Ha Ji-won revine la Damo pentru “Secret Garden”

Written by oana_bc. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on decembrie 21, 2010 with 11 comentarii

Ha Ji-won se reintoarce in era Josen pentru a filma scene din serialul “Secret Garden”. Ea este surprinsa in poza de mai sus tinand un scenariu intitulat “Te doare? Si pe mine.”, care trebuie sa fie productia in care personajul ei, cascadoarea Ra-im, joaca.:))

Acest show i-a incantat pe fani nu numai pentru chimia amuzanta dintre Ha Ji-won si Hyun Bin, cat si pentru referirile la cultura pop care au aparut pe parcursul dramei, cum ar fi aceasta: Ha Ji-won a jucat rolul unei “politiste” in mult-indragita serie “Damo” din 2003, care a fost una din cele mai memorabile roluri ale sale.

De fapt, o sursa din productie a explicat ca personajul sau din filmul-din-serial ESTE chiar Chae-ok din Damo, nu doar un personaj care se intampla sa ii semene.

Au trecut ceva ani de cand ea i-a cucerit pe fani ca fiind Chae-ok din Damo, dar costumul este destul de actual, nu-i asa?

Ha Ji-won a mentionat: “Reintalnirea cu Chae-ok dupa atata de multa vreme este atat un lucru palpitant cat si unul vesel. Pentru ca “Damo” a fost o drama foarte importanta care m-a adus in acest stadiu, Chae-ok imi este draga in mod special. Avand ocazia de a o interpreta din nou pe Chae-ok prin Secret Garden, mi-am adus aminte de acea vreme.”

Download the original attachment
Secret Garden s-a bucurat de audienta de 20%, iar aceasta scena este difuzata in cel de-al 10-lea episod.

Aici aveti un preview pentru episodul cu numarul 10: :)

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Ha Ji-won revine la Damo pentru “Secret Garden”. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Frumoasa recenzie

  2. ehh damo…. ce vremuri…ce drama….dar mai ales ce coloana sonora!!!

  3. Foarte interesant,e dragut sa o vad iar ca Chae-ok,mai ales ca eu o urmaresc acum ca Hwang Jin Yi.

  4. FRUMOASA!
    VOT!
    SI EU O URMARESC IN HWANG JIN YI!:)!

  5. KHJ,l-ai inceput? Ma bucur :)

  6. Vot oana!

  7. ce frumos!! vot

  8. Oana, eu urmaresc serialul asta si e o minune de serial. Nu am mai ras la un serial ca la acesta de mult. Cum spuneai si tu in recenzie, observasem si eu, dar am citit si eu pe diferite siteuri despre minunata coincidenta.

  9. M-as uita si eu la serial si parca nu prea. De ceva vreme imi e cam teama ca imi pierd vremea cu serialele moderne. Desi ar merge o comedie, mai ales ca tocmai am terminat Ja Myung Go , serialul cu cel mai trist final din cate am vazut eu vreodata…

  10. mi-a placut Damo frumos serial
    vot.

  11. m-a facut curioasa:-?

Leave a Comment