koreafilm

Jumong – Episodul 2

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: , ,

2.1

Published on noiembrie 22, 2010 with 473 comentarii

Trupele Han, alfate pe urmele lui Hae Mo-su, descopera pe cel pe care printesa il ingrijeste isi dau seama ca este Hae Mo-su, si ucid intregul trib. Singura care scapa este Yu Hwa, pentru a-si implini destinul. Aceasta este dusa in cetatea Hyeon To.


Hae Mo-soo la randul sau reuseste sa scape, si intalneste o caravana ce provenea din tribul Gyeh-Ru. Negustorul ce conduce aceasta caravana este chiar capetenia tribului Gyeh-Ru, si ii ofera lui Hae Mosu ceva de lucru, fara sa stie cu cine are de a face. Capetenia, Yeon Ta-bal, il cheama pe Hae Mo-su in cortul sau pentru a discuta. In timpul conversatiei lor vestea lichidarii tribului Haebaek il ia prin totala surprindere pe Hae Mo-su, iar Yeon Ta-bal isi da seama in acest moment ca in fata ta s-ar putea afla chiar fugarul cautat de Han. Yeon Ta-bal se gandeste sa il predea pe Hae Mo-su chinezilor, insa un incident neprevazut are loc.

Caravana lui Yeon Ta-bal este atacata, chiar atunci cand sotia negustorului este gata sa nasca. Hae Mo-su protejeaza caravana, iar micuta So Seo-No se naste in siguranta, in timp ce tatal sau jura sa o cresca mai puternica si mai inteleapta decat orice barbat.

Yeon isi schimba decizia, in ciuda faptului ca avea drepturi de negot cu Han si era in cunostinta de cauza in ce privea recompensa pusa pe capul lui Hae Mo-su. Geum Wa o salveaza pe Yu Hwa si o duce la curtea din Puyeo, afland de la aceasta ca Hae Mo-soo este inca in viata.

Hae Mo-su se intoarce la randul sau in Puyeo si incep iarasi luptele. Printesa Habaek si Hae mo-su impartasesc aceiasi dragoste, iar Hae Mo-su o cere de sotie.

Cei doi traiesc povestea lor de dragoste, dar aceasta este intrerupta brutal de luptele neincetate. Intr-una din actiunile de guerilla, Hae Mo-su este prins in ambuscada, crezand ca protejeaza refugiatii, insa acestia erau soldati Han deghizati. Toti soldatii Damulgun sunt ucisi, iar Hae Mo-su este luat prizonier si torturat, ramanand astfel fara vedere. Ajunsa la fata locului, Yu Hwa nu poate decat sa asiste la scena, cu inima zdrobita de durere.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

473 comentarii

There are currently 473 comentarii on Jumong – Episodul 2. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Da,in furtuna era tot un ministru sau asa ceva
  A jucat si in Dong Yi,dar a fost un rol episodic

 2. Da ,acest ministru ,joaca si in Imparatul marii ,dar acolo este baiat bun,iar pentru asta i-am iertat toate pacatele din Jumong!

 3. Buna dimineata lume, ca am uitat!

 4. uite ca a aparut si recenzia de care va spuneam aseara, in care este vorba si despre SIG :)
  Ollybolly Special Edition
  http://koreafilm.ro/blog/2010/11/ollybolly-special-edition-38289/

 5. buna dimineata:)

 6. buna dimineata

 7. va anunt ca in episodul de astazi apare SIG. sa nu va speriati de ce rol joaca… cel putin la inceput… ca vedeti voi dupa :))

 8. vad ca va place jumong:D incepe sa redevina ca atmosfera de pe vremea secretelor:D
  presupun ca stiti cine sunt, daca nu, va spun eu:p sunt dya…doar ca mi-am schimbat putin ,,porecla”

 9. @carina…si eu am vazut episodul 3, ca le vad cu un episod in avans:)) dar pe mine ma amuza rolul lui jumong de acum=)) cu preoteasa aia:))

 10. eeee… diia, ai rams in urma cu traducerea unui serial :)

 11. eu astept continuarea

 12. stiu ca am cam ramas in urma, dar ce sa fac:| timpul e tare limitat…si la hur jun nu m-am uitat…dar jumong voiam din vacanta de vara sa-l vad:P deci n-am putut rezista

 13. te cred… era pacat sa-l ratezi

 14. buna tuturor

 15. alexandra mi-a fost dor de tine .ce mai faci?

 16. Doamne,cât de trist este acest episod!

 17. I-au scos ochii… Câtă cruzime!

 18. Atâta nedreptate şi laşitate!!!

 19. Lumea era atât de mârşavă,nu îmi vine să cred…

 20. Oare merită să fim indulgenţi faţă de lume?

 21. La asta mă gândesc tot timpul. Omul bun este întotdeauna luat drept prost.

 22. Ce copil eram!:))
  Haemosu…dragul de el….
  daca stau bine sa ma gandesc….destinul lui Jumong a fost pecetluit atunci cand tatal sau a salvat-o pe Soseono,cand s-a dat drept un refugiat Joseon si s-a alaturat caravanei lui Yeontabal..

  • Scuze pt exprimarea defectuoasa.

Leave a Comment