Art of Seduction (movie) 2005

Written by ramonabv. Posted in Istorie si cultura, Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged: ,

Published on noiembrie 22, 2010 with 31 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Obişnuită să-l văd pe Song Il Gook doar în drame istorice , când personajul interpretat de către el era o figură serioasă,un bun strateg militar, nu am crezut că s-ar descurca şi în roluri comice (într-un interviu chiar un reporter îi subliniase faptul că a avut doar roluri de băiat bun, însă actorul râzand i-a răspuns că a avut şi roluri de “fluturaş”), credeţi-mă pe cuvânt că m-am înşelat.
În “Arta Seducţiei” Min-Jun (interpretat de actorul Song Il Gook, Jumong) şi Ji-Won (interpretată de actriţa Son Ye Jin, Personal Taste) sunt doi „maieştri” în arta seducţiei .
Ji-Won chiar are o tactică foarte bine pusă la punct, pe care o urmează cu stricteţe şi care nu dă greş niciodată, cel puţin aşa pare la prima vedere. Întotdeauna „victima” pe care a pus ochii nu va avea scăpare. Prima victimă este un chirug plastician (care îi va deveni logodnic),iar pentru a-l putea aborda ea mimează un fals accident de maşină intrând cu maşina ei în maşina doctorului. Iar de aici îşi va pune în aplicare planul de atac.Începe prin a-şi cere scuze cu o feţişoară de îngeraş nevinovat inventând scuza că un camion i-a tăiat calea şi că nu a putut evita coliziunea cu maşina din faţă. Se pare că planul ei reuşeşte şi victima îi cade în plasă.

Min-Jun are şi el o strategie foarte interesantă în a-şi prinde victimele, prima sedusă este o doctoriţă psiholog (în prealabil a cercetat viaţa ei personală aflând ce fel de om este, dacă este timorată, dacă ia somnifere) şi stabileşte o întâlnire cu ea . Întins pe canapeaua de tratament a psihologului, pozează în postura de victimă făcând referire că nu poate dormi. Doctoriţa îi recomandă somnifere dar nici nu-şi termină fraza pentru că Min-Jun numeşte chiar pastilele folosite de ea spunându-i că a încercat acele somnifere dar nu au niciun efect. Interesantă replica prin care Min-Jun o “topeşte” pe doctoriţă “Poţi şterge urmele,dar nu poţi şterge amintirile”, după care o sărută. Iese din cabinetul ei cu un zâmbet ştrengăresc şi îşi spune în sinea lui „Seducţia nu este o tehnică. Seducţia este o ştiinţă.”
Oare ce se poate întâmpla când se întâlnesc aceşti doi guru în arta seducţiei? Rezultatul este o comedie spumoasă.
Bineînţeles că Ji-Won va încerca aceeaşi strategie şi cu Min-Jun (a falsului accident), dar nu a va avea rezultatul scontat de ea. Interesante sunt dialogurile celor doi protagonişti cu eul lor interior,căci una spun interlocutorului aflat în faţa lor şi alta gândesc.
Urmează un război acerb între cei doi seducători, se vor şicana ori de câte ori vor avea ocazia.
Image and video hosting by TinyPic
Deşi la prima vedere vor părea prieteni buni de o viaţă, dincolo de aparenţe fiecare va încerca din răsputeri să-l seducă pe celălalt prin tot felul de tactici. O secvenţă foarte hazlie mi s-a părut si cea în are Ji-Won după interpretarea unui dans foarte sexy, la sfârşitul căruia a este udată din cap până în picioare (premiul a fost o excursie în Europa, pe care a câştigat-o) şi pentru a evita întâlnirea cu Min-Jun se preface bolnavă, Min-Jun observă că este udă şi “grijuliu” cum este de fel,o duce la spital unde trebuie să i se administreze injecţii.Min-Jun propune asistentei să nu o înţepe în mână pentru că este un loc la vedere şi îi va rămâne semn şi sigur Ji-Won, aşa finuţă cum este ea,va fi oripilată de acel semn, sugerând muşchiul fesier pentru că este ferit de orice privire.( însă nu de privirea lui nu-i aşa? ) Să nu credeţi că va scăpa nepedepsit Min-Jun pentru această „propunere inocentă”.
Să ştiţi că în urma vizionării vă veţi întreţine musculatura abdominală datorită râsului provocat de multe secvenţe hilare .Vizionare plăcută.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

31 comentarii

There are currently 31 comentarii on Art of Seduction (movie) 2005. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Bravo, vot

 2. Wow,ce film obraznic :D
  Mi-ar placea sa-l vad.Si Son Ye Jin este o dulce
  Vot

 3. Cred ca e super distractiv :)
  Eu pregatesc o serie de recenzii cu actritele coreene in tinute de la diferite branduri cunoscute,si prima pe lista e Son Ye Jin cu niste tinute superbe.

