koreafilm

Jumong – Episodul 17

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: , ,

soseono

Published on decembrie 15, 2010 with 58 comentarii

Ju Mong si So Seo No se lupta cu atacatorii, iar So Seo No nu stie cum sa reactioneze cand isi da seama ca unul dintre cei cazuti era un oficial militar pe care il intalnise pe vremea cand avea schimburi comerciale cu cei din Haeng In. Hyeop Bo si Ma Ri vor sa continue calatoria, insa Ju Mong asteapta ca decizia sa fie luata de So Seo No.

Geum Wa este pus in fata unui nou ordin Han, acela de a trimite 10,000 de soldati Puyeo pentru armata Han. Dae So vrea sa foloseasca aceasta ocazie pentru a conditiona trimiterea de trupe Puyeo, in timp ce Geum Wa nu mai poate acccepta conditiile injositoare si hotaraste sa se pregateasca de razboi cu Han.
Gandindu-se la cele prin care tocmai trecuse, So Seo No isi da seama ca Jumong este cel de care se atasase si pentru care ar fi facut orice ca sa stie ca este in siguranta….

So Seo No ia decizia de a-si anula calatoria, insa astepta si sfatul lui Ju Mong. Acesta se furiseaza in munti urmarindu-i pe atacatori, insa este prins iar So Seo No pusa in situatia de a se invoi cu banditii asupra conditiilor predarii lui Jumong.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

58 comentarii

There are currently 58 comentarii on Jumong – Episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Hai Pagină Nouă!

  2. YUPPY!

  3. Mai revin sigur aici.:-D

  4. Fiecare episod merită comentat în întregime.

  5. Este păcat de frumuseţea filmului.

  6. CE MULT IUBESC JUMONG!

  7. Jumong,AJA AJA!

  8. Să aud tobele răsunând a victorie. Jumong,fondator al Goguryeo!

Leave a Comment