koreafilm

Jumong – Ultimul episod (81)

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

1

Published on martie 14, 2011 with 14,061 comentarii

Inainte de a porni razboiul, Ju Mong ordona uciderea spionilor Han de pe teritoriul Koguryeo. Apoi, la sfatul lui Yeon Tabal, se asigura ca proviziile necesare ajung la locul si momentul potrivit. In timp ce Han ataca granita de vest a Puyeo, Ju Mong si Dae So se intalnesc si hotarasc un atac asupra Gohyun, un important punct strategic controlat de Han.

Dupa aceasta grea lovitura data Han, pornesc sa cucereasca Yodong-ul, inainte ca inamicul sa primeasca intariri de la Han. Armata Koguryeo ataca din trei parti. Generalul Mugol se hazardeaza intr-un atac impotriva guvernatorului Yodong si, fiind in inferioritate, isi pierde oamenii, iar el este ucis.

Fortele aliate nu se descurajeaza si are loc confruntarea decisiva in care Ju Mong razbuna moartea lui Mugol, ucigandu-l pe guvernatorul Yodong.
Dae So recunoaste strategia de lupta geniala a lui Ju Mong.
Desi sarbatoresc cu totii victoria, Comandantul se retrage pentru a-si ingriji o rana profunda si-l roaga pe medic sa pastreze tacerea.

So Seo No ia decizia de a parasi Koguryo si-i comunica lui Ju Mong ca va pleca in sud cu scopul de a-si ajuta fii, Piryu si Onjo, sa intemeieze o noua natiune.
Cu totii incearca sa o convinga pe imparateasa So Seo No sa renunte la planul ei, dar ea este de neclinitit. Isi doreste prea mult sa inceapa o noua viata impreuna cu fii ei.

Neputincios in a o face sa se razgandeasca, Ju Mong il roaga pe Molpalmo sa plece impreuna cu So Seo No si sa o slujeasca cu acelasi devotament.

Comandantul isi dedica restul vietii in razboaiele impotriva Han.


Dupa moartea sa la varsta de 40 de ani, Yu Ri ii succede la tron, iar nepotul lui Ju Mong va fi cel care il va ucide pe Dae So. Apoi Puyeo piere.

Cei doi fii ai lui So Seo No intemeiaza doua regate in sud, iar So Seo No are un rol cheie in realizarile lor.

SFARSIT

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14,061 comentarii

There are currently 14,061 comentarii on Jumong – Ultimul episod (81). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Salutare lume!
  Am reluat vizionarea serialului Jumong. Ma incearca aceleasi emotii, bucurii si amaraciuni deopotriva. Ce oameni au fost Doamne, ce caractere erau pe atunci, fata de mocirla din ziua de azi.
  Ma bucur ca se mai intra in palat, chiar si o data pe an, ca pe vremea marilor pelerinaje la mormintele regilor adormiti.
  Aveti grija de voi!

 2. Revad Jumong a cata oara! Da, corect Zifi.ce dor îmi este de oamenii de aici. Ce mai faceți oameni buni? Pe unde mai sunteți? Ce dor îmi este de vremurile când ne întâlneam zi de zi și povesteam !
  Song il Gook si atâția actori minunați care au pus în valoare caractere!

 3. Bună, am vazut și eu serialul Jumong și mi-a plăcut foarte mult. Știam de ceva timp de el, dar acum l-am văzut prima dată de la început până la sfârșit. Din păcate, TVR a tăiat câteva secvențe din ultimul episod…

 4. ????????

Leave a Comment