koreafilm

Jumong – Episodul 67

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

67Soseono

Published on februarie 22, 2011 with 312 comentarii

Ma Ri ii aduce confirmarea lui Ju Mong ca fortele aliate s-au retras.

Comandantul isi exprima dorinta de ajuta locuitorii infometati ai Puyeo, iar So Seo No se ofera voluntar sa mearga la palat ca mesager. Desi risca foarte mult, putand fi in orice moment ucisa, So Seo No ajunge in fata regelui Geum Wa si-i transmite oferta dezinteresata de ajutor a lui Ju Mong pentru locuitorii Puyeo. Il roaga totodata sa le elibereze pe doamna Yu Hwa si domnita Ye So Ya.

Regele decide sa se intalneasca cu Ju Mong intr-o zona neutra pentru o discutie, dar de fapt, Dae So pune la cale o capcana pentru a-l elimina pe Ju Mong.

Sa Yong ii aduce doamnei Yu Hwa harta unui pasaj secret de iesire din Puyeo, pe care o ascunde intr-un material de matase, aparent un cadou pentru Yu Ri.

Pretextand ca vrea sa o vada pe preoteasa Mauryung, Doamna Yu Hwa si domnita Ye So Ya impreuna cu Yu Ri se strecoara afara din palat si gasesc intrarea in pasajul secret.
Cateva garzi conduse de Na Ro sunt trimise pe urmele fugarilor. Doamna Yu Hwa si camerista sa creaza o diversiune pentru a atrage soldatii pe urmele lor si a-i salva pe domnita Ye So Ya si Yu Ri.

Doamna Yu Hwa este dusa in fata regelui pe care-l anunta ca vrea sa plece de la palat cu orice pret, fiind dispusa sa plateasca cu viata. Face cativa pasi, iar in momentul in care regele se impotriveste, ii reaminteste ca sufletul ei va ramane mereu alaturi de Haemosu si Ju Mong. Orbit de jelozie, regele o strapunge cu sabia. Este cuprins de remuscari, dar ea moare in bratele lui.

In acest timp, domnita Ye So Ya si Yu Ri isi urmeaza drumul catre Jolbon furisandu-se, dar soarta nu-i ajuta si ajung in mainile nobilului Han trimis de imparat sa supravegheze Hyunto.

Pe cand Comandantul se pregatea sa mearga la discutii cu regele Geum Wa, O Yi ii aduce teribila veste pe care o aflase in legatura cu mama si sotia lui.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

312 comentarii

There are currently 312 comentarii on Jumong – Episodul 67. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Panda usoara!

 2. eu nu stau mult, am miine lectie deschisa la limba franceza si trebuie sa fiu mai proaspata la ore :D
  sper sa vinez macar un paduche XD

 3. ok Livia!multumim de asemenea!

 4. Alex pe unde esti?

 5. Mult noroc daniela :D>:D< …fetele…eu mai stau 10 min…daca nu apare eu ies….

 6. Multumesc Dani!Jal jalseyo tuturor!

 7. Mult noroc si tie la lectia deschisa la franceza!

 8. multumesc mult Ana!!!
  cred ca plec si eu…. Jal jaseyo!!!

 9. Noapte buna Ana:) Noapte buna Daniela:-h sa va odihniti…somn usor:-h vise placute:X:X:X:*:*:*

 10. eu m-am dus la culcare…noapte bunaaa:-h :X

 11. Buna seara,a mai ramas cineva?Am venit tarziu si sunt si foarte trista!Ce mai poti zice dupa atata durere?Din pacate nici asta nu este ingaduit unui om care are destinul lui Jumong!

 12. Cel mai trist episod!:-((

Leave a Comment