Ana-Maria Ruse [KF]

Interviu – Song Seung Hun

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged: ,

Published on martie 23, 2011 with 20 comentarii

Un scurt interviu acordat de Song Seung Hun pentru Yonhap News a doua zi după terminarea serialului My Princess.
Rep: Ai dormit? S-a spus că programul la My Princess a fost criminal.
S. S. H.: Am filmat pentru ultimul episod până la ora 18 în ziua în care a rulat, iar apoi m-am dus direct la petrecerea de final. Nu am băut prea mult, dar am fost doborât. Am fost foarte obosit. Managerul meu m-a pus în maşină şi m-a dus direct acasă şi mi-a spus că a avut nevoie de o oră să mă trezească când am ajuns. Şi am dormit până la 7 dimineaţa. Nu ştiu dacă e din cauză că am dormit foarte puţin timp de două luni, dar atunci nu am putut să dorm prea mult. Nu văzusem ultimul episod pentru că am fost la petrecere, aşa că m-am trezit şi m-am uitat.
Image and video hosting by TinyPic
Rep: Cum te simţi acum când s-a terminat? Ai vreun regret?
S. S. H.: Sincer au fost multe momente la filmări când nu credeam că vom putea finaliza episoadele. Programul a fost de necrezut. Sunt bucuros că am reuşit să terminăm. Desigur, sunt lucruri pe care le regret, dar genul şi personajul au fost distractive. Cred că orice experienţă mă face ceea ce sunt.
Rep: De ce ai ales o comedie romantică şi de ce ai aşteptat până acum să joci într-una?
S. S. H.: Cu drama East of Eden şi filmul Invincible am făcut proiecte destul de grele şi îi auzeam pe oameni spunând că le e dor de „nedistractivul Song Seung Hun” de la debuturi din sitcomul Three Man and Three Women. Apoi a venit acest proiect. Scenariul episoadelor 1-4 era deja scris şi păreau foarte funny. De ce nu am jucat într-o comedie romantică mai repede? Când eram mai tânăr doream să fiu cool iar pentru asta doream să aleg proiecte cu rezonanţă.
Rep: Cum e acum după ce ai încercat? Mulţi spun că ţi-ai găsit „hainele”.
S. S. H.: Mereu trebuie să afişez o mină serioasă, în roluri greoaie, dar acum m-am distrat foarte mult. Programul a fost greu, dar interpretarea în sine a fost distractivă. Am tot jucat roluri în care arătam cool, serios, cu o mare povară pe umeri, dar pentru acest rol nu a trebuit să fiu aşa, şi mi-a plăcut (râde). Dacă voi avea şansa, mi-ar plăcea să joc şi într-un film comic-romantic.
Image and video hosting by TinyPic
Rep: Nu ai mai avut niciodată aşa multe scene drăguţe de dragoste ca în My Princess? Poate din cauză că te-ai îndrăgostit cu adevărat de Kim Tae Hee?
S. S. H.: Dacă crezi asta, înseamnă că amândoi am jucat foarte bine (râde). Am încercat să fiu comfortabil, ca şi cum eram împreună pe bune. Latura copilăroasă şi jucăuşă a lui Park Hae Young se aplică mult şi în cazul meu. Dar când sunt cu o fată, sunt mai agresiv ca Hae Young, de aceea expresia sa pasivă de afecţiune devenea frustrantă pentru mine. Hae Young era ezitant în privinţa căsătoriei cu Lee Seol. Dacă eram eu, aş fi spus „hai să fugim odată”.
Image and video hosting by TinyPic
Rep: E foarte bine că ai găsit un rol care se potriveşte cu imaginea ta, dar nu ai nici un regret că nu ai abordat un astfel de gen când aveai 20 de ani, şi erai mai „drăguţ”? Eşti acum la 30 de ani, te simţi mai în vârstă?
S. S. H.: Sincer, nu. În serial, Lee Gi Kwang (membru Beast) are 22 de ani şi asta m-a surprins pentru că este foarte tânăr. Dar eu încă mă simt ca un licean, poate pentru că încă ies cu prietenii mei din liceu şi ne purtăm ca pe vremuri (râde).
Rep: Chiar dacă nu îţi simţi vârsta, trebuie să simţi că ceva s-a schimbat. Care sunt aceste schimbări?
S. S. H.: Abordarea mea faţă de actorie s-a schimbat. S-a întâmplat după ce m-am întors din armată. Simţul responsabilităţii e ceea ce s-a schimbat şi descopăr bucurie în lucrurile noi. Înainte dacă primeam un scenariu îl jucam ca şi cum aş fi fost o maşinărie, dar acum mă gândesc ce aş putea aduce eu în plus faţă de ce e scris în scenariu.
Nu mai încerc să ies în evidenţă, am învăţat importanţa unei armonii. Am învăţat de asemenea că nu pot face lucrurile numai după ambiţie, şi că fanii trebuie să poată să privească ceea la ce ai lucrat şi să iubească proiectul. Dacă înainte făceam totul din ambiţie şi ca să par cool, acum mă gândesc ce pot face pentru fani prin intermediul proiectelor.
Am primit scrisori de la fani străini în care îmi scriau că au început să cunoască Coreea datorită mie, şi asta m-a făcut să simt efectele valului Hallyu. Nu cred că m-am gândit la astfel de lucruri în trecut. Dar acum asta îmi dă un mai mare simţ de răspundere şi mă distrez de asemenea mai mult. Pentru mine actoria nu mai e doar munca, ci şi bucuria de a juca şi distracţie. Se poate vorbi mult pe seama talentului meu actoricesc, şi oricum mai am mult de lucru la asta.

