Yoo Seung Ho si Kim Ha Heul in Blind

Written by cristina_94. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Published on noiembrie 09, 2010 with 14 comentarii

Cei doi actori vor juca impreuna intr-un nou serial, Blind.
Blind are ca tema misterul unei crime oribile in care singurl martor este orb. Kim Ha Neul va juca rolul unei studente oarbe care doreste sa devina politist. Desi ea nu este in stare sa vada, simturile ei sunt exceptionale. Yoo Seung Ho a fost distribuit in rolul principal masculin. Cand Kim Ha Neul a fost intrebata de ce a ales BLIND aceasta a spus: Scenariul m-a facut sa imi doresc sa imi testez limitele ca actrita.
Image and video hosting by TinyPic
Blind va fi lansat anul viitor. Este un thriler.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Yoo Seung Ho si Kim Ha Heul in Blind. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Daca e thriller,atunci cred ca va fi un film bun.Ramane sa vedem.Vot

 2. Nici nu stiu de ce mai fac recenzii daca nu le observa nimeni.Am facut nu stiu cate recenzii lunile astea si de abia daca au cateva comentari. :(((

 3. lasă cris că cine vrea să le vadă le vede, nu mai fi supărată că nu eşti singura în situaţia asta :) vot

 4. Da cri da nu e corect.Altele sunt pline si ale mele trec neobservate.

 5. cris aşa e în viaţă. legea junglei nu iartă pe nimeni. nu dispera, ştiu că şi tu munceşti pentru recenziile astea, aşa cum fac şi alţii, dar ce să faci, fiecare cu fanii lui :)

 6. nu fi descurajata Cris eu sunt sigura ca majoritatea au vazut recenzia ta dar sau axat pe celalalte recenzi care sunt mai complexe. este foarte bine ca ne ti la curent cu evolutia acestui tanar actor eu mai mai zis intr-o recenzie ca el va avea succes pe viitor si cred ca il va depasi inclusiv pe kim nam gil :)

 7. o informatie binevenita,multumim,vot!

 8. Cris,eu am obseervat-o imediat ce a aparut,si am si votat.Cum am spus si mai sus,nu poate sa nu fie interesant daca va fi thriller.Mie imi plac genul asta de filme.Curiozitatea mea ramane,ce fel de rol va interpeta Yoo Seung Ho?

 9. recenziile cand vin, vin de-avalma si de multe ori daca nu esti prin preajma la pierzi si ca sa le gasesti iti trebuie cam o ora daca nu mai mult asa ca nu fii trista Cris eu incerc sa le reiau dar uneori nu reusesc zilnic si pierd
  mi-ar placea sa vad filmul dar mi-am scris asa de multe si nici nu stiu de unde sa le iau .De obicei le vedeam pe cele online dar le-am terminat pe toate
  oricum multumesc mult si nu mai fii suparata
  vot

 10. oltea eu am observat altceva în legătură cu recenziile care sunt observate şi care nu sunt observate. De obicei sunt persoane care nu vor intenţionat să le vadă, nu că nu le-ar fi observat (nu vreau să supăr pe nimeni, era doar o constatare)

 11. Pare foarte interesant serialul. vot

 12. YSH!:)) vreau sa joace un personaj negativ, neaparat trebuie sa-l vedem intr-o ipostaza mai rea!:D
  vot!

 13. Dupa parerea mea nu i se potrivesc personajele negative. :)) Ar fii ciudat sa il vad intr-un rol negativ.

 14. FRUMUSETEAAAAAAAAAAA….TE IUBESC!!!:x:x:x:x:x:x:x:x
  mai…sa ma anuntati daca cineva se va gandi sa faca o recenzie despre el!!!

Leave a Comment