*DONG YI-O DRAMA DE EXCEPTIE!*

Written by kohyunjunga. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on decembrie 18, 2010 with 11 comentarii

Recent am terminat de vizionat DONG YI.O consider o drama de exceptie,plina de profunzine,neprevazut,actorii intrand foarte bine in pielea personajelor!SUPERB!!
DONG YI:Eroina dramei,initial fiica unui sclav,manipulator de cadavre,care era totodata seful FRATIEI SPADEI,reuseste sa-si depaseasca conditia sociala si devine concubina regala.Acest titlu nu-i aduce trufie,nu uita de unde a pornit si continua sa ajute oameni.Destinul ei e legat de-o profetie.A avut doi printi insa primul moare.
REGELE SUKJONG:La inceput influentat de palat cu tot ce inseamna el:intrigi,traditii…,ajutat si de DONGYI,insa devine mai stapan pe el netinand seama de orice barfa a ministrilor,luand singur decizii.Le are alaturi pe:REGINA INHYEON,HEEBIN(REGINA MAMA MYEONGSEONG fiind impotriva ei),SUKBIN(DONGYI,cu rol important in viata lui)si REGINA INWON,ce ia tronul dupa moartea lui INHYEON.
JANG HEEBIN(nume adevarat:JANG OK JUNG):La inceput era personaj pozitiv,dar devine negativ,din cauza familiei care dupa cum afirma si fratele sau JANG HEE JAE:”familia a facut treaba murdara in locul ei”.Devine regina,dar titlul ii este luat din cauza faradelegilor;pentru a redeveni ce-a fost e in stare de orice:incearca s-o ucida pe SUKBIN si fiul acesteia YEON ING.Crede ca fiul ei,fiind print mostenitor e o cale in redeveni conducatoarea curtii femeilor.
Are si ea destinul legat de-o profetie unde este umbra cuiva cu pozitie sociala mai joasa decat a ei-ce reprezenta lumina(DONG YI,ce i-a fost prietena la inceput).
CHA CHUN SOO:membru al FRATIEI SPADEI si prieten cu SUKBIN(ce credea c-a fost ucis o data cu cei din organizatie).Doreste s-o aiba alaturi pe DONGYI pentru a o proteja,dar ea are alt destin.Primeste functie la palat si impreuna cu comandantul SUH,SHIM WOON TEK si altii o sustin pe SUKBIN.
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on *DONG YI-O DRAMA DE EXCEPTIE!*. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. ehehe… cate cerneala a curs despre drama asta :)
  ma bucur ca ai decsoperit-o si tu :)

 2. daca dai cautare pe blog dupa nume, vei afla multe informatii despre serial, personaje si actori

 3. :)AI DREPTATE CARINA!
  ASTEA SUNT DOAR NISTE CONCLUZII DUPA VIZIONAREA SERIALULUI:)!!

 4. oricum, sunt binevenite. ne mai amintim si noi de ea :)

 5. speram sa obtina cat mai multe premii aceasta kdrama :)

 6. Vorba Carinei,au fost o gramada de recenzii pe tema Dong Yi.

 7. Ai scris ft frumos :)

 8. inca nu am vazut dong yi! dar din cate au fost scrise pe site e un must see! :)
  vot!

 9. Multumesc Carina ca mi-ai propus acest serial, aproape ca am cazut intr-o stare emo dupa ce am vizionat 3 seriale la rand: Hur Jun,Jumong si Kingdom of the Winds, am vrut sa ma las de aceasta “meserie”, cel de pasionat de filme coreene, insa mi-ai sugerat sa ma uit la Dong Yi,sau cenusareasa coreeana, sincer imi place foarte mult acest serial. Am ajuns la episodul 58 si mai gasesc nicaieri tradus ultimele 2 episoade, am incercat toate site-urile, parca au sters cu totii acest serial.

 10. ABIA ASTEPT DONG YI!!!!!

 11. da….am vazut filmul si mi-a placut f mult……intr-adevar merita vazut ..ai de vazut cate putin din toate:indtriga, dragoste, drama, etc.

Leave a Comment