee San)
Aceasta a fost una din sotiile lui Sukjong,al 19-lea rege al dinastiei Chosun, iar serialul ne poarta in istorie, intre anii 1683 si 1724,
pentru a afla povestea dramatica a vietii sale si a fiului sau, printul Youngjo.
Dupa ce tatal si fratele ei sunt executati, ea ramane orfana, si se ascunde de politia statului in Academia de muzica (Jangakwon). Ajungand in cele din urma prin istetimea sa, sa lucreze la palat, este remarcata de regele Sukjong…
In timpul domniei regelui Sukjong se intampla pentru prima data in istoria dinastiei ca cineva provenind din randurile sclavilor sa ajunga in cel mai inalt nivel ierarhic, intr-o societate in care puterea era disputata intre deja familiarele partide Namin si Seoin.(Furtuna la palat). Aceasta este doamna Choi, care, dand dovada de intelepciune si curaj reuseste sa supravietuiasca, impreuna cu fiul sauYeonangkun, pe care il educa pentru a putea deveni rege.

Ii veti revedea pe indragitii actori Ji Jin Hee (Sukjong) si Han Hyo-joo (Dong Yi), dar si Lee So Yeon sau Bae Soo Bin.

Pentru detalii despre ce a insemnat Dong Yi si ce experiente ne-au oferit cei doi protagonisti, cititi sectiunea de mai jos:

http://koreafilm.ro/blog/tag/dong-yi/

De la Lee Byung-hun, regizorul Hur Jun, Daejanggeum si Lee San, urmarim, asadar, incepand cu luna Martie, cea mai recenta productie: Dong Yi!
Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

154 comentarii

There are currently 154 comentarii on “Jeonha” intr-un nou serial coreean, Dong Yi. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. imi plac filmele coreene. sunt interesante, deloc plictisitoare, iar daca sunt si istorice cu atat mai bine !

  2. Si mie imi place filmale coreene mai ales daca sunt istorice. Cand am meditatii abia astept sa plece meditatoarea sa ii dau drumul la televizor sa ma uit la film. Eu nu pierd niciun episod. Daca seara ni-l prind ma uit pa net sau la reloare.

Leave a Comment