Carina T. [KF]

Bye bye, Binnie!

Written by Carina T. [KF]. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged:

Published on martie 07, 2011 with 43 comentarii

de Carina T.

Image and video hosting by TinyPic
Fanii au descins la Pohang unde Hyun Bin îşi va începe serviciul militar

Circa 10.000 de fani s-au deplasat la Pohang, în nordul Provinciei Gyeongsang, acolo unde actorul Hyun Bin începe începe serviciul militar în Marină. Duminică, sud-estul oraşului era deja plin cu fotografii şi bannere ale atrăgătorului actor, iar hotelurile erau ocupate în întregime de fani si reporteri.

Dis-de-dimineaţă, o mulţime de fani, reporteri şi vânzători au pornit pe drumul spre tabăra de antrenament. Mai multe tinere se pregăteau să rămână într-o maşină în parcarea din apropiere de intrarea în unitate, dar spaţiul din faţa porţii era deja ocupat de camionetele radiodifuziunilor. Un furnizor de produse alimentare din oraşul din apropiere, Daegu, a spus că va dormi în camionul lui pentru a-şi asigura un loc bun.

Image and video hosting by TinyPic
Fanii se uită la un banner de bun venit pentru actorul Hyun Bin care fusese agăţat duminică în Pohang

În oraş au fost instalate două televizoare LED de 200 de inci şi cinci puncte turistice la tabara de antrenament pentru a promova oraşul şi specialităţile locale. Pentru această acţiune, oficialii de la Marină au pregătit 12.000 de pliante şi 17 ghizi turistici. O parcare temporară pentru 300 de maşini a fost înfiinţată în faţa taberei şi cinci centre de informare turistică au fost deschise în tot oraşul. Aproape 200 de reporteri s-au acreditat pentru a participa la eveniment, inclusiv câţiva zeci de corespondenţii străini.

Image and video hosting by TinyPic

În dimineaţa zilei de 07 martie, Hyun Bin, împreună cu managerul lui, a plecat într-un Sedan, către locul unde se va înrola. De obicei, celebrităţile folosesc un van până la intrarea în unitate, dar Hyun Bin a vrut să folosească un Sedan.

Image and video hosting by TinyPic

Hyun Bin s-a tuns
Cu o noapte înainte, Hyun Bin şi-a tuns părul la stilistul său. Un membru al personalului a dezvăluit: „Am fost informat că se va tunde undeva în Seul şi nu la un salon de înfrumusetare”. Nu ştim dacă iubita lui l-a văzut aşa tuns. El mărturisise recent că> „Există o fată cu care mă întâlnesc”. Astfel a confirmat că relaţia cu Song Hye Gyo continuă.
Cu toate acestea, Song Hye Gyo, care este prinsă cu filmarile la filmul „Today, va fi în imposibilitatea de a-şi lua „la revedere” direct de la Hyun Bin. De altfel, nu va fi prezent la depunerea jurământului nici cel mai bun prieten al lui, actorul Jang Dong Gun.

Image and video hosting by TinyPic

Actorul Hyun Bin şi-a donat maşina UNICEF-ului
Înainte de înrolare, Hyun Bin a fost foarte ocupat. Pe 6 martie, actorul a vrut să-şi doneze maşina pentru o cauză nobilă. A spus că el oricum pleacă în armată şi nu mai are nevoie de ea. Autoturismul Hyundai Grandeur a fost folosit în timpul filmărilor la kdrama „My Name is Kim Sam Soon”.
Organizaţia caritabilă a declarat că va folosi vehiculul pentru ceremonii.

Image and video hosting by TinyPic

Hyun Bin s-a prezentat la datorie
Astăzi, la ora locală 1:30 pm, actorul Hyun Bin, în vârstă de 29 de ani, s-a prezentat la tabăra de antrenament a Puşcaşilor marini din Segyeri, fiind susţinut de peste 700 de fani si reporteri care au obţinut permisiunea de a intra în unitate.

