koreafilm

KIM NAM GIL: interviu “TOP Magazine” (1)

Written by koreafilm. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on ianuarie 30, 2011 with 1,027 comentarii

de Viviana Ifrim
Una din faimoasele reviste japoneze “TOP Magazine” a publicat, în volumul al treilea din luna aprilie a anului trecut, un interviu cu Kim Nam Gil. Interviul a fost luat cu ocazia unei vizite făcută în Japonia de îndrăgitul actor.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
R: Cum te simţi acum când ai devenit atât de popular?
Kim Nam Gil: De la debutul meu, acum mai bine de 10 de ani, pentru prima dată, ma simt bine (râde). Deşi, am fost învăţat că în această lume nu-ti poţi găsi locul, dar încercăm să ne facem propriul loc. Dar acum, situaţia actuală mă face să nu mai cred acest lucru. Sunt foarte fericit. Cu toate acestea, chiar dacă viaţa mea s-a schimbat, continui să-mi îmbunătăţesc performanţa. Este mai mult decât o responsabilitate.

Image and video hosting by TinyPic
R: De ce ai folosit iniţial numele de Lee Han apoi l-ai înlocuit cu numele real de Kim Nam Gil?

Kim Nam Gil: Ca mulţi alţi actori care au vrut sa folosească un al nume decât cel real în debutul lor în cariera de actor am vrut şi eu să îmi fac debutul sub numele de Lee Han. Cu toate acestea, după toţi aceşti ani, am vrut să acţionez cu starea de spirit pe care am vrut-o, aşa că am inceput să folosesc numele meu real.
Image and video hosting by TinyPic

Lee Han aka Kim Nam Gil

R: Ce te-a făcut să-ţi doreşti să devii actor?

Kim Nam Gil: Mi-am dorit să fiu actor încă din liceu. Într-o zi mi s-a propus să joc într-o piesă de teatru, iar după terminarea piesei de teatru am fost foarte impresionat. Nu ştiam că teatrul poate crea o relaţie între public şi cei de pe scenă.Am simţit energia si entuziasmul degajat de public şi mi-a plăcut, aşa încât am vrut să continui să simt acest lucru.

Image and video hosting by TinyPic
R: Ce actor admiri?

Kim Nam Gil: Îmi plac actorii Johnny Depp şi Christian Bale. Iar din Asia, îmi place Tony Leung, ochii lui sunt fermecători.
Image and video hosting by TinyPic

Kim Nam Gil / Johnny Depp

R: Ce film sau serial TV îţi place?

Kim Nam Gil: Îmi place mai mult să trăiesc sentimentele profunde ale unei drame, decât să urmăresc un film de acţiune. Am fost foarte impresionat de filmul “Failan” (2001).
Image and video hosting by TinyPic

Posterul filmului “Failan” (2001).

R: Iţi plac dramele şi filme japoneze? Care sunt artiştii japonezi preferaţi ?

Kim Nam Gil: Absolut. Merg de multe ori în Japonia. Îmi place drama “A million stars falling from the sky”. A fost o performanţă foarte impresionantă a artistului Eri Fukatsu. Mi-a plăcut, de asemenea, filmul “Land of the Dead on the road”, cu Yuko Takeuchi.

Image and video hosting by TinyPic
R: Cum descrii femeia ideala?

Kim Nam Gil: Tipul meu ideal de femeie este aproape acelaşi ca al oricarui bărbat: O femeie cu părul lung şi drept, cu ochi frumoşi, care poartă un costum alb, o fată draguţă.

Image and video hosting by TinyPic
R: Cum te eliberezi de stres?

Kim Nam Gil: Mă întâlnesc cu familia. Eu am programul încărcat şi am puţin timp pentru familia mea. Dar, când am timp liber, încerc să-l petrec cu familia. Dacă sunt foarte stresat, îmi fac timp să cânt, şi, uneori, merg la karaoke. Fac de asemenea, exerciţii.
Image and video hosting by TinyPic
R: Când te simţi fericit?

