UNICUL Kim Nam Gil – You’re talented

Written by criblalily. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on decembrie 19, 2010 with 69 comentarii

De când a apărut în vieţile noastre talentatul actor Kim Nam Gil nu a încetat nici o clipă să ne uimească şi să ne surprindă cu tot felul de îndeletniciri care mai de care mai frumoase şi mai surprinzătoare. În această recenzie am să vă prezint câteva din aceste talente cu care a fost înzestrat Kim Nam Gil.
1.Am să încep cu talentul care l-a consacrat, atât la el în ţară cât şi în întreaga Asie şi mai apoi şi în România: talentul actoricesc.
Meșteșugar de oglinzi, adolescent exuberant, pierdut în campul galben de rapiță, tandru amant, mai delicat decat cele mai fine mătăsuri, bucătar de sorturi alese, cu urmele unui stigmat al bolii pe chip, luptător neintrecut cu sabia de hwarang în mană, percutant și abil în zbor, scafandru pe fundul mării, parașutist deasupra norilor, cu motocicleta în viraje spectaculoase, aşa poate fi descris talentul actoricesc al formidabilului Kim Nam Gil.
2.Cum ştim, de asemenea, cu toţii, Kim NAm Gil are o voce minunată, caldă şi plăcută auzului, cu care ne-a încântat atunci când a interpretat melodia “Can’t love you?”


3.Kim Nam Gil ştie să cânte la chitară, la tobe şi la flaut. Îmi pare nespus de rău că nu am mai găsit şi filmuleţul cu interpretarea lui la flaut :(
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
4.Kim Nam Gil ştie să danseze

5. Kim Nam Gil este înalt și zvelt, topmodel in fashion show-uriDespre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

69 comentarii

There are currently 69 comentarii on UNICUL Kim Nam Gil – You’re talented. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Vai de mine!!!cum de nu am observat aceasta recenzie mai inainte??:O:O:O
  Minunata recenzie!!!
  VOT!!!!!!!

 2. ce-mi place cum sare la urmă în filmuleţul de la Elle Magazine:):X:X:X

 3. Criblalily, noi toti il admiram pe KNG!
  Ce nu admiram este ca in scrierea textelor recenziilor nu se mentioneaza sursele de inspiratie

 4. LA MULŢI ANI KIM NAM GIL!!!

 5. frumos ce sa mai!dar fara MUSTATAAAAA!JOS MUSTATA KIMMMMMM!!!!!!

 6. alina merge şi cu musteaţă :)
  musteaţa este deja de domeniul trecutului. Acum nu o mai are ….hihihi!

 7. Buna tuturor,

  Si eu sunt o mare fana a lui Kim Nam Gil, motiv pentru care i-am dedicat un articol sub forma de eseu pe site-ul meu, care in mod evident a fost o sursa de inspiratie pentru Criblalily. Daca doriti sa cititi articolul original, in intregime, publicat in data de 23.11.2010, cu titlul FENOMEN-ul sau FENOMEN-alul KIM NAM GIL, va invit sa intrati pe blogul meu: http://bijuteriidincristale.blogspot.com/2010/11/fenomenul-sau-fenomenalul-kim-nam-gil.html

 8. Alexis te iubesc şi te mai aştept pe aici :)
  poate chiar să mai schimbăm nişte păreri vis-a-vis de acest Formidabil actor :)

 9. Cribalily, am citit si eu recenzia ta si articolul lui Alexis de pe blogul ei si trebuie sa spun ca nu ai procedat corect copiind textul lui Alexis fara sa o citezi. Am vazut ca ti-ai cerut scuze pe site-ul ei, dar toate explicatiile pe care le-ai dat tot nu justifica gestul tau de plagiat. Pana acum te-am urmarit din umbra, citindu-ti multe dintre recenziile pentru care ai fost apreciata si laudata de fete, dar stau si ma intreb daca nu ai copiat si acele texte de undeva… Anyway, pe viitor mizeaza pe calitate si autenticitate, nu pe cantitate!

 10. Bianca să ştii că este singurul articol care m-a inspirat în ceea ce priveşte recenziile pe care le-am postat. Şi aşa cum spuneam şi pe site-ul lui Alexis am fost sub impulsul entuziasmului. Acum ştiu că nu am procedat corect şi de aceea am simţit că trebuie să-mi cer scuze de la Alexis. Îmi pare rău dar nu am ştiut cum să procedez altfel. Îmi cer de asemenea scuze şi de la voi şi vă asigur că pentru celelalte recenzii nu am procedat la fel.

 11. nici nu mai stiu cum sa spun ca mi-e dor de el!
  Acum vizionez ultimele 3 episoade din Queen Seondeok [versiunea maghiara, ca prind postul la TV :)) ] si ma ia o nostalgie fantastica…..

 12. si imi cer si eu scuze pentru lunga absenta….
  Scoala e principala vinovata pentru asta ! :))

 13. Andreea!

 14. Andreea şi mie mi-e dor de el de nu mai pot:(
  aş vrea să treacă mai repede aceşti doi ani cât va sta în armată ..

 15. Sper si eu ca vor trece repede…
  deja s-au dus 7 luni :(
  Si, Doamne…o sa fie ultimul episod azi de la 18:30 [17:30 ora in Ungaria]
  Am jurat ca n-am sa ma uit pentru ca iar ma apuca plansul, dar nu ma pot abtine! Plus ca am vazut si recenzia cu : Bidam- sentinta lumii de azi si mi s-a parut atat de emotionanta!

 16. Andreea fii bărbată!!:)))
  KNG – AMR = 520 zile ; adică 17 luni….atât de mult!!:((

Leave a Comment