Ramona J. [KF]

Dogani – noul proiect al lui Gong Yoo

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Istorie si cultura, Recenzii Koreafilm, Stiri / noutati

Tagged: , ,

Published on ianuarie 17, 2011 with 14 comentarii

de Ramona J.

Image and video hosting by TinyPic

Actorul Gong Yoo şi actriţa Yu-Mi Jeong vor fi protagoniştii noului film regizat de Hwang Dong-Hyeok. Filmul se va numi Dogani şi se bazează pe best-seller-ul cu acelaşi nume, apărut în 2009, best-seller scris de către de scriitorul coreean Ji-Young Gong. Acest film ne relata despre un caz de abuz sexual produs în una din şcolile pentru persoanele cu deficienţe de auz din Gwangju.

Gong Yoo va interpreta un profesor care predă la şcoala mai sus amintită, care descoperă cazul şi Jung, un activist pentru drepturile omului, care se alătură eforturilor lui Gong pentru a face public acest caz. Însă cei doi se vor lovi de împotrivirea unor angajaţi ai acelei şcolii şi a unor ofiţeri care încearcă să ascundă incidentul şi să muşamalizeze totul. Filmările, vor demara de luna viitoare şi este preconizat ca premiera lui să fie în a doua jumătate a acestui an.

Gong Yoo, al cărui nume real este Gong Ji-Cheol, a debutat în serialul de televiziune produs de KBS Scoala 4 din 2001. A apărut şi în alte drame: One Fine Day (MBC,2006 ) şi Biscuit Teacher And Star Candy (SBS,2005).De asemena îl putem vedea şi în filmele My Tutor Friend (2003), S Diary (2004), Spy Girl (2004) şi She’s pe Duty (2005).

După ce a apărut în Coffee Prince (2007), datorită succesului înregistrat de această dramă, a devenit foarte cunoscut publicului, în film interpretând rolul unui tânăr care se îndrăgosteşte de o fată deghizează în băiat. După ce a efectuat cei doi ani de serviciu militar obligatoriu, a apărut în Finding Mr. Destiny (2010), având-o ca parteneră pe actriţa Im-Soo Jeong.
Image and video hosting by TinyPic
Gong Yoo


Yu-Mi Jeong, şi-a făcut debutul în 2004, prin intermediul filmului How To Operate a Polaroid Camera (Cum să foloseşti un aparat foto Polaroid).Urmând mai târziu să apară în The Room Nearby (2008), Like You Know It All (2009), Cafe Noir (2009), My Dear Desperado (2010), Oki’s Movie (2010), film prezentat în cadrul ediţiei 67 a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia de anul trecut.

Image and video hosting by TinyPic
Yu-Mi Jeong

Surse:10Asia, HanCinema

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Dogani – noul proiect al lui Gong Yoo. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ramo,multumim pentru stire :)

 2. l-am vazut in Coffee prince si mi-a placut tare mult.
  multumim pt recomandare

 3. cafe noir a fost prezentat la TIFF, anul trecut! din pacate nu am reusit sa-l vad!

 4. Gong Yoo este unul dintre actorii mei coreeni favoriti!M-a fascinat in rolul din Coffee Prince,asa ca o sa am grija sa vad noul film recomandat.

 5. Oana, faci o confuzie. Coffee Prince este un serial :)

 6. Carina,Oana se referea la filmul Cafe Noir,cred,nu la Coffee Prince :)

 7. In care a jucat actrita,nu actorul din recenzie.Nu,Oana?

 8. Dulce tare in coffee prince!

 9. da, la filmul cafe noir! :)

 10. super ramo

 11. SUPER!
  MAI LAES CA ESTE FACUT DUPA BEST-SELLERUL LUI JI-YOUNG GONG!
  FELICITARI!:)!

 12. In Coffe Prince l-am vazut si eu prima data….

 13. este unul dintre actorii mei preferati!l-am vazut in “one fine day” ,biscuit teacher” si “coffee prince”mi-a placut la nebunie!in filmul”my tutor friend”a avut rol secundar iar filmul mi-a placut atat de mult incat l-am vazut de doua ori!!e o comedie super!!!noua generatie de actori romani ar avea ce sa invete de la tinerii actori coreeni!!!

 14. Se pare ca proiectul a fost un succes, intrand in top 50 cele mai mari succese cinematografice sud coreene.

Leave a Comment