Jang Dong-gun (I)

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: ,

jdg intro final

Published on decembrie 03, 2010 with 74 comentarii

Este un super-star in Coreea de Sud! Recent si-a facut loc intr-o productie hollywodiana in care joaca rolul “eroului

salvator”. Rolul i-a adus si cateva controverse, in special legate de scena sarutului dintre el si eroina, principalele argumente fiind de natura ‘rasiala’. Scena insa a ramas, si o putem vedea in recentul western~fantesy “A Warrior’s Way”

Trailer:

Referitor la planurile sale de viitor, iata un recent interviu al actorului, oferit lui Brooke Anderson, CNN:

Faceti cunostinta cu dl. JANG DONG-GUN!


Filmografie:

Seriale

2000: All About Eve
1999: Ghost
1999:Springtime
1998: Love
1998: Ready Go
1997: Myth of a Hero
1997: Model
1997: Medical Brothers
1996: Icing
1994: The Last Match


1993: Il Ji Mae
1993: Our Heaven

Filme

2010: The Warrior’s Way
2009: Good Morning, Mr. President

http://www.president2009.co.kr/

2005: Typhoon
2005: The Promise
2004: Taegukgi: The Brotherhood of War– despre care am scris aici
2002: The Coast Guard –cititi Patologii si ideologii la Kim Ki-duk
2002: 2009 Lost Memories
2001: Friend –> cititi I did it my way

2000: Anarchists

1999: Nowhere to Hide

1999: Love Wind Love Song
1998: First Kiss

1997: Holiday in Seoul

Ce se mai poate spune despre unul din cei mai aratosi actori coreeni, la cei 38 de ani ai sai?
Cine s-ar fi gandit ca tanarul Dong kun, care renunta la scoala, va ajunge atat de departe?

Jang Dong-gun pe coperta revistei Time, in 2005:

Conform unui sondaj realizat online de CNN anul acesta, Jang Dong-kun este cel mai “hot”

actor coreean, depasindu-i pe celebrii Won Bin, Bae Joon Young,Joo Jin Mo, Jo In Sung, Rain sau Daniel Henney… (Lista completa, aici):

Panelul CNN isi motiveaza alegerea: “Am ales barbati care sunt impecabili si care au demonstrat ca si-au imbunatatit de-a lungul timpului abilitatile actoricesti remarcabile, dar si pe cele de model sau canteret” Lista prezinta cei mai “hot” 20 de barbati care pot oricand provoca adevarate isterii printre fane…

“Inca de la debutul cu Our Heaven, Jang Dong Gun a lasat o impresie puternica, in drama Last Winner (1994), si a meritat sa il urmarim mai ales in rolul ulterior din Friend (2000).”

Urmariti-l pe Jang Dong-gun, intr-un interviu din 2007 oferit CNN, la debutul sau:

1

2.

-Va urma-

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

74 comentarii

There are currently 74 comentarii on Jang Dong-gun (I). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Daniela mai da’mi putin pagina ta de al sunphoto:)

  2. la*….

  3. MERCI:*

  4. carina sper sa trimiti in continuare recenzii…eu una chiar ma uit pe mai multe pagini sa fiu sigura k nu am ratat nimic pt k se mai amesteca recenzii noi si vechi…cine e chiar pasionat de toata aceasta lume sigur isi doreste sa fie la curent…bafta tuturor si felicitari pt munca depusa…sper si actorul noastru sa aiba succes si sa obtina roluri in filme ce depasesc nisa filmelor americane cu ninja..lupte…pt a dovedi ce actor fascinant este

  5. Eu am vazut Iljimae si chiar mi-a placut,un CV cu adevarat impresionant! Carina nu renunta ca eu citesc aproape totul!

  6. Livia,Iljimae din 1993?Ala l-ai vazut?Eu cred ca l-ai vazut pe cel mai recent,in care acest actor nu joaca.

  7. Frumoasa prezentarea actorului,dar nu am inteles care e controversa sarutului dintre el si Kate Bosworth.Filmul e cam SF,si nu ma prea atrage.

  8. Si daca e film facut la Hollywood, inseamna ca o sa-l putem vedea si noi pe marile ecrane? Chiar mi-ar placea sa-l vad ^^.

  9. Ehh iata cum ajung unii la Hollywood desi nu stiu sa vorbeasca foarte bine limba engleza…In privinta talentului nu pot spune nimic caci nu l-am vazut in niciun film sau serial, iar in privinta aspectului as putea soune ca e o figura interesanta, dar care pe mine personal nu ma atrage deloc…Cat despre acel top fara comentarii…

  10. Clau,dovada vie ca nu trebuie sa stii engleza la perfectiune pt a putea deveni vedeta la Hollywood.Nici eu nu l-am vazut in vreun film,si nici nu mi se pare ca arata asa bine.
    Iar topul acela nu mi se pare prea corect pt ca nu-l vad pe Jang Hyuk,care e de departe foarte HOT.

  11. ce sa spun ,o prezenta placuta ,dar sa-l vedem in “actiune”,ca la ei in Korea majoritatea actorilor sunt niste frumusei…si cu musculatura …
    Nu pun la indoiala comentariul vostru,doar ca as vrea sa-l vad cu ochii mei…iar varsta mi se pare un lucru bun cand e folosita la progresul personalitatii tale.

Lasă un răspuns către ana