Kim Ji Seok (김지석)- Ghidusul Chuno

Written by claudia. Posted in Istorie si cultura, Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged: ,

Published on noiembrie 04, 2010 with 21 comentarii

Cred ca nu are nevoie de nicio prezentare pentru ca majoritatea il vor recunoaste datorita neastamparatului Wangson, personaj interpretat in serialul Chuno. Sunt sigura ca cei care l-au vazut l-au indragit foarte tare, de aceea voi incerca sa va fac cunoscute cateva informatii despre el.

Pe numele sau real, Kim Bo Suk, (21 aprilie 1981) acesta a debutat mai intai ca si cantaret in 2001 facand parte din trupa de rap “Leo”. Desi era pasionat de muzica la aceea vreme, considera ca nu a avut talent suficient si a renuntat la cariera muzicala.
Datorita atentiei deosebite pe care parintii sai au acordat-o educatiei, studiile gimnaziale si liceale le-a efectuat in Anglia. De aceea vorbeste foarte fluent limba engleza.

Image and video hosting by TinyPic

Cand a vrut sa dea la Facultatea de Teatru, a trebuit sa memoreze cartea “103 Monologuri”, insa nu a reusit sa ia examenul, astfel ca intr-un final a intrat la Universitatea Hankuk, Profilul Studii Culturale Germane. Dupa absolvire, in 2006, a obtinut atestatul pentru predarea, ca profesor, a limbii engleze si germane in invatamantul primar, gimnazial si liceal. Testarile aptitudinale au aratat insa ca ar fi mult mai potrivit ca artist decat ca profesor.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Din 2004 si pana in prezent a aparut intr-o serie de filme si seriale printre care as aminti (Couple Breaking-2007, Take off -2008, Lady Daddy-2009, Hometown Legends-2009, Personal Taste-2010, Chuno-2010 si nu in ultimul rand renumitul I Hate You, But It’s Fine recunoscut si ca Likeable or not-2007). Acesta din urma, productie KBS, a atins rating-uri uriase de peste 40% si in plus i-a adus si un premiu la categoria Cel Mai Bun Actor. Va recomand sa il vedeti!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Despre distributia sa in serialul Chuno, Kim Ji Seok a declarat intr-un interviu: “Chuno este diferit fata de celelalte drame istorice a caror actiune se petrece la Curtea Regala pentru ca de aceasta data se vorbeste despre sclavie. Regizorul Kwak Jung Hwan este de-a dreptul uimitor, un om pasionat de ceea ce face, un deschizator de drumuri in cinematografia coreeana. Pe vremea cand jucam in “Sangdo Let’s Go to School” eram abia la inceputul carierei, iar Kwak Jung Hwan era asistent producator. Banuiesc ca a vazut ceva la mine din moment ce m-a ales sa joc rolul lui Wangson.”

Image and video hosting by TinyPic

De asemenea, in acelasi interviu povestea urmatoarele: “Anul trecut, in Ajunul Craciunului, ne-am adunat mai multi prieteni si fosti colegi de gimnaziu, pentru a petrece impreuna ca baietii. Am horatat sa ne imbracam cu totii la patru ace, in fracuri, gandindu-ne ca si noi putem petrece astfel. Insa stiti ce se intampla atunci cand la un loc sunt mai multi barbati. Am ajuns toti intr-o sauna, mahmuri, unde am comandat mancare chinezeasca.”

Image and video hosting by TinyPic

La finalul interviului acordat ziaristilor de la 10.asiae.co.kr a declarat: ”Vreau sa devin un actor care sa aiba libertate. Ma voi dedica pe deplin rolurilor care mi se vor oferi pe viitor, dar in afara actoriei, as dori ca Kim Bo Suk sa nu se confunde cu actorul Kim Ji Seok, sa imi traiesc viata la maxim. Cu toate acestea, pentru a juca trebuie sa fiu viu. S-ar duce totul de rapa daca as muri din cauza stresului.”

Image and video hosting by TinyPic

Dupa terminarea filmarilor la serialul “Personal Taste”, in luna mai a.c, Kim ji Seok s-a inrolat in armata urmand sa fie eliberat abia in martie 2012.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sursa: 10.asiae.co.kr, dramabeans.com

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

21 comentarii

There are currently 21 comentarii on Kim Ji Seok (김지석)- Ghidusul Chuno. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. oooooooooo frumuselul l-a chemat patria! esti coleg cu KNG frumuselule?

  2. o recenzie completa. felicitari. vot

  3. aha…. acum am priceput de ce avea accentul ala atat de bine pus la punct cand vorbea engleza in Personal Taste… vot

  4. Chiar ca ghidus, ce pace de el!! O recenzie foarte reusita, Clau! :)

  5. Spiridusul nu se dezminte nici in poze. Este un sump cu parul lung. Asa tuns pentru armata parca este un copil mic.
    Bravo s-a gandit si la “guralivul” cineva. vot!