Image and video hosting by TinyPic
Rep: De ce nu erai ambiţios în legătură cu actoria şi mai demult?
S. S. H.: Când eram tânăr nu visam să devin actor. Eram un copil simplu şi un student simplu. Iar apoi în 1995, cineva care lucra pentru o marcă a venit la locul de muncă unde eu lucram part-time, şi m-a întrebat dacă vreau să particip la un casting de fotomodel. Apoi m-au ales pe mine şi dintr-o dată devenisem model. Kim Sung Jae era modelul principal, iar eu şi So Ji Sub eram încă la început, dar apoi Kim Sung Jae a murit subit iar noi doi am devenit principalele modele.
Iar mai târziu am ajuns să joc în Three Man and Three Women, fără nici o pregătire. Aşa că am început fără ambiţii de hrănit, şi am primit un munte de critici că nu ştiu să joc. Dar acum totul e diferit, actoria e ceea ce pot face mai bine, şi e o carieră în care am investit mai bine de zece ani.

Image and video hosting by TinyPic
Rep: Ai temeri? Te îngrijorezi că ai putea să-ţi pierzi popularitatea?
S. S. H.: Încă de când eram un învăţăcel aveam în minte ideea să nu mă ataşez prea tare de popularitate. Aşa că nu sunt genul care să se îngrijoreze prea tare din cauza asta. Desigur, sunt şi eu om, şi evident că e mai bine să fii popular decât să nu fii, dar nu pot fi un tânăr star pentru totdeauna. În timp ce lucram la My Princess cu actorul Lee Son Jae (bunicul său din serial), am văzut cât de pasionat e, chiar la vârsta lui şi vreau să devin ca el. Chiar mi-a fost ruşine de mine în timp ce-l priveam. Şi-a petrecut tinereţea chinuindu-se să fie cât mai bun, în timp ce eu nici nu visam să devin actor. Iar acum îmi pare rău că nu am făcut şi eu la fel.
Rep: Ce faci în timpul liber?
S. S. H.: Mă distrez cu prietenii sau fac exerciţii. Joc golf. Acum că mă gândesc, viaţa mea pare destul de plictisitoare (râde).
Rep: Ai planuri de căsătorie?
S. S. H.: Vreau foarte mult să-mi întemeiez o familie. Dar asta nu e aşa de uşor. Nu am o parteneră. Cine ştie, cineva într-o zi va apărea şi mă voi îndrăgosti, şi atunci voi putea vorbi mai mult despre căsătorie.
Image and video hosting by TinyPic

Sursa:DramaBeans

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

20 comentarii

There are currently 20 comentarii on Interviu – Song Seung Hun. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumim pentru articol, Ana! Si uite asa ajung sa il cunosc mai bine. :)
  As putea spune ca incep asa usor-usor sa ma “amorezez” de SSH. :) Am vazut “A better tomorrow” si “My Princess” si m-a cucerit din prima, este frumusel tare, talentat si are acel ceva ce te face sa iti doresti sa il vezi cat mai mult.

 2. pare foarte sincer si natural….interesant actor

 3. E talentat şi ft drăguţ.Mersi fetelor :)

 4. este un actor pe care l-am indragit urmarind My Princess .este un frumusel si un bun actor daca ne-a facut pe toti sa credem ca are o legatura si in realitate cu frumoasa Kim Tae Hee ….mi-ar fi placut sa fie adevarat totusi ,ca tare bine se mai potrivesc
  multumim ana

  • Oltea,şi mie mi-ar plăcea ca cei doi să fie împreună :)
   Sunt frumoşi amândoi,şi în serial au fost un cuplu nebunatic şi drăguţ.

 5. E ft sweet si are un zambet FeRmEcAtOr>MULTUMIM KF!

  • Cu plăcere Ramona :)

 6. ANA…IN SFARSIT A VBIT CINEVA KU MN>CE MULT MA BUCUR)CREDEAM K NU MA VRETI IN FANKLUBUL VOSTRU…DECI E UN BUN INCEPUT!

 7. Mersi mult pt.articol!
  Spusele:”Hai sa fugim odata!” sunt asa tentante. ;))
  Nu ai cum sa nu indragesti acest barbat.

 8. super recenzia,ana :D! song seung hun este o un actor fermecator :X

 9. simpatic şi cred că şi foarte sincer.
  Nu înţeleg totuşi cum băieţii ăştia frumoşi nu-şi găsesc jumătăţile :)

  • Crib,şi eu cred că e sincer.
   Aceeaşi întrebare mi-am pus-o şi eu :)
   Sunt atât de simpatici şi frumoşi,dar singurei.Cred că e din cauza carierei care le ocupă aproape tot timpul.

 10. Ana-Maria ca de obicei nu se dezminte….articole minunate.Unul din actorii mei preferati,ma repet, pentru ca am mai spus-o….Un om minunat, sincer si un bun actor.M-a fermecat in My Princess. Eu ii doresc tot binele din lume.

  • Mersi Marcy :)
   Şi unul din actorii mei preferaţi,normal.Mi-a plăcut enorm în My Princess,şi sper să reuşesc să-l mai urmăresc şi în alte producţii.

 11. De ce-l tot tachineaza cu varsta? Oricum nu-si arata varsta… :)… Multumim pt.interviu….

  • ai dreptate ramona in legatura cu varsta :)

   oricum eu nu-i dau 32 de ani :D

  • Aşa sunt reporterii :P

 12. ce zambeet frumos aree! :D
  asiaticii nu-si arata varsta! ce norocosi!

 13. Un interviu foarte reusit. felicitari!
  Imi place mult de actor si imi place si cum a interpretat personajul din My Princess.
  Nu cred ca va ramane mult timp singur… cred ca ii dau tarcoale multe fete, mai ales dupa ce a acordat acest interviu :)

Leave a Comment