koreafilm

Jumong – Episodul 55

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

Jumong

Published on februarie 06, 2011 with 313 comentarii

Aflat in inchisoare Jumong realizeaza ca regele este acum controlat si fortat in luarea deciziilor lui de catre Primul Ministru.

Young Po este satisfacut ca amandoi rivalii sai sunt inchisi si impreuna cu reprezentantul imparatului incearca sa-l convinga pe rege sa indeplineasca cerintele imparatului, in speranta consolidarii relatiei cu Han: de a-l preda pe Ju Mong, impreuna cu tributul catre Han.

La auzul acestor vorbe, regele se infurie si-l izgoneste pe reprezentantul imparatului, iar pe Young Po il pedepseste dandu-i sarcina administrarii grajdurilor.

Putin mai tarziu, Yeo Mi Eul si Ju Mong sunt adusi in aceeasi incapere cu Regele si cu Primul Ministru, iar cum preoteasa isi mentine sprijinul pentru Ju Mong, Primul Ministru, plin de ura, o raneste mortal. Inainte de a muri, Yeo Mi Eul ii promite lui Ju Mong ca ii va proteja natiunea si mai departe cu spiritul ei.

In timp ce Primul Ministru pune la cale uciderea lui Ju Mong, Comandantul si oamenii sai reusesc sa evadeze. Ajung in curtea palatului unde izbucneste lupta cu garzile conduse de Generalul-Sef. Aparitia Regelui este neasteptata, dar are darul de a pune capat confruntarii. Regele il lasa pe Ju Mong sa plece impreuna cu oamenii sai dar precizeaza ca din momentul acela va intrerupe toate legaturile dintre ei. Totodata, va continua sa aiba grija de Doamna Yu Hwa si de Domnita Ye So Ya si le va elibera la momentul potrivit, cand va fi sigur ca Ju Mong nu va reprezenta un pericol pentru Puyeo.

In scurt timp, Regele Geum Wa il numeste pe Dae So Seful Frontierei de Est, iar acesta pleaca de la palat pentru a-si prelua noile atributii.

Intors la ai sai, Ju Mong intareste securitatea taberei, antreneaza armata Da Mul si porneste in noi cuceriri de triburi mici pentru a-si extinde natiunea.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

313 comentarii

There are currently 313 comentarii on Jumong – Episodul 55. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Yupiii:) d’abia astept:D

 2. Noapte bună fetelor,mergeţi la culcare :)

 3. Noapte buna ana:-h Jal jaseyo

 4. oare nu apare si copilasul lui soseono?:>

 5. ce bn e si de asteptat dar alexandra zice sa nu mai facem spoiler si mai bn eu tac

 6. cred ca da doar e cu putin mai mare ca al lui yesoya.

 7. da apare de vreo 2 ori da deh yuri e mai cu mot!!

 8. :))

 9. noapte buna KF si ceilalti somn usor vb maine.DUJMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA SI PREA SFANTA MAICA SA VA MANGAIE SOMNUL!PA

 10. NOAPTE BUNA!!!!!!!

 11. multumim elena:) nb

 12. Saraca Yemieul :((

 13. yomneul cea mai tare preoteasa

Leave a Comment