Gyeryong-san National Park

Written by claudyaa. Posted in Cultura, Istorie, Istorie si cultura, Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Published on noiembrie 21, 2010 with 10 comentarii

Gyeryongsan, se afla la reuniunea de limitele din mai multe oraşe: Gongju, Gyeryong, Nonsan, şi Daejeon.Întreaga zonă se extinde la 64.683 şi are mai multe varfuri,cum ar fi Cheonhwangbong (845.1m),Yeoncheonbong (738.7m),Sujeong-Bong (675m),Sambulbong (775.1m).

Fluxuri care curg prin pădurea deasă şi cascade spectaculoase atrag mulţi oameni.Gyeryongsan a fost bine cunoscut chiar şi în China, ca un munte reprezentativ în Baekje dinastiei în epoca celor trei regate datorita peisajelor frumoase. Acesta a fost de asemenea cunoscut sub numele de Seoak (munte vest),unul din cei cinci munţi în perioada dinastiei Tongilsila. A fost conservat ca fiind unul dintre “samak” (trei munţi)Sangak [nord]: Myoehyangsan, Jungak [in centru]: Gyeryongsan, Haak [sud]: Jirisan) în perioada dinastiei Joseon.

Gyeryongsan considerat un munte sfânt are o parte integrantă a ritualurilor şi a atras atenţia din partea guvernului a fiecărei perioade din istoria Coreei. Gyeryongsan a fost desemnat ca un parc naţional la 31 decembrie 1968. Mai mult de 2 milioane de oameni viziteaza acest munte frumos în fiecare an. De asemenea, acesta are văi lungi şi pădurile dense care îl fac spectaculos şi frumos. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Este accesibil de la o serie de orase. Lângă Gyeryongsan, există Yuseong spa, Gongju Munyeongwangneung (mormantul regelui Munyeong), cimitirul naţional Daejeon, şi Buyeo Nakhwaam, atât de mulţi vizitatori se pot bucura de aceste obiective din belsug împreună.
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Gyeryong-san National Park. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. superba zona… vot

 2. Foarte frumos,a doua poza e de vis.Vot

 3. WOOOW!!!!Foarte frumos!!!Splendid!!!!vot Cris
  Nu-mi pot ua ochii de la a doua poza!!!

 4. SUPERB!
  VOT!

 5. @Daniela….eu nu’s Cristina:P

 6. Minunat acest parc. Un loc care trebuie vizitat si de noi ;) vot

 7. şi eu vreau să mă bucur de aceste privelişti minunate şi de vis…dar până la acestea am să delectez cu cele de la noi, că avem şi noi slavă Domnului…… vot

 8. Wow!SUPERB!Vot!

 9. a doua fotografie imi place foarte mult. vot

 10. cu tristee ma uit acum la aceste splendori ,sper ca nord coreenisa nu le distruga .Doamne da-le minte si gand bun
  vot

Leave a Comment