koreafilm

Jumong – Episodul 47

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

454

Published on ianuarie 25, 2011 with 213 comentarii

Sosind impreuna cu Cavaleria Armatei de Fier la Muntele Bon Gye pentru a-l ataca pe Ju Mong, Dae So il trimite in recunoastere pe Na Ro pentru a se asigura ca nu va avea loc o ambuscada. Primeste confirmarea lui Na Ro ca nu sunt semne de pericol si avanseaza grupat.

In acest timp, Ju Mong, care pandea sosirea inamicului, da semnalul de atac. O Yi, Ma Ri, Hyeop Bo si soldatii Da Mul ascunsi in padure ataca prin surprindere trupele lui Dae So. Fortele aliate sufera  pierderi insemnate; ca urmare sunt nevoite sa se retraga in tabara lor. Infrangerea este desavarsita printr-un atac neasteptat, la sfarsitul caruia Dae So reuseste cu greu sa ramana in viata si sa fuga.


Numarul refugiatilor fiind in crestere, Ju Mong cauta o cale de a procura alimente, haine si bani. La propunerea lui Yeo Mi Eul, Ju Mong decide sa jefuiasca triburile supuse imperiului.

Chae Ryeong o cheama pe So Seo No si ii cere sa conduca trupele comerciale intr-o calatorie la Ok Jeoh, iar aceasta din urma este nevoita sa accepte.

Ju Mong afla ca Ye So Ya este insarcinata si tinuta prizoniera in camera ei, dar este constient ca nu poate risca salvarea ei, punand in pericol misiunea Armatei Da Mul.


Regele Geum Wa planifica ca Ye So Ya sa paraseasca palatul impreuna cu garda sa de incredere dar tentativa esueaza, iar Dae So ameninta ca-l va pedepsi negresit intr-o zi pe Ju Mong.

Dae So si guvernatorul Han pun la cale un plan de a-l captura pe Ju Mong: sa trimita refugiati deghizati la Hyeonto, in speranta ca Ju Mong va repeta greseala lui Haemosu din trecut cand a fost prins in capcana, incercand sa elibereze refugiatii.

Afland ca Dae So trimite refugiati ca sclavi la Han, Ju Mong isi mobilizeaza oamenii si merg sa-i intampine.

Yeo Mi Eul are o revelatie si, intuind pericolul, il trimite pe Mo Pal Mo sa-i opreasca la timp.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

213 comentarii

There are currently 213 comentarii on Jumong – Episodul 47. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Eu chiar de la inceput am descoperit acesti copii minunati si isteti,majoritatea au niste note astronomice ,ma mir cand mai au timp de invatat!

 2. Dupa ce am esit la pensie 4 ani nu am pus mana pe calculator nu mai suportam dupa ani de zile de stat peste 12 ore in fata lui si de batut capul cum sa faci una alta dar a venit Yi San si nu am suportat sa nu aflu mai multe despre Korea si unde puteam sa aflu ati ghicit la calculator si de atunci iar stau cate 10 ore la calculator.

 3. va multumesc frumos,

 4. 201: nu prea avem:(

 5. ma retrag, a venit sotul si trebuie sa-i pun sa manance, va las noapte buna

 6. Sunt la varsta la care se asimileaza mai usor. Fata mea a facut 2 facultati la zi concomitent, a avut examenele luate numai cu zece si noua dar esea si cu prietenele la distractie si in cluburi. Asta este tineretea totul este sa sti ce vrei si sa nu te abati de la drum. Ca Jumong, Asta-mi place la el.

 7. Noapte buna d-na elena!

 8. Noapte buna fetelor :)

 9. noapte buna ana^^

 10. Elena, daca tot ai accesat acest site mai demult, ar fi fost frumos sa intri si la discutie cu noi, ne-ar fi facut placere!
  Aici nu trebuie sa-ti faci griji pentru varsta, origine sau orice altceva.E un blog deschis tututor persoanelor ce vor sa impartaseasca cu ceilalti bucuria si pasiunea ce provin din aceste seriale, cultura coreeana, in general.
  Este interesant de aflat modul de perceptie al fiecarei persoane in parte, chiar daca suntem diferiti ca varsta, poate avem pasiuni diferite, insa exista aceasta legatura coreeana! :)

 11. buna dimineata oare astazi nu avem rezumatul serialului va salut pe toti va citsc comentariile de mult .si eu sunt fan seriale coreene in afara de secretele de la palat mi-au placut toate serialele difuzate de tvr1

 12. Buna!Bafta celor care trec prin emotiile examenelor!!Chiar ma intrebam cand va veni reactia chinezilor la succesul serialelor coreene.Este bine sa fie concurenta ca vom castiga si noi, vom vedea filme de calitate.A vazut cineva “Hero”.Este deosebit de rafinat si are multe enigme.Sa vedem ce ne ofera si ei.Sunt sigura ca nici japonezii nu se vor lasa ignorati!

Leave a Comment