My Tutor Friend (movie) 2003

Written by ramonabv. Posted in Istorie si cultura, Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 27, 2010 with 12 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Su-Wan (interpretată de actriţa Kim Ha-neul, Too Beautiful To Lie) este studentă în anul II de facultate şi lucrează part-time ca meditator pentru a-şi acoperi de taxele de şcolarizare. De când taăl ei şi-a pierdut serviciul, ea împreună cu mama ei au deschis un mic fast-food cu produse de pui Să fii un meditator nu este o sarcină prea uşoară, asta o va simţi şi Su-Wan pe propria piele, când trebui să faci faţă unor liceeni plini de imaginaţie şi puşi pe şotii tot timpul (doi dintre cei meditaţi de către ea încearcă să vadă ce este sub fusta ei şi cum altfel ar reuşi decât cu ajutorul unei oglinzi, bineînţeles că Su-Wan observă ce fac cei doi năstruşnici şi pleacă foarte nervoasă spunând în sinea ei că nu va mai da meditaţii în viaţa ei.)
Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea de la târg şi oricât încearcă să-i explice mamei motivele pentru care nu mai vrea sa fie meditator, nu reuşeşte (se pare că mama ei ştie să-şi impună punctul de vedere mai ales când are în mână un satâr de tranşat pui pe care-l mânuieşte cu o dexteritate uimitoare.) Deci, Su-wan va trebui să-şi reia meditaţiile de data aceasta cel meditat este băiatul unei prietene de al mamei ei şi se prezintă la noul ei job part-time. Însă nu ştie cât de dificilă va fi slujba aceasta.
Image and video hosting by TinyPic

Ji-Hoon (interpretat de actorul Kwon Sang-Woo, Bad Love) este fiul cel mare al unui bogătaş. La şcoală este cunoscut ca un lider al scandalagiilor, bătăuş şi ca să fie tacâmul complet repetă anul II de liceu pentru a treia oară, fiind mândru de un asemenea record impresionant. Ji-Hoon, care se mândreşte cu o astfel de scoala record impresionant, devine un student foarte refuză de Su-Wan, care e de aceeaşi vârstă, dar în colegiu. Tatăl lui crezând că prin meditaţii va putea să-l readucă pe calea cea bună. ( se pare că Ji-Hoon îi este un pic teamă de tatăl lui, însă o teamă că ar putea să-şi piardă banii de buzunar daţi de tăticul lui).
Image and video hosting by TinyPic
Are loc şi întâlnirea dintre Su-Wan şi Ji-Hoon (întâlnire începută cu o uşă în capul lui Su-Wan dată de către Ji-Hoon). La prima vedere rămane mută de uimire când vede cât de grosolan este şi cum măcelareşte coreeana şi engleza, ea fiind-i în principal meditator de engleză (iar culmea culmilor, mai şi fumează în timpul lecţiei), însă tot speră că ar putea găsi o cale de înţelegere cu “elevul ei”, însă Ji-Hoon îi spune nonşalant “Hei drăguţo stai şi tu aici timp de două ore şi apoi pleci. O să mă asigur că vei fi plătită “. Asta e modul în care încep lecţiile lor. Ca răsplată pentru prima lor lecţie de meditaţii tatăl lui Ji-Hoon ( interpretat de actorul Baek Il-seob, A Man Called God) o invită pe Su-Wan să ia masa cu ei. Îi va atrage privirea o specialitate pe care o va degusta sub ochii miraţi ai celorlaţi, însă întrebând ce fel de mâncare este i se răspunde “fudulii de viţel”(bleah).
Ji-Hoon , şugubăţ cum este îi propune lui Su-Wan va ajunge un târg dacă va reuşi la testul de engleză să obţină un procent de 50% va trebui să facă ceva pentru el, bineînţeles că ea va accepta spunându-i că drept raăsplată dacă va reuşi, ea va dansa pe scena în faţa tuturor celor din liceu. Aţi ghicit că Ji-Hoon va obţine un procent de 50,1% iar Su-Wan va trebui să se conformeze şi să-şi ţină cuvântul dat. Dar nu vă spun mai multe despre film pentru că vreau să vă faceţi şi voi o părere despre el.

http://www.youtube.com/watch?v=h2mzU1i6xs4&feature=player_embedded

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on My Tutor Friend (movie) 2003. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ramona,pare o comedie buna din ce ne-ai povestit tu :)
  Multumim pt recomandare si un vot

 2. Filme din ce mai bune si atragatoare!

 3. vaaaai cate greseli am facut in recenzie, va cer scuze … Cred ca ar trebui sa-mi ascult “apropiatii binevoitori” si sa o las balta cu povestitul filmelor (si mai spun unul din personaje macelareste limba lui materna,se pare ca nici eu nu am fost prea departe)… :))))… Va cer scuze inca odata pt.greseli…:P

 4. pare interesant:)
  vot

 5. bv ramona pt alegere..am vazut filmul si chiar e o comedie buna…vot

 6. MULTUMIM!
  VOT!

 7. :))) imi plac genul asta de filme, cu baieti “rai”!
  vot!

 8. Am vazut filmul si e tare amuzant, vi-l recomand cu placere. Chiar daca sunt multe greseli in text, recenzia e foare reusita. Bravo! Vot!
  Kwon Sang Woo e unul din k-actorii mei preferati, l-am urmarit cam toate filmele pe care le-am gasit cu el, iar poza de tatic e tare haioasa, il prinde.

 9. Pare o comedie draguta.Multumim !

 10. pare dragut ,bine ar fi sa-l si gasim cu sub. in rom.
  vot

 11. ar fi dragut sa fie pe undeva cu sub. in romana insa eu nu l-am gasit decat cu sub in engleza.

 12. Cat de tare e filmul! Mersi de recomandare :) votat

Leave a Comment