Image and video hosting by TinyPic

Timp de şapte săptămâni, el va beneficia de formare la bază, înainte de a începe cele 21 de luni de serviciu militar propriu-zis. Data lui de eliberare a fost stabilită pentru 6 decembrie 2012.
Image and video hosting by TinyPic
Hyun Bin şi-a luat adio de la fani timp de aproximativ 10 minute înainte de a intra în interiorul unităţii. „Bună ziua, sunt Hyun Bin. O mulţime de oameni au venit astăzi aici. Şi eu am plecat din Seul în această dimineaţă, la 7:00. Pe drum am fost informat că foarte mulţi oameni vor fi prezenţi aici în ciuda vremii reci. Vă mulţumesc tuturor foarte mult”.


Image and video hosting by TinyPic
Foarte emoţionat, el a continuat: „Încă de anul trecut, am primit multă dragoste şi sprijin de la voi. Sincer, nu ştiu cum să vă răsplătesc pentru toate astea. Mă voi asigura că-mi voi petrece cei doi ani cu înţelepciune pentru a vă rambursa peste doi ani toată dragostea pe care mi-aţi arătat-o”.
El a adăugat: „Am auzit că fani nu numai din Coreea, dar şi din Japonia şi Hong Kong au venit astăzi. Timpul este, desigur, preţios şi eu sunt recunoscător că au ales să şi-l petreacă pentru a mă susţine la înrolarea mea. Eu vă asigur că voi ieşi din armată un om mai bun”.

Image and video hosting by TinyPic

Hyun Bin le-a arătat noua lui tunsoare, înainte de a face plecăciunea pe podea, cu lacrimi în ochi.
Fanii au aclamat şi l-au susţinut pe actor pe tot parcursul evenimentului.

Image and video hosting by TinyPic

Pentru a le distrage atenţia fanilor lui Hyun Bin şi reporterilor, tinerii puşcaşi marini au intrat în unitate printr-o intrare diferită.
După ce şi-a luat rămas bun de la cei prezenţi, Hyun Bin alături de viitorii colegi de suferinţă au depus jurământul de credinţă faţă de ţară.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Armată uşoară, Hyun Bin!
Surse: allkpop, english.chosun

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

43 comentarii

There are currently 43 comentarii on Bye bye, Binnie!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Armata usoara!!!

 2. Ce frumos!

 3. Armată uşoară Hyun Bin! Carina,FELICITĂRI!

 4. Nu îmi vine să cred că 10000 de oameni l-au întâmpinat pe Hyun Bin… E incredibil!

 5. Carina,dar ce l-ai mai alintat!:D

 6. Când am citit titlul recenziei prima dată,credeam că e un film…

 7. vaaai cati baieti coreeni merg in armata! :| si uite cati au ochelari!

  hyun bin e cel mai inalt de pe acolo; arata ca un tatic pentru ceilalti! :D sa fie oare din cauza gecii? :))

  armata usoara tuturor! :)

 8. O adevărată desfăşurare de forţă….hihihi!
  unii au venit pentru a-l vedea şi susţine pe HB, alţii pentru publicitate, iar alţii pentru a-şi vinde marfa….nimic nu se pierde, totul se valorifică….hihihi!
  @oana nu cred că HB e cel mai înalt, dar “tătic” este cred şi nu din cauza gecii, ci pt vârsta pe care o are faţă de ceilalţi viitori camarazi ai săi, care sunt cu 4,5 ani mai tineri :))

  Binnie să ai armată uşoară (mai grele vor fi cele 7 săptămâni de antrenament, pt că după s-ar putea să nu mai fie aşa de greu) şi să te întorci sănătos pentru fanele care te aşteaptă cu sufletul la gură!!

  mulţumim carina pentru ştirile calde, chiar fierbinţi (hot) aş putea spune…hihihi!

  era să uit, ce schimbat este HB tunsulică, numai gropiţele i-au mai rămas…hihihi!!!

 9. Armată uşoară :)

 10. Armata usoara!
  :((

 11. ii sta bine tuns asa! armata usoara! si Doamne sa fie pace!

