koreafilm

Jumong – Episodul 51

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

472

Published on februarie 01, 2011 with 420 comentarii

Ju Mong ataca Armata de Fier, iar Guvernatorul Hyunto este ranit si cu greu reuseste sa scape cu viata.  Capetenia tribului Chang Chung este de acord sa devina aliatul armatei Da Mul, care preia cu aceasta ocazie controlul minei de fier, rezerva atat de pretioasa pentru viitor.

Seollan o obliga de Domnita Ye So Ya sa munceasca cot la cot cu celelalte servitoare, razbunandu-se astfel pentru faptul ca ea nu poate ramane insarcinata.


Ju Mong incepe organizarea temeinica a armatei si acorda titluri pentru oamenii sai de incredere, in functie de calitatile fiecaruia.

Ma Ri si Hyeop Bo sunt trimisi de Ju Mong pentru a-si oferi serviciile de protectie tribului Kyeru, dar So Seo No isi da seama ca  nu este momentul potrivit pentru a accepta aceasta varianta, de frica unui posibil atac din partea dusmanilor, Puyeo si Han.


In timp ce Preoteasa Yeo Mi Eul pregateste un ritual special de purificare pentru Ju Mong, are loc o eclipsa totala de soare care starneste o stare de neliniste, atat la palatul Puyeo, cat si in tabara lui Ju Mong.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

420 comentarii

There are currently 420 comentarii on Jumong – Episodul 51. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Am facut comm-ul 400!!!

 2. Neata Lovley one si tuturor de pe blog

 3. neața ramona

 4. Ramona,ce mai faci ?

 5. Of,inca nu a aparut rezumatul…

 6. Dany, Daeso va avea copii?

 7. nu …dar dacă îți tot spun pierzi farmecul.

 8. Ati plecat?

 9. Bine Dany…

 10. din cauza că nu a apărut ep 52

 11. Va place Youngpo?

 12. rolul lui de încurcă lume

 13. Buna dimineata tuturor!Frumoase versuri Lovely one!Am primit pe mail o povestioara deosebit de sensibila,am plans,dar nu stiu cum s-o impartasesc cu voi.Este in engleza si este scrisa minunat!

 14. Angelica..cum este posibil sa fi asa de trista,a fost ziua ta,ai asa multi prieteni care te iubesc si tu esti trista?!!Capul sus, pt. unii oameni a face un pas este de domeniul minunilor si tu..Ai sensibilitatea sa iubesti asa de profund o lume frumoasa,cufunda-te in ea si uita restul!Ai un animal pe langa tine,uita-te la el si ai sa zambesti!

 15. Danyelp..ce parere ai?Jumong este sfasiat in mii de farame de grija sotiei,a mamei,a oamenilor lui.Daeseoh este prins intre trei vipere mama,sotia si tata socru.Nu mai stie ca sa faca sa se descurce din hatisul teribil in care a intrat datorita dorintei lui patimase de a avea puterea, toata lumea sufera,se teme,pierde si apare el,inteleptul satului,plin de aplomb,onoruri si-i sidereaza pe toti!De cosmar nu alta!

 16. Sanda,vino la Jumong ep 52…te rog!

 17. Cum sa fac?

 18. Am citit poezia ta si ti-am postat un comentariu si tie si lui danyelp.O zi minunata!

Leave a Comment