  6. Claudia,ti-a iesit ft bine recenzia,chiar ma gandeam daca o vei mai scrie,dar iata ca ai facut-o.Vot.

  7. Astept si cea cu “generalul Choi”

  8. Ma bucur ca v-a placut…eu l-a vazut prima data in Likeable or not si m-a amuzat foarte tare :))) In Chuno la fel de simpatic, nu s-a lasat mai prejos.

    @ana, cu generalul Choi nu intentionez sa fac…nu stiu daca voi mai scrie recenzii pe blog.

  9. Frumoasa prezentare. Inca un frumusel pleaca in armata. E tare haios in Chuno.
    @ Claudia, pot sa te intreb de ce nu ne mai incanti cu recenzii?

  10. Eu l-am vazut prima data in Hometown legends,unde este un vampir in cautare de sange de fecioare….
    Claudia,eu sper din suflet sa te razgandesti,pt ca recenziile tale sunt intotdeauna superbe.

  11. @Ramona L, da, se pare ca va reveni din armata inaintea lui KNG. Nu stiu, nu exista un motiv bine intemeiat pentru care ma gandesc sa nu mai scriu. Dar ce pot sa spun e ca spre deosebire de altii sunt mai ghinionista…caci nu stiu cum se intampla ca, de fiecare data cand trimit si eu o recenzie, aceasta de cele mai multe ori intarzie sa apara pe blog ori dispare cu viteza luminii de pe prima pagina. Am mai spus ca nu ma intereseaza in mod deosebit punctajul, care uneori e discutabil, ci mai degraba aprecierea celor care citesc recenziile facute de mine.

  12. mai da toti pleaca la armata? noi cu cine mai ramanem?
    vot

  13. Multumesc Oltea!Mai toti au plecat, asa este…

  14. Multumesc Claudia pentru link. Impresionant, deci cunoaste atat de bine engleza si germana ! Are toata admiratia mea. Am observat si eu in Personal Taste engleza lui foarte buna. Serialul inca nu l-am vazut integral. Personajul lui din Chuno a fost foarte simpatic, si i s-a potrivit foarte bine, zic eu. Poate totusi vei mai scrie cate o recenzie din cand in cand. Mai ales daca vezi un film sau un serial care iti place(sau nu)–simti nevoia uneori sa iti exprimi parerile despre el, adica ai ceva de spus, de laudat, de criticat (mie asa mi se intampla), asa ca poate vom mai citi recenzii scrise de tine. :) Vot.

  15. Cat despre numarul recenziilor care apar, acesta e foarte mare, apar mereu altele noi, eu deja nu mai tin pasul. De cateva saptamai intru foarte rar, si atunci ma opresc asupra unor subiecte care ma intereseaza mai mult- istorie, seriale istorice, arhitectura…

  16. @anca, Eu cand am vazut Personal Taste sincera sa fiu nu am remarcat…Ghidusia cred ca predomina si in viata de zi cu zi, iar aceasta ii da si farmec. Deocamdata nu mai vad nimic, nu prea mai e timp…oricum revin cu aceeasi nemultumire pentru ca nu stiu cum se face ca de fiecare data cand trimit si eu ceva intarzie sa apara pe blog. Ce se intampla kfilm? :(

    E adevarat ca apar foarte multe, iar fiecare are de unde alege in functie de preferinte doar ca uneori se publica in exces.

  17. Ar trebui sa existe o regula de genul –2 recenzii pe saptamana pt fiecare membru– Asa concurenta ar fi cat de cat egala si vizitatorii blogului ar apuca sa citeasca mai mult. In orice caz ar trebui mai multa “selectivitate” in alegerea recnziilor care se publica. In sfarsit, asta e situatia.

  18. si eu am vazut abea astazi aceasta recenzie,si mi-as dori un regulament mai strict in postarea recenziilor,pentru a avea timp si pentru sedimentarea unor informatii,asa in goana pot ramane putine lucruri ,pacat

  19. despre aceasta recenzie,pot spune mi-a facut placere,baiatul este nu numai simpatic,dar si un comic care are viitor…mie si ca prof. de germana cred ca mi-ar place daca as avea 14-15 ani !(hi,hi,hi)Vot Claudia si nu dezarma…

  20. @anca, eu nu mai am ce comenta in aceasta privinta caci poate iar se va interpreta gresit si nu mai vreau sa intru in polemica cu membrii de pe blog. Ce-i drept nu se dau sanse egale, iar cei care nu au timp sa citeasca pierd mult timp cu cautatul recenziilor. Si eu am pierdut o gramada de informatii pretioase, recenzii publicate chiar de echipa kfilm desi intru zilnic, cel putin o data…

    @Anja :))) Cel mai bine ne-ar preda coreeana…printre rasete, glume etc poate am invata mai usor :)

Leave a Comment