Ramona J. [KF]

Băieţii contraatacă

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Actori, Noutati, Recenzii, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged: , , , , , , ,

2ed5ziq

Published on martie 20, 2011 with 30 comentarii

În această primăvară, cele mai multe drame îi au în rolurile principale pe bărbaţi.

The Duo (2011)

Midas (2011)

Detectives in Trouble (2011)

Dacă fetele (actriţele) sunt deja pe culmile succesului… băieţii (actorii) se pregătesc să contraatace.

Fetele au fost pe val, asta s-a demonstrat în ultimii ultimii doi ani prin drame ca Queen Seon-deok My Wife is a Superwoman, Queen of Reversals, Home Sweet Home, Flame of Desire, I Am Legend, My Princess, Daemul – Big Thing.

Din cauza creşterii popularităţi unor actriţe precum Ko-Hyeon Jeong, Kim Hye-soo, Eun-Sin kyeong, Kim Tae-hee, Kim Nam-Joo şi multe altele, actori cum ar fi Kwon Sang-woo, Sin Seong-woo, Song Seung-heon, Jeong Joon-ho au fost lăsaţi într-un con de umbră.

Prin urmare, ei şi-au propus ca, în primăvara acestui an, să lanseze un contraatac.

1. Primul vârf de lance este actorul Lee Sang-yoon din drama The Duo, produsă de MBC.

The Duo este o dramă despre doi oameni, un aristocrat şi un cerşetor, a căror vieţi se schimbă încă din momentul naşterii. Cheon Jeong-myeong îl interpretează în această dramă pe Cheon-doong, care s-a născut aristocrat, dar creşte într-o colibă de ​​cerşetori. Lee Sang-yoon este Gwi-dong, care creşte în casa unor aristocraţi, dar s-a născut cerşetor.

Cheon-doong şi Gwi-dong sunt „duo” implicat într-un triunghi amoros ciudat, dar care se ajută între ei în diverse situaţii. Acest serial pune accent pe loialitatea şi prietenia profundă dintre cei doi bărbaţi.

2. Ji Seong şi Song Il-gook încearcă să schimbe tipurile de personaje

Cel de al doilea atac este lansat de către Ji Seong şi Song Il-gook, care vor schimba un pic tipologia personajelor cu care ne-au obişnuit.

Ji Seong şi Song Il-Gook revin şi ei în forţă după dramele produse de MBC, Kim Soo Ro şi, respectiv, A Man Called God. Pe Ji Seong îl vom revedea pe MBC, în Royal Family, iar pe Song Il-gook în Detectives in Trouble, produsă de KBS 2.

Ji Seong este Han Ji-hoon, care, după o copilărie dificilă, va deveni un procuror de elită în Royal Family. Un tip radiant şi energic la prima vedere, însă în suflet poartă o durere de care nimeni nu ştie.

Song Il-Gook este detectivul Park Se-hyeok în Detectives in Trouble. El este prietenos şi blând, dar tipul de om care nu pot suportă nedreptatea.

3. Jang Hyeok şi Bae Soo-bin vor reuşi din nou?

Jang Hyeok şi Bae Soo-bin au în comun faptul că au avut succes cu dramele anterioare, Chuno – Hunters Slave (KBS2), Shining Inheritance (SBS TV) şi Dong Yi (MBC).

În acest an, ambii s-au întors cu noi seriale: Midas (SBS) şi 49 Days (SBS). Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să vadă dacă vor avea succes din nou aşa cum au avut anul trecut.

Jang Hyeok este Kim Do-Hyeon, un avocat chipeş şi inteligent, care a absolvit cu brio Institutul de Formare şi Cercetare Judiciară, este dezavantajat de faptul că nu are o familie cu origini nobile.

Bae Soo-bin este Kang Min-ho în drama 49 Days (SBS). Bae Soo-bin s-a arătat încrezător, spunând despre această dramă că: “Este o poveste interesantă, care transmite multă caldură şi cred că va fi un succes”. Nu ne rămâne decât să-l credem pe cuvânt şi să ne convingem dacă este aşa.

Sursă: HanCinema

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

30 comentarii

There are currently 30 comentarii on Băieţii contraatacă. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. foarte interesant astept sa vad unele din filmele lor dar cu siguranta voi incepe cu ale lui SIG

 2. cred ca si baietii vor reusi cu acest contraatac :)
  Fighting!

 3. buna Carina cf

  • buna… eu muncesc si mai imi arunc o privire si pe blog :)

 4. :) ce filme mai traduci :)

  • deocamdata n-am mai avut timp. Trebuie sa termin Dong Yi si mai am Ja Myung si Boys over flowers :)

 5. nu prea e nimeni pe blog acum eu ascult mel de la dong yi

 6. sa ai un week-end placut Carina

 7. cum e ultima zi

 8. Felicitări Ramona! SIG,THE BEST!

 9. Mamaa… eu m-am pierdut in noul design al site-ului. Amnevoie de un fir al Ariadnei. Urmareste cineva Midas sau Crime Squad? Care din ele ar merita mai mult sa fie vizionat? Oare care un subiect mai solid si mai serios?

  • Sunt diferite ca subiect. Eu zic ca amandoua merita vazute…

  • Anca,eu urmaresc Midas si merita :)

  • Multumesc pentru sfaturi. Am intrebat, pentru ca in ultima vreme nu prea am mai nimerit seriale care sa ma tina ‘aproape de ecran’ sa zic asa, vedeam cam jumatate din episoade si le abandonam, pentru ca mi se pareau goale de sens, sau aveau subiecte deja abordate deja pentru a ‘n’-a oara, si m-am cam descurajat…

 10. annyeong carina:) mai esti pe aici? k vreau sa te int ceva:)

 11. Băieţii vor face furori cu siguranţă :)
  Jang Hyuk face deja :D

 12. annyeong, Geo… acum sunt

  • voiam sa te int ceva in legatura cu boys over flowers,sunt sigura k tu esti mai in tema:) tocmai am terminat de vizionat bof pe viki,k nu am stiut unde sa il vad.dar am inteles k sunt 2 sezoane sau cum?tu ce mai traduci?:)

 13. Eu traduc varianta koreeana. Am inteles ca intentioneaza ca anul acesta sa inceapa filmarile si la sezonul 2 dar nu e nimic sigur.

  • poy varianta coreeana am vazut-o si eu:) mi-a placut enorm de mult,am trait o gramada de emotii alaturi de ei,am ras mult dar am si plans.cel mai bun film care l-am vazut pana acum,in afara de cele istorice. multumesc pt info,carina:)

 14. mie mi s-a parut ca baietii astia au fost mereu pe val:) cel putin pe acest blog :).sunt buni ce sa mai lugim discutia si vor fi si mai buni de aici incolo ,noi abia asteptam noi filme in care sa le urmarim prestatia :)

  • au fost si vor fi, dar uneori mai vor si fetele “sa le ia fata”

 15. Felicitari Ramona pentru recenzie!Asteptam sa vedem “contraatacul”.

 16. băieţii contraatacă , dar nici fetele nu se lasă mai prejos :)

 17. Cu regret pentru voi fetelor dar baietii astia frumosi vor castiga lupta,hi hi hi!

 18. Dintre cele mentionate,momentan urmaresc doar Midas,despre care ma declar extrem de multumita.Distributia serialului e pe gustul meu :)

 19. la lupta baieti ca vin fetele din urma acusica

Leave a Comment