Kim Nam Gil: Când lucrez. De asemenea, mă simt bine când fac activităţi in serviciul comunitatii. Când mă răsfăţ în timpul interpretării, simt cu adevarat că trăiesc. Mă simt bine atunci când particip la serviciile sociale comunitare şi încerc să fac mulţi oameni fericiţi.

Image and video hosting by TinyPic
R: Personajul tău în viaţa reală este ca…?

Kim Nam Gil: Cred că sunt un om foarte obişnuit, în general. Mănânc mâncare bună, dorm, şi uneori (râde) …… da, un caracter reconfortant. Apariţia mea în show-uri TV este una din multele părţi din mine.
Image and video hosting by TinyPic
R: A fi un actor este scopul tău in viaţă?

Kim Nam Gil: Nu contează cât este de greu, vreau să dau tot ce pot atunci când interpretez. Acesta este scopul meu şi nu voi regreta! Mai am de învăţat încă o mulţime de lucruri de la artiştii seniori. În viitor, vreau să fiu altcineva. De asemenea, vreau să învăţ multe lucruri noi de la mai mulţi actori.

Image and video hosting by TinyPic
R: La 30 (29) de ani, ce părere ai despre calea vieţii tale?
Kim Nam Gil: În acest an, eu vreau să actionez in toate ca Kim Nam Gil (râde). Mi s-a spus că atunci când voi fi mai în vârstă, voi fi responsabil pentru propria imagine, şi vreau să fie aşa. Ca om am nevoie să muncesc cu atentie, şi să am o inimă bună. La vârsta de 30 (29) de ani vreau să devin un actor de top.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
VA URMA…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,027 comentarii

There are currently 1,027 comentarii on KIM NAM GIL: interviu “TOP Magazine” (1). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. DAAAAAA!!\M/

 2. acuma ne putem muta linistiti XD

 3. MIRU!
  FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. miru, da tu locsor XD
  celine, esti ocupata? :X

 5. MULTUMESSCCC :x
  AM EU O RECENZIE..NE PUTEM MUTA? XD

 6. Mi eimi merge blogu greu de aia nu mai prea dau com pus ca vb si cu extraterestru si trebuie sai ii trimit tot la Myha

 7. putin

 8. este putin dragut la inceput enervant,prostut,vroia sa ii i a locul lui deok man ,dar apoi s au aliat si a inceput sa fie mai responsabil ,nu morocanos ca la inceput,mama lui murise de foarte tanara,l a nascut la o varsta extrem de frageda,tatal lui murise de pana sa se nasca
  usor ca buna ziua

 9. cine l a facut pe 1000??????,buna miru

 10. raspundeti la intrebarea mea apoi ne mutam va rog mult de tot!!!

 11. haideti mai!!!!!!

 12. Ammmmmmmmmm revenitttttttttttt!

 13. intoarceti va!!

 14. Eus unt Miru probabil ca cauta sa ne mutam

 15. da uneori……….

 16. vai cate comuri X_X .
  Crib ,crib , tot cu frumuselu asta ai ramas ?
  Nu ti la furat nimeni , nu ?

  • sigur că da miru a mea dragă:)
   te pupăcesc de nu te vezi:X:X:X

 17. Minunata recenzie, cum cred ca am mai specificat . ;x

 18. mirule tu ce mai faci?

 19. Viviana, va multumim pentru ca ne oferiti atatea informatii despre Kim Nam-gil. De cand l-am vazut in QSD,a devenit actorul meu preferat. Imi pare rau ca,din lipsa timpului,a Internetului de buna calitate,nu am putut urmari prea multe filme coreene online…

  • Bianca, şi pentru mine KNG este actorul preferat. Tot ce fac legat de acest actor o fac cu multă plăcere.
   Şi eu îţi mulţumesc pentru că ai citit interviul:)

 20. Multumesc pentru aceasta recenzie. :)

Leave a Comment