The Cut (해부학 교실) (2007)

Written by oana_bc. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Published on noiembrie 21, 2010 with 11 comentarii

Filmul este cunoscut si sub numele de “The Cadaver”, iar personajele principale sunt interpretate de Han Ji Min si Oh Tae Kyung!Este un horror plin de mister; actiunea se desfasoara in jurul unui cadavru de la morga, pe care 6 medicinisti trebuie sa faca practica. Cei 6 studenti sunt: Sun Hwa (Han Ji Min), Ki Bum (un potential iubit pentru Sun Hwa; Oh Tae Kyung), tocilarul Eun Ju, arogantul Jung Seok, Kyung Min, Ji Young. Sunt in competitie unul cu altul pentru statutul de cel mai bun chirurg, dar sunt foarte uniti ca echipa.
In prima ora de anatomie, ei fac cunostinta cu cadavrul unei femei frumoase cu un trandafir tatuat pe san, pe care trebuie sa faca disectie.
Acesta este inceputul unor evenimente tragice: multi oameni sunt gasiti morti in morga, aparent pentru ca au facut disectie pe propriul corp. Cei ramasi in viata, din echipa de medicinisti, realizeaza ca sunt urmatoarele victime si decid sa investigheze trecutul corpului fara viata, suspectat ca ar avea de a face cu mortile neobisnuite din morga.
Poze de la premiera filmului.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on The Cut (해부학 교실) (2007). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Chiar ieri am citit despre acest film,si mi-am zis,wow,ce film spooky.Cred ca e bun,si cu Han Ji Min intr-un rol,l-as vedea.Intr-un timp imi placeau filmele gen horros si thriller,adica imi plac si acum,doar ca nu am mai apucat sa ma uit la prea multe.Vot

 2. mie mi se pare cam dur… chiar nu mi-o imaginez pe Han Ji Min intr-un asemenea rol

 3. si vot

 4. *horror

 5. cred că este interzis minorilor, nu?
  nici eu nu mi-aş fi închipuit-o pe HJM într-un horror. Mie îmi place genul acesta de film, dar să nu fie prea exagerat de sângeros sau cum spunea o colegă “făcut de un regizor drogat” (ca să nu fiu înţeleasă greşit, colega mea se referea la regizorii americani)….hihihi! vot

 6. Interesant,de trecut pe lista!

 7. Kyum,intr-un horror.Dar cred ca e interzis minorilor.Vot oana!

 8. nu am vazut inca un horror coreean, dar sincer nici nu vreau…..vreau sa imi ramina imaginea gingasa si blinda ai Han Ji Min, nu mi-o pot imagina intr-un asemenea rol, dur as spune……oricum vot!Cu siguranta merita de vizionat!!!

 9. imediat avem si trailer! :) sa o vedeti pe han ji min!

 10. un film dur. vot

 11. multmim pt trailer

Leave a Comment