 12. cred că a rămas cu adidaşii din “Secret garden”…hihihi!

  http://koreangossipgirl.com/wp-content/uploads/2011/03/hyunbinmarinecorps31.jpg

 13. crib, in prima poza inecpeau sa-i dea lacrimile si mai este una in care doar ce stersese lacrima pe care ai aratat-o tu… hihihi

 14. pare mai matur decat ceilalti cred ca si din cauza staturii… nu toti sunt manechine :) si poate e si cu 2-3 ani mai mare ca ei

 15. Lovely, asa este el alintat… Binnie… nu-i spun numai eu asa :)

 16. crib, cred ca adidasii i-a primit cadou! :D

 17. oana, uii vin si altii pleaca. cu o zi inainte tocmai s-a intors unul

 18. azi a aparut si un digital remake la melodia Can’t Have You”" interpretata de Hyun Bin http://www.youtube.com/watch?v=Cz0QktspwRk&feature=player_embedded#at=85

 19. Tilu foarte simpatic!
  Sa aibe o armata usoara. Ii sta foarte bine tuns. Pare mai copilaros.

 20. Andreea, bag de seama ca-ti plac titlurile de la recenziile mele :)) mersi

 21. felicitari carina:)armata usoara HB!!

 22. Mmmm,mie mai ca-mi dau lacrimile!Ii urez mult noroc si sa fie tare.”Binnie” zilele trec repede!;)
  [Imi doresc din inima sa fi fost si eu printre acel numar numersos de fani ca sa-i spun aceste lucruri.]

 23. Impresionant,fara cuvinte!O chestie atat de banala,sa ia amploarea unui adevarat eveniment!Doamne ,Carina cate amanunte,cata transparenta, cata lume,ce gest frumos din partea lui sa-si ia larevedere de la fani in stil traditional,sant coplesita!Multe voturi!

 24. Eu cred ca tu ai fost de fata la eveniment si ai tinut numai pentru tine,ca sa nu te invidieze lumea!

 25. foarte frumos…cat respect…sunt impresionata.multumesc carina pt recenzie…spune multe despre coreeni acest eveniment…mai ales cum stiu sa profite de fiecare intamplare pt a se promova, ce mobilizare!!

 26. La revedere, Marin Puscasu,sa ne revedem sanatosi!

 27. Livia, de ce m-ai dat de gol?! :))

 28. Voiam sa spun ca una din tipele cu urechi roze de iepuras sunt eu, dar ele sunt din Japonia… eu sunt una dintre multele persoane cu un aparat foto :))

 29. nu-i putem ura decat armata usoara…. Se vede cat de emotionat era.. Nu-i putem decat ura sa aibe grija de el.

 30. vor fi 2 ani lungi pentru fane! :)

  armata usoara!^^

 31. =(( Tocmai cand incepuse sa-mi placa si mie…deja nu mai am rabdare sa mai treaca un an pt KNG,da 2 iar pentru Hyun Bin… :(( ohh…si Rain…:(( Toti! Maaaannn….! unbelieveble!

 32. Exact! (liv)….si plecaciunile pe care le-a facut.Si mai ales devotamentul fanilor.10.000 s-au deplasat….CIne ar face asa ceva aici? Jos Palaria, Coreea! :)

 33. si nu numai Coreea… tineti cont ca au fost prezenti fani si din Japonia si Hong Kong :)

 34. sa fie pace si sa te intorci cu bine draga Bin :).Armata usoara .Te asteptam sa-ti stergem lacrima :)

 35. Oltito dar sprintara mai esti!

 36. wow 10 000 de fani??? si nu numai din coreea…. armata usoara!!:)

 37. A apărut o ştire conform căreia,cei doi s-au despărţit.

 38. stiu ana, ca si eu am dat-o, dar el n-a confirmat asta :)

 39. poate ca acum odata cu plecarea s-au hotarat in sfarsit sa recunoasca :)

 40. merge omul in armata si nici macar nu poate merge in liniste :)

 41. iată-l pe Binnie în uniformă:

  http://oi56.tinypic.com/2qjd7co.jpg

Leave a Comment