 4. ei, da. acest film chiar merita o recenzie. merita vazut. vot

 5. vot. iata un film demn e retinut! E o recenzie foarte frumoasa.

 6. un film si o recenzie pe masura…ne dai link de unde sa-l luam?…vot!

 7. De cand am vazut Personal Taste mi-e tare draga Son Ye Jin. Multumesc pentru recomandare Ramona, m-ai convins sa il vad!

 8. Dragut film. Se pare ca are mare succes la femei..
  Mai ales incepultl filmului este interesant…

 9. Am sa-l trec la prioritati !M-ai sedus si am votat!

 10. @Ana linkul pt.tine http://www.youtube.com/watch?v=ulPT9c5souY&feature=related sau poti sa-l descarci de pe yellow cinema insa nu are sub in ro

 11. multumesc pentru vorbele frumoase si pentru voturi. ;)

 12. SUPER!
  MULTUMIM!
  VOT!

 13. Am mai auzit de film……am mai auzit si ca merita vizionat!Multumim!vot

 14. Dupa ce am vazut si trailerul chhiar mi s-a parut un film simpatic.Trebuie sa-l vad.

 15. Song Il Kook A fost o surpriza si pt mine in acest rol.

 16. Am vazut filmul si asa-i cum spune ramona, e foarte haios si numai bun de vizionat.
  Frumoasa prezentarea! vot

 17. o sa il vad in curand!

 18. e asa fain baiatul asta! votez

 19. Am vazut ieri filmul fiindca m-a atras mult recenzia. Sincer, cred ca se putea si mai bine. Eu nu cred ca li s-au potrivit rolurile. Pe Son Ye-jin o leg indiscutabil de A moment to remember si The Classic, asa ca rolul de seducatoare..mi se pare discutabil ( asta e, cred ca am prejudecati) :(

 20. Am vazut filmul, este cu adevarat minunat sa vezi un actor in paralel in doua roluri atat de diferite iti dai seama o data in plus, daca mai era nevoie de talentul sau deosebit .
  Multumim pentru recomandare.

 21. L-am vazut vineri seara…putin cam fortata “competitia” dintre cei doi, jocul de-a soarecele si pisica. Son Ye-jin simpatica, plina de umor…mi-a adus f. mult aminte de rolul avut in Personal Taste. Au fost si cateva exagerari, tot spre sfarsitul filmului, dar avand in vedere ca de fapt e o comedie, a fost placut :)

 22. doamne. am vazut filmul aseara. Deci,e demential.mai ales min jun alergand s-o satisfaca pe ea. si fostul ei prieten, care vrea cu orice pret sa o demaste!!>))misto. merita vazut cu adevarat. vot!

 23. Incercati si Seducing Mr Perfect, care mie prsonal mi s-a parut de o mie de ori mai reusit si mai amuzant decat Art of seduction!

 24. Super film!!

 25. Un film de zile mari si cu actori pe masura:d Extrem de amuzant.Vot!

 26. Chiar mi-am dorit sa-l vad pe Song Il Gook intr-o comedie,iar “The art of seduction” este un film de nota 10…

 27. am vazut filmul si e super tare.am ras cu lacrimi:)) dar cate ep are?

 28. SIG! De-abia aştept să-l văd.:-D

 29. eu l-am vazut. E superrrrrrrr. Joaca acolo mai bine decat in jumong, Parerea mea. A jucat perfect

 30. Am vazut filmul,dar sincer nu m-a impresionat ,cam fortate replicile,actiunea! SIG este oarecum mai natural,una peste alta o comedie spumoasa pe care o vezi in momente de plictiseala!

 31. VREAU SI EU SA VAD FILMUL ASTA,TOTI SPUNETI CA MERITA VAZUT ,SPUNETIMI SI MIE UNDE POT SAL VAD CA NU REUSESC DELOC

Leave a Comment